#12daysofchristmasgiveaway 6. Win een Eve sleep kussen twv 70 euro.

by Tamara

Word je al moe van alle winacties? Nee? Dat is jammer, want vandaag heb ik een winactie waarmee je heerlijk kunt slapen! Ik mag namelijke een EVE sleep traagschuimkussen weggeven twv 70 euro! Hiermee heb je gegarandeerd een heerlijke nachtrust! Natuurlijk hebben mijn blogcollega’s Josan en Cassandra ook een hele gave winactie online staan. Die vind je helemaal onderaan dit artikel! Maar eerst deze winactie, kijk je mee?

#12daysofchristmasgiveaway 6.

Win een Eve sleep kussen twv 70 euro.

Iedereen weet denk ik wel hoe belangrijk een goede nachtrust is. Wanneer je niet goed geslapen hebt, sta je moe op, ben je prikkelbaarder en is je concentratie minder goed dan wanneer je wel een goede nachtrust hebt gehad. Heel veel mensen slapen niet goed omdat hun matras of kussen niet lekker ligt. Ze staan of met een zere nek of rug en hebben daar de hele dag last van. Nu had mijn vriend ook al tijden een slecht kussen. Toen we het kussen van Eve sleep mochten testen, was hij dan ook meteen enthousiast. Wat we van het kussen vinden lees je hieronder.

img_5924

Hoe bevalt het Eve sleep traagschuimkussen?

Toegegeven, hij moest eerst wel even wennen aan het kussen. Als je van een gewoon kussen naar een traagschuimkussen gaat, dan is dat een hele omslag. We zijn twee jaar geleden van een gewoon matras naar een traagschuim matras gegaan en dat was eerst ook behoorlijk wennen. Maar inmiddels willen we niet meer anders. Een groot voordeel van een traagschuimkussen is dat het zich vormt naar je lichaam. Je ligt dus eigenlijk altijd in de goede houding omdat je hele nek en hoofd ondersteunt worden.

De eerste keer dat Richard op het kussen lag, moest hij dus wel even wennen. Maar toen ik de volgende ochtend aan hem vroeg hoe hij geslapen had, was hij heel erg positief! Normaal had hij in de ochtend wel wat last van zijn nek, maar dat had hij nu helemaal niet. Na een paar nachten was hij zelfs heel erg enthousiast! Het was het fijnste kussen dat hij tot nu toe gehad heeft!

Enkele voordelen van Eve sleep traagschuimkussens op een rij.

  • Het bestelproces is heel erg handig. Je kunt elke stap van het proces volgen via de mail en je weet zo precies waar jouw bestelling zich bevind en wanneer hij bij jou thuis geleverd word.
  • Het kussen zit in een grote doos en is goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Het kussen is uit de doos direct klaar voor gebruik.
  • Het is een best wel groot kussen. Veel kussens zijn klein en dat slaapt niet zo fijn. Dit kussen heeft een fijne maat.
  • Het kussen ondersteunt de nek en het hoofd goed, wat belangrijk is voor een goede slaaphouding en een goede nachtrust.

img_5926

Donskussen vs traagschuimkussen.

Het eve kussen is gemaakt van hoogwaardig traagschuim dat zich perfect aanpast aan je individuele vorm en de druk verlicht. Hierdoor helpt het je bloedsomloop te reguleren en zorgt het bijgevolg voor genoeg zuurstofaanvoer naar je spieren. Het veert ook snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm en past zich daarom ook aan wanneer je je beweegt gedurende de nacht.  Bovendien geeft het zeer goede steun aan je hoofd, nek en schouders. Donskussens daarentegen ondersteunen wel je hoofd maar geven vaak onvoldoende steun aan je nek. Bovendien veren ze niet zo snel terug als traagschuim kussens, waardoor je ze vaak moet opschudden om terug comfortabel te liggen.

terwijl jullie meedoen ga ik even slapen. Weltrusten!!

terwijl jullie meedoen ga ik even slapen. Weltrusten!!

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.
  • Like eve sleep op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

de allergrootste winactie ooit

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra win je een The Body shop pakket en op de site van Josan een Oral B pakket. Veel winplezier!

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

75 comments

Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:55

Ik doe super graag mee voor mn vriend. Hij heeft nu zo een platte kussen dat je beter nergens op kan slapen. Zullen zie hoe hij reageert als hij eindelijk een normaal kussen heeft haha

Reply
Evi Huys 21 december 2016 - 15:45

Hopelijk helpt dit kussen tegen een stijve nek die ik vaak lijk te hebben bij het wakker worden.
Leuke actie!

Reply
Goele Huysegoms 21 december 2016 - 15:44

Dit zou echt iets voor mijn man zijn!
Dankje om dit met ons te willen delen.

Reply
brants 21 december 2016 - 10:14

dat kussen kan mijn vrouwtje goed gebruiken slaapt ze misschien eens wat beter

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 10:13

een goed kussen voor een lange nachtrust is zeer welkom

Reply
Femke 20 december 2016 - 09:48

Voordeel van ziek zijn; alle tijd om blogs te lezen en op winacties te reageren!
Alweer eentje die hier zeer welkom is, ik maak graag kans!

Reply
Ilona 20 december 2016 - 07:28

Wat een fijne actie! Ik zou blij worden van dit kussen. Dat wakker worden met stijve nek en stijve rug dat ken ik helaas. Dus ik duim Dat ik een kansje maak!
Leuk dat er ook een actie voor de ouders is. Een wat anders als kinderspeelgoed, kleding of baby benidigdheden. (Zijn ook leuke acties natuurlijk)

Reply
Lotte 19 december 2016 - 11:49

Een goede nachtrust kan ook ik goed gebruiken… is voor elke mama belangrijk om goed voor haar kindjes te zorgen!

Reply
Sazou 19 december 2016 - 11:48

Onwijs lief! Van jouw enthousiaste review en dit prachtige kussen worden mijn nekje en ik (slapen is niet mijn grootste talent) razend nieuwsgierig 🙂 Super bedankt voor de gave winkans & succes met jouw mooie blog Tamara! 😀

Reply
Kittyvanschagen 18 december 2016 - 16:33

Ik denk niet dat ik als kersverse moeder (die vol borstvoeding geeft) hoef uit te leggen waarom ik een goede nachtrust nodig heb ? Kom maar op! Ik doe weer mee?

Reply
Iris 18 december 2016 - 12:49

Ik doe graag mee 🙂 Ik heb laatste tijd veel last van nek- en rugklachten.. wie weet komt het wel door mijn kussens. Kussens van traagschuim heb ik nog nooit gehad, maar lijkt me heerlijk.

Reply
m.j.h. 17 december 2016 - 15:03

dit zou ik wel graag willen winnen hoor!

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:15

Heel cliché, maar ik slaap heel anders sinds ik moeder ben.. en goed kussen zou denk ik al heel veel toevoegen aan mijn slaaprust..

Facebook: An Na

Reply
WNijssen 17 december 2016 - 11:00

Een nieuw kussen zou meer dan welkom zijn. Ik loot heel graag mee!!

Reply
xmasaddict 15 december 2016 - 11:06

op dit moment heb ik letterlijk 6 kussens in mij nestje liggen en NOG lig ik niet lekker. wellicht dat ik met dit kussen wel heerlijk knock-out kan gaan. het ziet er in ieder geval al errug relaaaaxed uit 🙂

Reply
Roxanne 14 december 2016 - 20:19

Dat klinkt fijn. Ik heb twee jaar geleden een nieuw kussen gekocht bij Ikea en inmiddels heb ik alweer het gevoel dat die aan vervanging toe is.

Reply
Lieke van Veen 14 december 2016 - 19:02

Ik doe heel graag mee voor een nieuw kussen want ik vind mijn kussen niet meer fijn.

Ik volg beide pagina’s op facebook (lieke van veen)

Reply
Fleur 14 december 2016 - 12:19

Welke moeder droomt niet van een goede nachtrust 😉 Aan sommige factoren kun je weinig doen, maar een goed kussen helpt zeker!

Reply
Mireille 14 december 2016 - 11:47

Ik doe graag mee! Heb snel last van mijn nek, dus het proberen waard om mee te doen. ??

Reply
Lotte en Saar 14 december 2016 - 06:08

Eerlijk, ben ik heel benieuwd!
Ik slaap al jaren op een zo plat als een dubbeltje Hästens kussen… als ik een ander pak heb ik gelijk overal last van haha
Al denk ik dat mijn oude kussentje ook niet heel goed voor me kan zijn!

Reply
Maaike 13 december 2016 - 22:15

Wat n heerlijke snoezel actie. Met een jong gezin kan ik wel een goede nachtrust gebruiken.

Reply
Marion Poeste Thomas 13 december 2016 - 20:30

heerlijk 😀 mijn huidige kussen weet ik me geen houding meer te vinden om lekker te kunnen liggen, laat staan slapen:P lijkt me ideaal dit kussen 😀 en leuke foto ik slaap altijd met een oogmaskertje 😀

Reply
Kim heddema 13 december 2016 - 20:06

Oeee zon lekker kussen kan ik natuurlijk niet voorbij laten komen zonder mee te doen? Aangezien ik dat kussen van mij bijna elke nacht kwijt ben door 2 kleine meisjes is deze heel welkom❤️ Misschien dat ik dan maar in de kinderkamer ga slapen ?

Reply
Lina 13 december 2016 - 18:58

Ohhhh!! Heerlijk! Leuk dat je ook denkt aan een winactie speciaal voor de mama’s (en hun nachtrust, en daarmee eigenlijk ook weer hun kids.. maar je snapt het idee!). Ik doe graag mee! 🙂

Reply
Marleen 13 december 2016 - 17:59

Graag doe ik mee. Net als iedere moeder kan ik wel een goede nacht rust gebruiken ?
Misschien dat dit kussen er aan kan bijdragen.

Reply
Patricia 13 december 2016 - 17:33

Ik doe mee voor mezelf ben bekend met traagschuim matrassen en alleen een kussen ontbreekt nog voor het ultime.bed zen moment.

Reply
Jolijn 13 december 2016 - 17:27

Klinkt goed, ik maak graag kans!

Reply
Susan 13 december 2016 - 16:37

Met 2 spookjes die elkaar afwisselen s’nachts zou het heerlijk zijn om de overige tijd hierop te slapen. Dan de volgende ochtend fris en fruitig opstaan…… Zonder wallen waar Wim Kok jaloers op zou zijn maar dat mijn dochter zegt “mama heb je een schoonheidsslaapje gedaan. Je lijkt wel een koningin want ik ben een prinses.” ?

Reply
Precilla 13 december 2016 - 16:33

Ja doe graag mee. Het perfecte kussen heb ik nog niet gevonden. En met een snurkende man kan ik wel een goede nacht slaap gebruiken :p

Reply
Willianne 13 december 2016 - 16:22

Mijn kussen moet ik nog steeds ontdekken want slaap al heel erg lang zonder! Heb er een paar gehad en dus maar opgehouden met kussens kopen. Doe graag mee voor dit kussen! Lijkt me eigenlijk best wel wat. En als het deze ook niet is, zou ik mijn partner er heel gelukkig mee maken:)
Voorwaarden: gedaan!

Reply
Jolein koolske 13 december 2016 - 14:55

Ik doe dolgraag mee voor mijn man 😉 hij is chauffeur en ik vind goede nachtrust dus belangrijk voor hem !

Reply
Marianne S 13 december 2016 - 13:03

Dat lijkt me heerlijk. Op dit moment heb ik een kussen, dat ik eerst in model moet kneden om lekker te kunnen liggen. Een oudje.

Reply
Mieke Stam 13 december 2016 - 12:40

Leuke actie! ik heb ook al een tijdje een traagschuimmatras en zou ook wel een traagschuimkussen willen proberen 🙂 ik waag een kansje!

Reply
Ilja W 13 december 2016 - 10:01

Ik ben benieuwd of dit helpt, ik ben met tijden een ontzettend slechte slaper en heb er al aan zitten denken om het kussen te vervangen dus wie weet!

Reply
Joanne 13 december 2016 - 09:25

Ooow zalig lijkt me dat. Ik slaap niet zoveel ‘s nachts (ivm draakje van bijna 1) maar die paar uur dat ik mag slapen slaap ik graag.. met dit kussen zou dat natuurlijk nog lekkerder liggen;)

Reply
Patricia De crom 13 december 2016 - 07:35

Gaaf!bij een nieuw bd hoort een nieuw kussen??

Reply
Manon van Leijenhorst 13 december 2016 - 07:17

Ik ben een propper en kan mijn kussen in duizenden manieren vouwen in de hoop op de juiste positie voor de nacht…maar om nu te zeggen dat ik een slaapgodin ben….mwah. en lui ben ik ook dus ideaal dat je het kussen via de website kunt bestellen.

Reply
Nathalie Romaissa 13 december 2016 - 00:25

Wat super dit weeer geweldige prijzen !!!❤️ Mijn man heeft zijn eigen kussen onze Yara word snachts wakker en pikt dan mama haar kussen in dus wat zou het geweldig zijn om eindelijk weer hemels te slapen heeel blij met dit ??☺️

Reply
Ilse Koppenhol 12 december 2016 - 23:18

Ooooo zou het graag uittesten want ik ben een moeilijke in slaapkomer maar ook een lichte slaper dus jullie raden het al met twee kids en een man die vroeg begint deze mama kan wel wat meer en een betere nacht rust gebruiken ?

Reply
Angeline 12 december 2016 - 22:59

Ik droom over een heerlijk nachtrust.

Reply
Lara 12 december 2016 - 22:33

ik doe graaaag mee met deze gewellldige winactie
ik vind tot nu toe geen 1 kussen goed ik hoop dat deze mijn nek, rugklachten kan verminderen ?

Reply
Mieke 12 december 2016 - 22:26

Ohhh precies wat er op mijn persoonlijke verlanglijstje staat… hallo kussen, dag nekpijn! Klinkt wel een beetje zielig zo trouwens… dan alleen maar hallo kussen?? 😉

Reply
Ingrid 12 december 2016 - 22:19

Ik slaap al bijna mijn hele leven met hetzelfde kussen. Misschien toch maar toe aan vervanging, ik doe graag mee!

Reply
Joke Vermanen 12 december 2016 - 22:11

Ik heb al een geweldig kussen wat ik niet meer wil omruilen!
Maar mijn man loopt ook altijd te klagen over zijn nek en schouders… dusse doe mij dat kussen maar voor hem!

Reply
Linda 12 december 2016 - 22:04

Mijn slaap is heilig als moeder! Dus alle dingen om mijn slaap beter te maken zijn welkom 😉

Reply
Floor Verseveldt 12 december 2016 - 21:52

Oh heerlijk! Ik heb nu al zin om te slapen ???

Reply
rianne weerd 12 december 2016 - 21:31

Al veel positiefs gehoord over deze kussens. Mijn kussen is aan vervanging toe maar vindt het lastig om een goede uit te zoeken. Ben bang dat het weggegooid geld is als het uiteindelijk niet bevalt. Ik doe daarom graag mee

Reply
Anita te Gussinklo 12 december 2016 - 21:24

Zo belangrijk een goed kussen.
Ik doe graag mee en like Eve sleep op Facebook

Reply
Marianne V 12 december 2016 - 21:16

Dat zou hier ook goed van pas komen! Onze kussens zijn echt aan vervanging toe maar ik weet niet goed wat kopen. Er is ook zó veel keuze…

Reply
Floortje 12 december 2016 - 21:12

Nou, nu doe ik echt mee hoor! Ik zei al dat ik bij de oral-b meedeed maar heb geen reactie achtergelaten haha. Maakt ook niet uit, hoef niet alles te winnen, maar dit kussen lijkt me de moeite meer dan waard 😉

Reply
Marian Zw. 12 december 2016 - 20:43

Heerlijk, ik heb nu een kussen wat ik soms gewoon dubbel vouw. Een nieuwe kussen met de juiste onderstuening zou echt heerlijk zijn!

Reply
Steffanie 12 december 2016 - 20:23

Oh wauw dit zou zo goed uitkomen! Mijn huidige kussen is helemaal op en ik ben al op zoek geweest naar een nieuwe (bij IKEA) maar ben nog niet geslaagd, ik weet het gewoon niet. Er is tegenwoordig zoveel beschikbaar dat ik bijna niet meer weet wat ik moet kiezen! Ik slaap al weken slecht en wordt wakker met nekpijn en een ‘houten hoofd’, misschien zou zo’n traagschuim kussen de oplossing kunnen bieden, ik doe graag mee met de winactie!

Reply
Janneke van der Mast-Gommers 12 december 2016 - 20:19

Mama’s hebben altijd wel behoefte aan een beetje extra slaap… Dus zo’n kussen zou ook ik wel super vinden! Alleen dan maar hopen dat er geen kleine peuter naast me in bed komt liggen en mn kussen vervolgens inpikt 😉 hahaha

Reply
Lynn 12 december 2016 - 20:06

Ik heb al een soortgelijk kussen maar mijn ventje zou heel blij zijn met een nieuw, degelijk kussen denk ik!

Reply
Danique 12 december 2016 - 20:01

Leuk weer! Ik word steeds wakker met pijn in m’n nek en ben nodig toe aan een nieuw kussen. Dus het lijkt me heerlijk om deze te mogen proberen. .. en zoals elke moeder weet is lekker slapen erg fijn om weer van de kindjes te genieten.

Reply
Jeanne 12 december 2016 - 19:54

Nee, ik wordt nog lang niet moe van al jullie winacties, ik vind ze fantastisch haha.
Ik heb er volgens mij op jouw blog nog maar drie van de zeven overgeslagen, dus ik kan beter aan jou vragen; Wordt je niet moe van mij 😉
Graag doe ik mee met deze winactie!
Het kussen wil ik wanneer ik win graag aan mijn vader geven!
Hij wordt vaak met nekpijn wakker, dus als ik dit zo lees zou het kussen de ideale oplossing zijn.

Reply
Jeanne 12 december 2016 - 19:55

Oja, ik heb geen Facebook…
Normaal gesproken lekker rustig, maar nu met alle winacties heeel jammer.
Ik hoop dat ik alsnog mee mag doen!

Reply
Annemiek Visser 12 december 2016 - 19:44

of ik dit kussen zou wille winnen?? Ja GRAAG!!!! Mijn lieve kerel is niet erg makkelijk als die slaapt. Hij gebruikt 2 kussens om fatsoenlijk te slapen en heeft regelmatig last van zijn nek. Is dit zielig? Nee eigenlijk niet want hij is onwijs eigenwijs en vertikt het om een nieuw kussen aan te schaffen terwijl zijn oude zo oud zijn als de weg naar Rome (bij wijze van spreken dan) . Ik dacht zo van als ik deze zou winnen dan kan ik heel misschien hem overhalen om dit kussen te proberen. Stel hij vindt het niks, (kans is groot) heb ik een heerlijk en goed kussen 😉 .

Reply
Gonny 12 december 2016 - 19:43

Ik hou graag een kussengevecht met mijn oude kussens.
En op deze wil ik heerlijk dromen

Reply
Marian 12 december 2016 - 19:30

Een goede nachtrust kan ik wel gebruiken, nu met de kleine en alle nachtvoedingen is het fijn dat ik goed slaap wanneer dat kan! Mijn huidige kussen is wat slapper geworden en eigenlijk wel aan vervanging toe, ben erg nieuwsgierig geworden naar dit kussen.

Reply
Laura Aarts 12 december 2016 - 19:25

Een goed kussen is het halve werk 😉 als je volgende winactie een bed is kunnen we dat ook goed gebruiken 😉 hahaha

Reply
janine Brouwer 12 december 2016 - 19:19

Ja leuk! Ik doe mee ?

Reply
Lianne 12 december 2016 - 19:11

Zam mama nu iets meer nachtrust krijgen? I hope!

Reply
Sanne 12 december 2016 - 18:42

Als alleenstaande mama en student maak ik vaak korte nachten. In januari krijg ik eindelijk een nieuw bed en hoe lekker zou het zijn als ik dan zo’n lekker kussen heb. Misschien dat ik dan eindelijk eens aan een goede nachtrust kom!

Reply
Kelly 12 december 2016 - 18:23

lijkt me heerlijk. Krijg ik er dan ook een nanny voor de kinderen bij?

Reply
Grete Karina 12 december 2016 - 17:45

Behalve moeder ben ik ook verpleegkundige met wisselende diensten, mijn slaap pakken moet ik dus op verschillende tijden en met een fijn kussen gaat dat vast stukken beter!

Reply
Patricia Bouthisma 12 december 2016 - 17:34

Volgens mij kan iedere mama (maar ook alle andere mensen 🙂 ) een goede nachtrust gebruiken.
Vooral als je kinderen vroege vogels zijn en 6.15 voor hun een normale tijd is (in het weekend!) 😉

Reply
Anja 12 december 2016 - 17:30

Gave winactie en de foto was erg misleidend hahaha… Ik waag graag een kans (of voor mezelf of mijn man)

Reply
Johanneke 12 december 2016 - 17:12

Die wil ik graag winnen voor mijn man , hij is al bezig met zijn 4e kussen in 1,5 jaar ‘ want is fijner’ Maar deze is ook weer niet goed ?

Reply
rewana 12 december 2016 - 17:03

ik doe graag mee;)

Reply
Marijke 12 december 2016 - 17:00

Nou zat ik vannacht te bedenken dat mijn kussen wel aan vervanging toe is. Zo klein, en dat opschudden. Lijkt me dus een ideaal kussen!
Ik waag een poging 😉

Reply
Raïssa 12 december 2016 - 16:49

Omdat ik gewoon van slapen hou! ? & een nieuw kussen fijn zou zijn bij ons nieuwe bed.

Reply
Leslie 12 december 2016 - 16:48

Dit is weer iets heeeel anders! Gave prijs, en ik zou mijn jaren oude kussen wel willen vernieuwen aangezien daar de fut nu echt wel uit is. (Al heel lang eigenlijk maar durf er maar geen afstand van te doen haha)

Reply
Naomi van der laan 12 december 2016 - 16:32

Ohhh dit zou geweldig zijn!!
Zou het kussen graag aan mn man geven. Die gebruikt nu al mijn extra kussentjes onder z’n hoofd om lekker te liggen hahaha..
Dus ik wil graag m’n kleine kussentjes terug, mag hij dit perfecte kussen hebben. Oh wat ben ik lief dan hé

Reply
Manouk 12 december 2016 - 16:27

Leuke winactie weer! ik slaap best licht en merk dit ook echt aan mijn schouders. Wat zou het fijn zijn als dit kussen zich naar mijn lichaam vormt en ik heerlijk kan slapen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.