#12daysofchristmasgiveaway #4 win een Oral-b pakket twv ruim €190.

by Tamara
oral b

Enn? Hoe vinden jullie de prijzen tot nu toe? Er komt nog veeeeel meer aan! Dus hoe de site goed in de gaten! Vandaag heb ik echt een hele gave prijs voor jullie! Een tijdje geleden liet ik op Instagram zien dat ik een set elektrische tandenborstels van Oral-B had gekregen en dat ik er best aan moest wennen. Ik ben namelijk zo’n iemand die nog een gewone tandenborstel gebruikt! Inmiddels ben ik helemaal om en vind ik het dus erg leuk dat ik een set elektrische tandenborstels voor het hele gezin mag weggeven + nog een heleboel extra’s! Maar, natuurlijk geven mijn lieve blogcollega’s Josan en Cassandra ook weer een gave prijs weg!

img_5434

#12daysofchristmasgiveaway #4

win Oral b elektrische tandenborstels voor het hele gezin!

Ik moet toegeven dat het wel even wennen was om te poetsen met een elektrische tandenborstel. Je hebt toch ineens zo’n trilding in je mond en dat voelt niet zo fijn als je het niet gewend bent. Maar nadat ik klaar was met poetsen, werd ik meteen heel erg enthousiast! Mijn tanden voelden zoveel schoner dan normaal! Dat had ik echt niet verwacht!

img_5429

Ik vind het dan ook heel erg leuk dat ik een heel pakket met elektrische tandenborstels voor een gezin + toebehoren weg mag geven! Zo hebben jij en je gezin een heerlijk frisse mond!

In het pakket zitten:

De Oral B pro 4900 duo verpakking twv: €149.95

De Oral B Stages power 3+ Avengers edition twv €27.

2x Oral B pro expert Kids tandpasta in de smaken : bubblegum en fruit. €2.30 ps

1 x Oral B 3d white luxe Flossdraad met witmakend effect. €3.99

1x Oral B pro expert premium flossdraad. €3.20

 

Samen is dit pakket ruim €190 waard!

Hieronder wat over de producten.

img_5432

De Oral B pro 4900.

De Oral B pro 4900 is een speciale elektrische tandenborstel met 3d technologie. Dit wil zeggen dat de borstel niet alleen roteert, maar ook pulseert en trilt, om zo op alle plekjes te komen die je met een gewone tandenborstel niet kunt bereiken. De Oral B pro 4900 beschikt over 4 standen, Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening. Ook zit er een timer bij om te zorgen dat je  gedurende de aanbevolen twee minuten poetst! In de verpakking die ik weggeef zitten niet 1 maar 2 Oral B pro 4900 borstels, dus je hebt er 1 voor jou en 1 voor je partner!

img_5431

De Oral B Stages power

Ook kinderen gaan steeds vaker elektrisch poetsen. Iets wat natuurlijk best een goede ontwikkeling is, aangezien er steeds vaker kinderen zijn die vroegtijdig last hebben van tandbederf en gaatjes door zoete dranken en snoep. Nu kun je natuurlijk gewoon je kind geen snoep meer geven, maar heel erg goed poetsen helpt ook al een heel stuk!

De Oral B Stages power is speciaal ontwikkeld voor kleine mondjes vanaf 3 jaar. Hij heeft zachte borstelharen en is wat kleiner, zodat hij makkelijk in de hand ligt. Vind jouw kind poetsen niet leuk? Met deze borstel word het een stuk leuker!

img_5433 img_5430

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

de allergrootste winactie ooit

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra win je een Bee Honest pakket en op de site van Josan een babyborn draakje. Veel winplezier!

Bekijk ook de vorige winacties:

  • win een Gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp
  • win een Bobike one fietsstoeltje + helm
  • Win een cadeaubon van Z8 twv 50 euro.

Misschien vind je dit ook leuk

169 comments

Linda Post 22 december 2016 - 16:06

Ik gebruik mijn gewone tandenborstel nu voor de voegen in de badkamer. Werkt ideaal! Denk dat ik zo’n elektrische tandenborstel dan maar voor mijn tanden moet gebruiken 😉

Reply
Grietje 21 december 2016 - 20:11

Vandaag met ons gezin naarde halfjaarlijkse tandartscontrole geweest en mijn man kreeg te horen dat hij over moet stappen op elektrisch poetsen. Hij gebruikt nog steeds een oude hand tandenborstel, maar poetst veel te hard. Zo hard dat zijn gevoelige plekjes bij de tanden bloot komen te liggen. Gelukkig hadden onze jongens en ik geen gaatjes. Jongste mocht nog ff voor aap zitten met fluorgebitje in, maar wij waren al snel klaar. Wij poetsen met ons drietjes wel elektrisch, maar mijn oude oral b is sleets. Ik blijf soms met een klein stukje wang vastzitten aan het borstelkopje. Een gevoel die ik je niet kan aanraden. Ik zat vanavond te scrollen op internet op zoek naar een nieuwe borstel en kwam zo op jou leuke site terecht. Hoop dat ik nog mee kan doen.
Zo en nu ga ik lekker verder snuffelen op themommydiaries, want after all I’m mom too?

Reply
brants 21 december 2016 - 10:26

zeer leuk pakket, hier kan ik het gezin van mijn dochter een groot plezier mee doen

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 10:24

doe graag mee voor dit mooie pakket, kan daar mijn zoon blij mee maken want ze bezitten nog geen elektrische tandenborstels

Reply
Saskia 20 december 2016 - 22:58

Hier nog één dochter (van de drie) zonder elektrische tandenborstel! Ik doe dus heel graag mee zodat ze niet de hele tijd de tandenborstels van haar grote zussen afpakt 🙂

Reply
Cassandra 20 december 2016 - 20:38

Ik heb continue ruzie met de tandartsen over wel of niet elektrisch… de ene zegt wel, de ander zegt niet. Ik ga denk ik dan toch voor wel, dus doe mij maar elektrisch. En als ik win ga ik ook nog even kijken voor die maffe opzetstukjes die er tegenwoordig zijn… wink wink ???

Reply
Joanne 19 december 2016 - 21:27

Super gaaf voor onze familie:) haha mijn dochter van 2,5 vind het enig om met de elektro(zo noemt zei het) te poetsen. Dochter van 1jaar heeft ook al 8tandjes dus moet ook al poetsen:)

Reply
Liesbeth 19 december 2016 - 17:24

Wowww! Gave prijs! Ik doe graag mee!

Reply
Femke Dekker 18 december 2016 - 22:25

Onze Sara heeft al een elektrische tandenborstel. Broertje Gijs vindt het geweldig, dus zou hem graag verrassen met de mooie elektrische jongens tandenborstel! Natuurlijk geweldig dat ik er dan zelf ook meteen eentje bij krijg, top!

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:12

Woww geweldig pakket! Ik doe mee voor ons gezin ☺️

Facebook: An Na

Reply
Linda Smeets 16 december 2016 - 02:49

I ❤ Oral-B! Ik gebruik de Oral-B elektrische tandenborstel al een aantal jaren. Tijd om het ook eens bij de rest van ons gezin te introduceren! Ik doe dan ook graag mee.

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:43

Oh dat is nog eens een leuke winactie met een nuttige prijs. Schone tanden, het is zoveel waard!

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:41

Een pakketje voor het hele gezin, dat is fijn! Wordt tandenpoetsen misschien een feest binnenkort.

Reply
Gerinde 14 december 2016 - 20:50

Ja ik doe graag mee! Tandenpoetsen wordt met deze set helemaal een feest!

Reply
Channa 14 december 2016 - 18:38

Oooh dit komt zo als geroepen. Hier is net een elektrische borstel kapot dus we maken elke ochtend ruzie om wie als eerste mag. Mocht je nu denken gaat het om de kinderen? Neehoor, het is een wedstrijd tussen mij en mijn man, haha.

Reply
Mireille 14 december 2016 - 11:56

De laatste tijd zat ik al te twijfelen om een elektrische tandenborstel aan te schaffen, maar een set winnen is natuurlijk veel leuker!

Reply
willie-anne 14 december 2016 - 00:09

Super gaaf! Ik poets al jaren elektrische maar mijne mag nodig vervangen worden, en dan heb ik er gelijk een voor manlief die zou er ook heel blij mee zijn, en ons dochtjer van 4 jaar zou ook heel trots zijn als ze net zo’n tandenborstel als mama heeft! Super welkom hier dus!

Reply
Jacqueline 13 december 2016 - 21:02

Ja ik waag graag een kans, want mijn oude is hoognodig aan vervanging toe

Reply
Lina 13 december 2016 - 19:04

Ik doe meee! Superleuk, iets voor het hele gezin! Ennn.. jong geleerd is oud gedaan!

Reply
Gea 13 december 2016 - 16:51

o aub!
ideaal voor de oral B “Beugel”- mondjes

Reply
Precilla 13 december 2016 - 16:35

Waag bij jou ook graag een kansje om
Van t tanden poetsen een feestje te maken

Reply
Jolein koolske 13 december 2016 - 14:44

Zoooo welkom hier ! Mijn dochter heeft nu een elektrische tandenborstel met batterij erin . Nouuu ik moet onderhand elke week de batterij vervangen en dan nog draaid hij niet hard rond. Echt een miskoop geweest hahah. Ik hoor mijn man alweer zeggen ‘goedkoop is duurkoop’ haha

Reply
Patricia 13 december 2016 - 12:56

Jaaaa voor me.dochter dan poetsen wr allemaal elektro

Reply
Tingue van der plas 13 december 2016 - 07:07

Heel graag! Niet een lang verhaal…ik wil t gewoon hebben?

Reply
Nathalie Romaissa 13 december 2016 - 00:30

Geweldig dit !! Kunnen mama & Yara nu samen overgaan op de elektrische borstel ze is 1 jaar en proberen met man en macht haar dit op een juiste weize te leren maar met dit super pakket gaaaat het al eeen stuk makkelijk te leuk en wat een leuke blogs schrijven jullie over al jullie producten helemaaal blij meee gedeelt shared en hier en op fb gereageeerd fanatieke mama hierzooo whoehaaaaaa ??❤️

Reply
Anita te Gussinklo 12 december 2016 - 21:19

Vorige week een controle beurt bij de tandarts gehad samen met mijn zoon.
Hij moet beter poetsen, misschien is elektrisch iets voor hem.
Dus ik waag een kans.

Reply
Joanne 12 december 2016 - 20:20

Jaaa super leuk 🙂 ik doe mee!!

Reply
Rania Noor 12 december 2016 - 18:35

Ahhhh Tamara wat een toffe cadeaus geef jij weg! Ik doe graag mee ?

Reply
Sabine Kohino 12 december 2016 - 17:17

Jeetje,wat een fijn pakket! Dat zou wel eens mijn dochtertje van 3 tot poetsen kunnen verleiden… Dat is nu elke dag een gevecht,mijn pittige dametje weigert gewoon haar mond open te doen… ? En ze is dol op superhelden ipv Barbie en roze prinsessen!! En zelf zou ik er ook erg blij mee zijn,ik poets nog steeds ouderwets. En ik zou er eentje aan mijn oudste dochter geven,die nu een beugel heeft,een drama natuurlijk als je 11 bent! ? Maar misschien iets minder erg met zo’n coole tandenborstel??

Reply
melissa 12 december 2016 - 15:31

Ik doe heel graag mee. zoontje jarno poetst nu nog handmatig maar zou heel graag voor hem ook een elektrische borstel willen winnen zodat tandenpoetsen nog beter en makkelijker kan. hij moet, net als zus elise, om de 6 weken naar de tandarts ivm antibiotica gebruik. liefs melissa

Reply
Wilma 12 december 2016 - 12:37

Gaaf, deze komt zeker goed van pas. Wie weet word tandenpoetsen dan weer een feestje 🙂

Reply
Sanne 12 december 2016 - 11:35

Dit zou echt goed uitkomen. Vorige maand nog op mijn kop gekregen van de tandarts dat ik of beter mijn best moest gaan doen, of aan de elektrische borstel moest. Snap er niks van, want tandenpoetsen, make up eraf halen en plassen kan toch best tegelijk… Ik doe mee dus!

Reply
Maaike 12 december 2016 - 09:47

Ik wil heel graag dat mijn kindjes ook elektrisch gaan poetsen! Laatst wilde ik het al aanschaffen maar zag toen dat het vanaf 3 jaar is en mijn dochtertje moest toen nog 2 jaar worden en mijn baby had nog geen tandjes.. haha dus ik ben zeker enthousiast en als we winnen gaat hij nog even half jaar in de kast maar daarna kan het tandenpoets-feestje beginnen 😉

Reply
Demi van de Pol 12 december 2016 - 00:15

Wauw… Onze kindjes leren tanden poetsen vanaf dat ze 1 klein mini tandje hebben. Ik zing daarbij altijd het ABC zodoende kunnen ze al vrij snel het alfabet. Want jong geleerd is oud gedaan. voor ons jongste meisje doe ik graag mee. De tandenborstel die we van de week mee hadden toen ze in het ziekenhuis verbleef deed het niet meer dus tijd voor een nieuwe. Hoe cool is deze gave set dan zeg!

Reply
Marianne V 11 december 2016 - 23:15

Super! Dit komt zeker van pas!

Reply
yvonne kolk 11 december 2016 - 22:01

Ik doe mee ? blij kind,blije mama ?
Poetsen word zo wel heel leuk gemaakt.

Reply
Rianne Vos 11 december 2016 - 21:32

Deze mommy ziet het liefste nog Bumba tandenborstels, maar zo denkt mijn zoon van 5 er anders over. marvel voor en na….Dus deze elektrische tandenborstels komen zeer goed terecht in huize Hulk!

Reply
Moniek (sprankje) 11 december 2016 - 19:39

Leuk leuk leuke actie weer zeg!
Hier zou zo’n pakket ook wel in de smaak vallen, ik wil nooit meer terug naar poetsen-met-de-hand, zelf met een weekendje weg neem ik ‘m mee!

Reply
Chantal van Tuijl 11 december 2016 - 17:00

Tandenpoetsen wordt op deze manier nog eens leuk!! En van een schoon gebit worden niet alleen wij zelf blij, maar ook de tandarts!

Reply
Swenne 11 december 2016 - 16:59

En de mooie prijzen blijven komen! Jullie hebben echt hard je best gedaan zeg, heel leuk! Ook met deze winactie doe ik graag mee. De elektrische tandenborstel van mijn man en mij is nodig aan vervanging toe (zo’n klusje dat bij mij snel blijft liggen…) en onze zoon wordt in feb 3, dus dan zou ik graag met hem ook beginnen met elektrisch poetsen.

Reply
Mirjam 11 december 2016 - 16:53

Super handig, onze oudste van 3 kan wel een stoere elektrische tandenborstel gebruiken. Misschien wordt tanden poetsen dan nog wel leuk!

Reply
Pietsje 11 december 2016 - 16:25

Leuk leuk leuk. Super gave en leuke acties hebben jullie
Wij doen graag mee heeft onze kleine man misschien zijn eigen elektrische tandenborstel

Reply
Lieke van Veen 11 december 2016 - 16:19

Altijd handig zo’n Oral-B pakket ik doe graag mee!

Ik volg je Ook op facebook (lieke van veen)

Reply
Lotte en Saar 11 december 2016 - 16:13

Uh ja, top! omdat ik prongeluk de oplader van onze heb weggegooid (daarom gooi ik dus normaal nooit wat weg ?)
Bas zal onwijs blij zijn al moet ik eerlijk bekennen dat ik blijer zou worden van kinderschoenen of een kinderstoel HAHA!

OMG, dat is echt heel erg ?.. Hebbert.. ?

Reply
Esmeralda Groenland 11 december 2016 - 15:44

Wow wat een te gek pakket! Hier zouden wij erg blij mee zijn. Stralendwitte glimlachen op onze gezichten ?

Reply
Lara 11 december 2016 - 15:09

wat een gave winactie. ik doe graag meeee ☝☝☝

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 14:44

Super gave actie! Doe enorm graag mee! Fingers crossed <3

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 14:43

Super gave actie! Doe enorm graag mee! <3

Reply
Esmeralda Weber 11 december 2016 - 14:40

Met een frisse adem en heldere witte tanden het nieuwe jaar in luiden wie wilt dat nou niet? 🙂
Stralend met een brede lach 😀
Ik doe heel graag mee

Reply
nancy 11 december 2016 - 14:30

Een winactie naar mn tand! ?
De tandarts adviseert t me steeds weer om elektrisch te gaan poetsen. Maar op de een of andere manier koop ik t maar niet en blijf ik gewone goedkope tandborstels kopen ? ga toch niet zoveel geld voor n tandenborstel uitgeven….wellicht n slechte gedachte van mezelf ?

Dit zou dus echt t ideale kado voor onder de kerstboom zijn voor mezelf (als je jezlf niet kietelt doet niemand het) en voor mn twee stoere superhelden ?

Reply
Mieke Stam 11 december 2016 - 13:44

oh wow wat een super gave actie! ik waag graag een kansje voor mijn gezinnetje! schone tanden en een mooie lach is toch wel erg belangrijk, en ik zag van de week een reclame dat mensen die meer lachen gelukkiger zijn 😀 😀 😀 😀 😀 hahahahaa

Reply
Jolijn 11 december 2016 - 13:35

Superleuk! Ik maak graag kans (:

Reply
Angela 11 december 2016 - 13:25

Jaa tuurlijk doe ik mee. Mijn dochtertje is nu net 3 jaar dus zo’n tandenborstel zou ideaal zijn. Wie weet gelijk het tandenpoetsen drama voorbij..

Reply
Tine Vanhaevre 11 december 2016 - 12:54

Oh wat een coole prijs seg…. duimen omhoog!

Reply
Melanie 11 december 2016 - 12:20

Doe graag mee. Super handig voor de kleine drankjes en grote pubers.

Reply
Sabine Flothuis 11 december 2016 - 11:58

WOWIE!! Dit is echt een heeeel mooi cadeau 🙂 Waarom ben ik hier zo enthousiast over? Nou….Pas geleden controle gehad bij de tandarts en had teveel tandsteen. Het kwam ter sprake dat ik nog met een handtandenborstel aan de slag ging en hij was stomverbaasd….Een elektrische borstel zou echt stukken beter zijn volgens hem (mits je hem goed gebruikt 😉 )
Het zou dus SUPER zijn om bij de volgende controle te laten zien dat ik nu wel goed poets 😉
Mijn dochter wordt helemaal wild van de prinsessen tandpasta en mijn zoon zal zijn ogen uitkijken van zo’n stoere set!! Kortom…..het zou zooooooo goed van pas komen 🙂

Reply
Lisette van Dijk 11 december 2016 - 10:00

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meegedaan !! 😀
keileuke actie dit !!

Reply
Marloes wognum 11 december 2016 - 09:21

Ik dat is nog eens n frisse en schone winactie!! Wij doen graag mee!

Reply
Loes Johanna 11 december 2016 - 09:06

Ook weer een hele gave prijs! Moet binnenkort eigenlijk echt weer een keer naar de tandarts (?), dus dan zou deze wel goed van pas komen, haha!

Reply
Femke 11 december 2016 - 08:35

Ik doe graag mee!
Genoeg fietsenrekjes en bruggen te poetsen ?

Reply
Dana 11 december 2016 - 08:14

Weer een enorm leuk cadeau
Ik doe mee voor ons oudste meisje
Een heel groot Frozen fan en absoluut geen tandenpoets fan
Ik denk dat ze hier gestimuleerd mee word en dat zou fijn zijn

Reply
Ilja W 11 december 2016 - 08:10

Superleuk dit pakket, en natuurlijk ook nog eens supernuttig! Ik weet wel iemand die ik hier heel blij mee kan maken!

Reply
Andrea de ruiter 11 december 2016 - 07:47

Wat een leuk/goed pakket!! Ik doe mee!!

Reply
Jessica 11 december 2016 - 07:11

Doe graag mee voor de gezinsset na het.laatste wat tegenvallende bezoekje aan de tandarts lijkt dit me een goeie oplossing voor ons allemaal

Reply
tine van aken 11 december 2016 - 05:40

Stralend 2017 in, zowel ouders als de drie schattepoepekes, wij zijn helemaal akkoord! Tegen een luxe-pakket Oral-B zeggen wij … JA!

Reply
Claudia Diependaal 11 december 2016 - 01:14

Wauw wat n pakket zeg! We doen graag mee.

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 10 december 2016 - 22:41

Wat een prachtig pakket! Ik doe graag mee! 🙂 De zwangerschap heeft mijn gebit flink aangetast dus mijn gebit kan wel een boost gebruiken haha

Reply
Mariska giulianojazzlyna 10 december 2016 - 22:30

Wat leuk zeg!! En ideaal voor ons grote gezin!!! Onze kids vinden het bere interessant zo een ‘n elektrische tandrnborstel!!

Reply
Marjo 10 december 2016 - 22:22

Wat een super gave prijs, die frozen tandpasta zal hier zeker gewaardeerd worden! Wel echt een super prijs! Met een stralende lach op de foto met oud en nieuw!

Reply
Sharon 10 december 2016 - 22:19

Wat een frisse actie! Ik doe graag mee!

Reply
Corine 10 december 2016 - 22:18

Super leuk! Doe graag mee. Misschien dat mn kleine man dan weer met plezier zijn tandjes gaat poetsen! ? Dan doen papa en mama gezellig mee ?

Reply
Jainy 10 december 2016 - 22:12

Jaaa dat zou super zijn voor bij ons!! Oral B is sowieso ons tanden poets merk en dit lijkt me geweldig! Frozen tandpasta! Mijn 3-jarige dochter zal mega blij zijn ? ook vinden we een nieuwe elektrische tandenborstel erg handig! ???

Reply
Alicia Hofman - Voshol 10 december 2016 - 22:03

Geen ruzie om wie er mag poetsen meer als we snel willen gaan slapen haha! Ik doe mee!

Reply
Dionne van der Kooij 10 december 2016 - 22:01

Ja ik doe mee en dan vooral om het dit keer “echt moet hoor mam!” Van onze ( lees 6 jarige ) zoon die mega fan is van avangers en.. jawel tandenpoetsen! Haha maar hij zegt dat als we deze samen doen dat hij dan nog beter kan poetsen door het samen met zijn superhelden te die ?

Reply
Laura van hout 10 december 2016 - 22:00

Super zou echt geweldig zijn!!? We poetsen hier alle 5 met gewone tandenborstels…misschien weleens tijd voor electrisch poetsen!! ??

Reply
Annika 10 december 2016 - 21:59

Wat een leuke winactie weee ??? Graag doe ik mee

Reply
Patricia 10 december 2016 - 21:58

Yes kijk dat is nu eens een leuke prijs!! Ik poets heel graag elektrisch mijn meisje zou dat ook wel willen. Ik maak graag kans pakt ze niet meer stiekem mijn borstel hahaha

Reply
Anita koekkoek 10 december 2016 - 21:57

Wauw!! Wat een geweldig pakket ??
Tandenpoetsen wordt straks nog een feestje voor mn meiden ?? met zn vieren tegelijk met de elektrische tandenborstel ??
Zou echt té gek zijn ❤ ik doe heel graag mee!
Groetjes anita

Reply
Hanane Rebha 10 december 2016 - 21:53

Wat een gave prijs. Ik doe dan ook heel graag mee.

Reply
Duane van Thillo 10 december 2016 - 21:52

Goodbye sinterklaas! !!! ?Hallo bijna Kerstmis!!! ?? oh oh oh .
#duimen #hopen is wat ik graag wil doen mooi geschenk te winnen voor de kerst voor mijn gezin. Daarom like deel en hou ik de hoop voor iets mooi onder de kerstboom! ?? !???

Whaaaaaaaaaa droomwens al zolang je zou ons gezin dolgelukkig ermee maken met 3 kinderen megagaaf kerst geschenk

Reply
Tamara V 10 december 2016 - 21:43

Wauw,was je handen ,poets je tanden……….
Gaat voortaan zonder morren denk ik.Geweldig wat een pakket .

Reply
Inge 10 december 2016 - 21:41

Ik doe graag mee, ons gezin kan wel zo’n complete family pack gebruiken.

Reply
Marloes 10 december 2016 - 21:31

Wie wilt dit nou niet….de meest saaie momenten van de dag met het allerbeste resultaat afsluiten.

Reply
Jeanne 10 december 2016 - 21:31

Wat een leuke winactie weer!
Graag doe ik mee.
Onze oude elektrische tandenborstel heeft het begeven, nu weer over op de gewone tandenborstel, maar zo’n elektrische zou goed van pas komen!
Wat handig de verschillende standen, zeker tandvleesverzorging bij mij.
En die timer is ideaal voor Janine van 7, die altijd denkt dat mijn twee minuten veel langer duren dan twee minuten in werkelijkheid.

Reply
Irene van Minnen 10 december 2016 - 21:30

Wat een goeie winactie!
Wij zijn ook nog “ouderwets” en poetsen ook nog met een gewone tandenborstel.
Dus ik doe graag mee om deze set voor mijn gezin te winnen.
Mijn zoon van 7 zal de Avengers tandenborstel helemaal te gek vinden!
Fingers crossed! ?

Reply
haia 10 december 2016 - 21:28

Waaaaa deze wil ik winnen. Einde discussie voor mij en mijn man. Ik wil al lang een ook voor de kids maar telkens heeft hij een reden om het niet te doen. Nu fingers crossed

Reply
Linda 10 december 2016 - 21:18

Top! Wij doen mee, eindelijk die stinkmondjes omtoveren in frisse snuitjes!

Reply
Johanneke 10 december 2016 - 21:17

Weer zo’n leuke actie! Ik poets zelf nog met een gewone tandenborstel , maar je hoort zulke goede verhalen over elektrisch poetsen. Vooral onze oudste dochter van 5 vind de tandenborstel met ‘versnellingen’ super interessant en leuk!

Reply
Fleur 10 december 2016 - 21:13

Mooi pakket! Ik doe graag mee

Reply
Mire orthen 10 december 2016 - 20:58

Wat super leuk zeg.
Heel fijn voor ons gezinnetje.
Mijn zoontje gaat de superhelden tandenborstel helemaal cool vinden en mijn dochtertje gaat heel hard gillen wanneer ze frozen tandpasta gaat krijgen.
Heel handig dat er ook een timer op zit erg fijn voor de kinderen wanneer ze zelf hun tandjes poetsen.
Echt een te gekke actie. Ik doe mee

Reply
Anja 10 december 2016 - 20:50

Hahaha… komt me zo bekend voor: ik wilde ook nooit een elektrische tandenborstel, maar na een keer proberen was ik ook om. Ik doe graag mee voor mijn gezin, perfect om altijd schone tanden te hebben en maakt het poetsen zo veel makkelijker 🙂

Reply
katrien adams 10 december 2016 - 20:49

Dan hoef ik de kids minder te helpen, want dat hebben ze juist NIET graag… zucht

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 10 december 2016 - 20:45

Leuk! Wij willen wel een heerlijk stralend en fris gebit hihi. Wij doen als gezinnetje graag mee.

Reply
Joyce Tempel 10 december 2016 - 20:39

Oké.. geen zielig verhaal. Maar mijn elektrische tandenborstel is een soort van half overleden, ik moet ‘m elke dag opladen. Weet je hoe vervelend het is als je uit je bent komt en lekker je tanden wilt poetsen, stopt ie er na een halve minuut mee.. Hahaha oké is dit zielig genoeg? Mijn vriend wilde een nieuwe kopen, maar winnen is dan natuurlijk helemaal leuk!! ? Liefs

Reply
Joyce Tempel 10 december 2016 - 20:42

Dat moet natuurlijk bed zijn en niet bent ?

Reply
Heidie van der Steeg 10 december 2016 - 20:24

Dat is een mooi pakket! Onze huidige elektrische (ja, want die gebruiken wij wel al behoorlijk wat jaren) zijn aan vervanging toe. Hetzelfde geldt voor flosdraad, niet dat het aan vervanging toe is, want dat gooi ik natuurlijk direct weg, maar dat gebruik ik wel al vele jaren van dit merk, erg fijn. Ik ken de kindertandpasta nog niet hiervan, dus we proberen het graag eens uit.

Reply
Milusca 10 december 2016 - 20:21

Whoop whoop!!! Superrrr actie elektrische tandenborstel staat op mijn verlanglijstje op nr 1,kreeg twee weken terug van mij. Nieuwe tandarts te horen dat dit beter is en maakt tanden veel schoner.Waardoor mijn tandvlees niet meer geïrriteerd raak En voor kinderen was dit ook een aanrader dus zeer welkom kunnen we testen.wittere tanden in 2017????

Reply
kimberley van Ravenswaaij 10 december 2016 - 20:18

Alweer zo iets fijns! We poetsen hier ook nog met gewone tandenborstels dus ben benieuwd 😉

Reply
Manon 10 december 2016 - 20:18

Een heerlijk frisse actie! Daar doe ik graag mee! We zijn met Luca ook druk bezig om het tanden poetsen te oefenen, maar hij vindt er nog geen klap aan helaas. Wel een leuk weetje wat bij jouw winactie past: mijn man en ik gaan vanaf 1 januari een zelfbedachte challenge aan. We hebben beiden geen geduld om te flossen, stoken en dat nog 6x te herhalen. Nu hebben we gezegd dat we vanaf januari een maand lang dat minimaal 1x per dag flossen/stoken, buiten het gewone tandenpoetsen om. Ben benieuwd wie het langer volhoud.

Reply
Jennifer 10 december 2016 - 20:16

Onze Melle kun je niet blijer krijgen als hij ‘s avonds voor het slapen gaan zijn tanden mag poetsen. Hij vindt dat gewoon heel leuk (vast ook wel lekker, haha)! Ik vind het een fantastische prijs en ik heb zelf ook nog nooit elektrisch gepoetst en het lijkt me gewoon heel erg fijn om dat eens te mogen proberen. De borstel voor Melle gaat dan nog wel even een jaartje in de kast tot hij 3 is, maar ik weet zeker dat hij volgend jaar rond deze tijd het mega fantastisch zal vinden om ook lekker elektrisch te mogen poetsen. 🙂 Hierbij dus mijn deelname!

Reply
Marian 10 december 2016 - 20:02

De prijzen van de #12daysofchristmasgiveaway zijn super, ook deze! Wij poetsen nog steeds niet elektrisch, maar ik ben er erg nieuwsgierig naar! Mijn zoontje zal tandenpoetsen dan ook vast leuker vinden. Mooie manier om het te ervaren en dan direct voor het hele gezin, echt top!

Reply
Monique vd B 10 december 2016 - 20:01

Een prachtig pakket voor ons hele gezin. Dat zou nog eens geweldig zijn. Wie weet lopen we straks allemaal rond met een stralend en gezond gebit. Ik denk dat we blijven lachen…. 😀

Reply
Grete Karina 10 december 2016 - 19:54

Wat een schitterend Oral-b pakket, ik loot heel graag mee voor mijn gezin!
Ik volg, save en love op Bloglovin’
Ik like & share op Facebook
En ik volg ook nog op Twitter
Nu maar duimen…..
Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

Reply
Sheron 10 december 2016 - 19:43

Wat een leuke actie! Een elektrische tandenborstel staat bij mij en mijn vriend hoog op de wishlist! ?

Reply
Monique 10 december 2016 - 19:41

Alweer een leuke winactie!!
Is niet verkeerd voor mijn tandvlees een electrische tandenborstel. En voor de rest van het gezin natuurlijk!

Reply
Heidy 10 december 2016 - 19:37

Niet normaal wat een gave cadeaus… ook aan dit cadeau doe ik graag mee.. mijn elektrische tandenborstel is wel toe aan vervanging ?

Reply
Robin Gruters 10 december 2016 - 19:35

Ik als preventie assistente zou dit erg graag winnen om m’n vriendin met 4 kindjes mee te verassen! ?

Reply
janine Brouwer 10 december 2016 - 19:34

Jaaaa ik doe mee! ? voor mijn gezinnetje.

Reply
Michelle 10 december 2016 - 19:33

Jaa doe graag mee! Zou er welkom zijn en geen strijd meer wie als eerste mag?

Reply
Heleen 10 december 2016 - 19:26

Wow, gaaf zeg! Mijn zoon van bijna 3,5 maakt elke dag (en dat dus 2 keer…) een strijd van tanden poetsen. Wie weet dat hij het met deze gave tandenborstel wel leuk gaat vinden, ik hoop ‘t! Tandenpoetsen is toch erg belangrijk vind ik! En mijn simpele tandenborstel met uitgeputte batterij is ook wel aan vervanging toe!

Reply
Inge Groenen 10 december 2016 - 19:23

Met deze fijne Oral-B-producten in bezit,
weet ik dat ik nooit meer met gaatjes zit
en heb ik een stralend en gezond gebit!
Hiermee word ik dus echt in het zonnetje gezet
en beleef ik veel poetspret!

Reply
nadia 10 december 2016 - 19:07

Jeetje wat een leuke winacties heb je!
Waag weer een gokje, nu onze kleine vent tanden krijgt moet er natuurlijk gepoetst worden! Want van alleen bijten worden ze ook niet schoon…. we hebben nu een gewone tandenborstel maar lees veel dat elektrisch poetsen beter is…

Reply
Vivian 10 december 2016 - 19:01

Yes super handig!! Ideaal zo’n pakket voor het hele gezin. Ons manneke wil ook graag een electrische tandenborstel net als papa en mama maar de tandenborstel van papa en mama is heel hard aan vervanging toe. Deze is op dit moment een beetje traag van begrip 😉 daarom ik heb de gewone handtandenborstels maar weer aangeschaft! Een heel mooi Kerst cadeau!!

Reply
Tamara v Bodegom 10 december 2016 - 18:55

wauw wat een gave actie! daar zou ik mijn zoontje, dochtertje en mijzelf errug blij mee maken! Ik ga bijna medelijden krijgen met de bacteriën die dan dus geen thuis meer gaan vinden ?

Reply
Lisette Tijssen 10 december 2016 - 18:49

Wow wat een sjieke winactie, ik doe graag mee voor ons gezin!

Reply
Irene Niec 10 december 2016 - 18:43

Graag maak ik kans op dit mega gave pakket, schone tanden zijn een must

Reply
Anne Marleen Jantzen-Kool 10 december 2016 - 18:41

Heel graag! Kreeg voor moederdag de meest goedkope versie van Oral-B, terwijl ik mee scheel had betaald aan eentje voor vaderdag. Dus deze gun in mezelf wel. En zoon en dochter zien die extra prijzen ook wel zitten

Reply
Chantal Dekker 10 december 2016 - 18:40

Ik zeg heel graag JAAAAAAAAAAAAA
Echt waar
Ik zeg zeker echt waar JJJJJJJAAAAAAAAA ??????????????????

Reply
Laura Aarts 10 december 2016 - 18:36

Ja gaaf!!!! Wij houden hier van lekkere schone tanden! Poetsen eigenlijk altijd met ene hand tandenborstel (alle 3) want we vinden de aanschaf gewoonweg te duur! Dus dit zou natuurlijk super zijn!!!

Reply
Adelaide 10 december 2016 - 18:33

Die willen wij wel winnen, de tandenborstel van zoonlief is aan vervanging toe en de elektrische van ons daar hebben we elke ochtend ruzie om wie als eerste mag. Dit zou goed van pas komen in Huize Balk

Reply
Kim 10 december 2016 - 18:17

Jaaaaa super welkom! Kan ons kleine mannetje ook elektrisch gaan poetsen en papa en mama een nieuwe! Top!

Reply
Marloes dijkhuis 10 december 2016 - 18:14

Ik doe mee voor lana! Wat een mooi pakket!

Reply
Nynke B 10 december 2016 - 18:13

Tandpasta met leuke figuurtjes spreekt natuurlijk altijd aan. De elektrische tandenborstels zijn inderdaad heel fijn, dus ik doe graag mee.

Reply
Paula Kamstra 10 december 2016 - 18:12

Jaaa leuk. Ik wil graag meedoen.
Kunnen we met het hele gezin elektrisch poetsen. Leuk zo’n kado voor het hele gezin

Reply
elisabeth 10 december 2016 - 18:11

mooi kerstkado

Reply
Romana 10 december 2016 - 18:09

Uiteraard maak ik heel graag kans hierop!

Reply
Danique 10 december 2016 - 18:04

Ik doe graag mee!?

Reply
ingrid van dam 10 december 2016 - 18:00

mijn kleindochter poets niet graag haar tanden….tot ik Anna en Elsa tandpasta kocht. Nu poest ze tenminste zelf en als het meezit mogen wij nog even na poetsen. Had al diverse leuke boekjes over tandenpoetsen gekocht maar dat heeft niet geholpen.
Een mooie eigen elektrische borstel vindt ze vast ook erg leuk en als haar zusje groter is krijgt die er wel een van oma

Reply
Anita H. 10 december 2016 - 17:58

Deze actie is wel echt super de luxe. Ik doe uiteraard heel graag mee.

Reply
Christa 10 december 2016 - 17:55

Leuk!!

Reply
lisette van der linden 10 december 2016 - 17:48

Wat een geweldig pakket! Samen poetsen en het goede voorbeeld geven, maakt poetsen nog leuker dus wij doen heel graag mee voor ons gezinnetje! Tanden poetsen is na al die jaren nog steeds een strijd maar met deze set kunnen we zeker wel zeggen: leuker kunnen we het wel maken en ook nog eens makkelijker!

Reply
Sarah Groen 10 december 2016 - 17:48

Dat maakt het tandenpoetsen bij Mirthe een stuk makkelijker. En daarnaast ook voor ons

Reply
Natascha Reelick 10 december 2016 - 17:47

Met deze actie ga ik mee doen!! Ik wilde serieus een nieuwe tandenborstel kopen met kerst en ook nog eens deze. Zou tof zijn als ik deze win! Is geen zielig verhaal he, kan hem ook zelf betalen 😉 Maar ook dat is het leuk om te winnen!

Reply
Anne-Marie 10 december 2016 - 17:38

Ik doe graag mee! Tanden poetsen met mijn zoontje van 3 is echt een strijd momenteel haha, hij lijkt op zijn moeder ?

Reply
Joyce 10 december 2016 - 17:35

Zou geweldig zijn! Mijn dochter van 4 jaar wil die al heel lang!

Reply
Sonja de Jager 10 december 2016 - 17:31

Een cadeau voor het hele gezin onder de kerstboom. Nou, …héél graag!

Reply
Antoine 10 december 2016 - 17:27

Kan ik de hello kitty tandenborstel van mijn vriendin ook de deur uitdoen! Als ze niet kijkt natuurlijk

En die superheldenset dat stiekem voor mezelf, kan mijn fc barcelona tandenborstel de prullenmand in 😉

Reply
Desiree 10 december 2016 - 17:24

Ja ik doe mee!
Lekker beugelbekkie mag ook wel eens blinken 😉
En voor mijn vriend dan die superhelden tandenborstel. Kan die vieze fc barcelona borstel weg!

Stiekem zonder dat hij het ziet natuurlijk 😉

Reply
Marcia Kan 10 december 2016 - 17:21

Gezin zoekt kennismaking met een schoon, fris gebit met gebruiksgemak. Reageren mag op onderstaand mailadres! ?

Reply
Natascha Velthuis 10 december 2016 - 17:18

Ik doe heel erg graag mee met deze winactie. Mijn dochter van 8 zei gelijk: mam wel meedoen hoor! Misschien krijg ik dan ook wel een elektrische tandenborstel haha.

Reply
Priscilla 10 december 2016 - 17:16

Ik doe mee gewoon omdat het kan!
Zou toch geweldig zijn om dit te winnen!

Reply
Jacqueline 10 december 2016 - 17:13

Dat zou fijn zijn.
ik en mijn dochter willen al een poos een electrische tandenborstel..

Reply
Angela Scheeren 10 december 2016 - 17:09

Oh graag! Mijn elektrische borstel is alweer 10 jaar oud (niet de opzet stukjes hoor!). De kleine man moet nu ook leren poetsen. Dus……. het pakket is meer dan welkom hier. 😉

Reply
Kaylee de Jager 10 december 2016 - 17:04

Zoooo! Wat zou dit uitkomen zeg haha. Misschien heb ik dan eens voor de verandering een keer geen tandsteen bij de tandarts. 2017 brengt ons al eindelijk een mooi, goed huis… Dan maakt deze Oral B set het wel helemaal goed :’)!

Reply
Mirjam 10 december 2016 - 17:03

Doe graag mee, heeft onze oudste ook meteen zn eerste eigen elektrische tandenborstel! ♡ leuk pakketje

Reply
Marian Zw. 10 december 2016 - 17:01

Ik doe mee! Mijn dochter heeft een Frozen borstel gekregen met haar verjaardag. Maar zoonlief moet nog gewoon met de hand poetsen. Als hij deze borstel mag winnen! En dan is deze mama natuurlijk ook blij wamt er zit nog veel meer leuks in dit pakket! Echt super leuk

Reply
Wendy en kids Van De Reyd 10 december 2016 - 17:00

Waag hier dolgraag een kansje voor
Het staat alvast op de kids hun kerstlijstje
Maar dit kunnen winnen zou superdepuper
Zijn voor het hele gezin een gezond gebit dat krijg je enkel met goed materiaal duimen zeker mee

Reply
Ramona 10 december 2016 - 17:00

Graag voor mezelf en mijn monsters 😉

Reply
Ramona 10 december 2016 - 16:59

Heel erg graag voor mij en mijn monsters!!! 🙂

Reply
Janine 10 december 2016 - 16:58

Wat een gaaf pakket!!! Zo wordt tandenpoetsen een feestje ?

Reply
marc de raden 10 december 2016 - 16:49

ik doe graag mee

Reply
Lilian 10 december 2016 - 16:49

Ook al z’n te gekke actie en eentje die ook nog heel zinvol is. Dat je zoveel andere mensen gelukkig kan maken. Deze keer sla ik over en wens je heel veel succes met het kiezen van de gelukkige!

Reply
Sylvia van den Bogaard 10 december 2016 - 16:49

Yes! Perfect voor ons gezinnetje!
Tanden zijn belangrijk.
Ons zoontje jat nu steeds de elektrische tandenborstel van z’n opa. Dus word tijd voor onze eigen set toch?! ?

Reply
rewana 10 december 2016 - 16:47

Waanzinnig;) ik doe graag mee!

Reply
Linda 10 december 2016 - 16:47

Leuke actie! Ik wil deze wel winnen samen met Ivy! 😀

Reply
Floor Verseveldt 10 december 2016 - 16:46

Ja erg welkom

Duimen maar iedereen!

Reply
Bianca Fenna 10 december 2016 - 16:46

Super leuk cadeau voor mij en de kids, hopelijk iets minder gaatjes voor deze mama (ieks). Goed voornemen voor het nieuwe jaar…. en we gaan er hard ons best voor doen.

Reply
Marange 10 december 2016 - 16:45

Ohyess….tandenpoetsen in style! Ik doe mee

Reply
Nicol meewis 10 december 2016 - 16:44

Zoooo hee wat een top kado zou dat zijn voor onder de boom! Onze kindjes leren op school(thuis natuurlijk ook) hoe belangrijk tandenpoetsen is;) leuk dat school daar aan mee doet. Ons zoontje 6 jaar zegt nu dus: mam een elktrische tandenborstel is veel beter, en ook cooler?.
Geweldig om met de hole family elektrisch te kunnen poetsen, wat zullen we dan gezellige poets momentjes hebben!!!

Reply
Iris 10 december 2016 - 16:43

Wat een leuke en handige prijs. Dan krikgt mijn docjetertje vast meer zin in poetsen

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 10 december 2016 - 16:41

Wauw doe graag mee nu tijdens mijn zwangerschap is mijn gebit er zo slecht aan toe en bij mn dochter is dit ook een uitvinding om langer te poetsen met de geluidjes die de oral B stage powers maakt! En vergeet de frozen tandpasta niet haha

Reply
Iris 10 december 2016 - 16:40

Wat een leuke en handige prijs! Hopelijk krijg mijn dochtertje dan wat meer zin om te poetsen.

Reply
Olja noordman 10 december 2016 - 16:40

Ik doe heel graag mee.. Ik had een elektrische tandenborstel. Ja, HAD.. tot een peutertje die te pakken kreeg en dacht, laat ik die eens in de peullenbak verstoppen. Achja ik kan er nu wel om lachen maar ik zou wel graag een nieuwe willen.

Reply
Daniëlle 10 december 2016 - 16:39

Tanden poesten… Zelf vind ik het geen enkel probleem maar zoals jij ook met een gewone tandenborstel. Maar mijn 2 kleine draakjes vinden het verschrikkelijk! En laten zij nou enorme fan zijn van alles wat te maken heeft met superhelden! Ik weet zeker dat jij hun superheld wordt als we winnen (en stiekem ook die van mij natuurlijk ; )

Reply
Nancy van der kamp 10 december 2016 - 16:37

Een stralende witte glimlach de komende feestdagen voor ons allemaal lijkt me wel wat!

Reply
Raël 10 december 2016 - 16:37

Wat een gaaf cadeau! Ik ga toevallig komende dinsdag voor het eerst met m’n zoontje naar de tandarts, spannend! Zal em vast vertellen dat we wel elektrisch gaan poetsen ?

Reply
Elvera Douwes 10 december 2016 - 16:35

Ik wil het jaar 2017 wel met een stralend gebit beginnen!
Super leuk dat jullie dit doen 🙂

Reply
Tessa 10 december 2016 - 16:35

Alweer een prachtig cadeau! Mijn zoontje poetst zijn tandjes niet zo graag maar mss als we allebei een elektrische zouden hebben zou dit mss wel eens leuk worden

Wij duimen!

Reply
Naomi van der laan 10 december 2016 - 16:34

Jaaaa super handig!!
Ik doe mee 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.