#12daysofchristmasgiveaway #9 Win Z8 cadeaubon twv. €50

by Tamara

Alweer dag 6 van deze geweldige winmarathon! Ook vandaag heb ik weer twee hele gave winacties voor jullie! Namelijk 1 in samenwerking met mijn favoriete kledingmerk voor kinderen, Z8! Ik mag 1 van mijn bezoekers blij maken met een cadeaubon van €50 euro! Hiermee kun je een paar nieuwe shirtjes kopen, dat ene gave vest of een leuk jurkje! Ook laat ik je de hele Z8 newborn summer 2017 collectie zien! Je zou bijna een baby willen! Natuurlijk kun je bij mijn blogcollega’s Cassandra en Josan ook weer een hele toffe prijs winnen! Kijk je snel hoe je meedoet?

z8-newborn_s17-18

#12daysofchristmasgiveaway #9

Win Z8 cadeaubon twv. €50

Ik kocht eigenlijk nooit kleding van Z8, totdat ik het eens eens op facebook tegenkwam in een advertentie. Ik zag een blauw wit gestreept shirt dat een hele tijd in mijn hoofd bleef zitten. Nadat ik eindelijk had achterhaald van welk merk hij was, bestelde ik hem meteen voor mijn beide jongens. Maxim vond dat shirt zo gaaf dat hij die hele zomer in dat shirt gelopeb heeft! Haha! Vanaf dat moment was de liefde voor Z8 geboren. Zowel de jongens als Lauren dragen het ontzettend vaak en elke keer zie ik weer nieuwe leuke dingen!

Wat ik leuk aan Z8 vind, is dat ze heel erg vernieuwend zijn, maar toch elke keer bij zichzelf blijven. Je zal nooit jurkjes met allerlei franjes en glitters tegenkomen. Nog een pluspunt is, dat de kleding heel lang mooi blijft. Ik heb een vest voor Maxim gekocht, die Floris nu draagt, maar die hierna nog prima een ronde mee kan.

z8-newborn_s17-04

Z8 newborn summer 2017

Ik kreeg afgelopen week een pakketje van Z8 binnen met daarin de cadeaubon die ik mag verloten, maar ook een brochure voor de Z8 newborn summer 2017 collectie. Ik heb eigenlijk nooit dat bij een merk de hele collectie me aanspreekt, maar bij dit merk heb ik dat wel altijd. Ook de Z8 newborn summer 2017 collectie stelde weer niet teleur! Het is dat ik geen newborn heb, want anders! Haha! Hieronder wat sfeerbeelden van de nieuwe collectie!

 

z8-newborn_s17-productpage-04 z8-newborn_s17-productpage-03 z8-newborn_s17-productpage-02 z8-newborn_s17-productpage-01

 

,

 

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Ik vind het heel erg leuk om te horen wat jullie gaan kopen met je bon! Neem dus vooral een kijkje op de site!
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

de allergrootste winactie ooit

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra win je een Oral-b pakket en op de site van Josan een Treets beauty pakket. Veel winplezier!

Alle 12 days of christmas winacties op een rij.

Misschien vind je dit ook leuk

156 comments

Linda Post 22 december 2016 - 15:52

Leuk!! Lekker shoppen 🙂 Ik heb al heel wat leuke dingen gezien, mijn dochter heeft haar hele kast al vol, maar er kan altijd wel iets bij 😉 Ik vind deze erg leuk
https://www.z8.nl/mia-fluor-pink-white-dots#.WFvoifnhCUk en deze
https://www.z8.nl/dora-anthracite-fluor-pink-hearts#.WFvotvnhCUk

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:45

Ik doe enorm graag mee voor mn zoontje! Leuke kleertjes voor kerst!

Reply
Nanda van der Velde 21 december 2016 - 16:48

Wat een gave actie!! Ik ben helemaal gek van het merk Z8, zowel de jongens als de meiden lijn!! Alles is leuk dus het is lasting om een naam te noemen van een favorite item.

Reply
Monique 21 december 2016 - 11:57

Zou gaaf zijn voor mijn kleuter, peuter en baby! Dan kan ik er vast wel iets tussen vinden 😉

Reply
Lonneke 20 december 2016 - 23:00

Weer zo’n leuke maar voor handige winactie. Net nu mijn zoontje met ‘hoog water’ door het leven gaat komt een bon als geroepen. Ik ben fan van de boxbakjes. Super handig!!

Reply
Patricia De crom 20 december 2016 - 13:06

Supergaaf voor onze Jayden!ik vind het borgvest jesper de shirts koen en mayson echt gaaf.

Reply
Sabine Flothuis 20 december 2016 - 13:03

Ik hou van Z8!! Ze hebben echt keer op keer mooie dingen in de collectie!! Voor mijn kleine man én mijn dochter van 6. Ik zou waarschijnlijk een nieuwe winterjas voor mijn mannetje kiezen, want hij heeft toch ineens een groeispurt te pakken….Van 74 plots naar 86 😮 Alles moet dus nieuw en groter, kom maar op met dat tegoed, hahaha

Reply
Marieke 20 december 2016 - 12:13

Superleuke actie! Ik doe heel graag mee, ik kan daar vast wat leuks voor uitzoeken voor mijn 2 kinderen 🙂

Reply
Femke 20 december 2016 - 09:03

Leuke actie!
Ik twijfel tussen lekker shoppen in de super sales en leuke items scoren voor alle drie jongens (altijd leuk om iets in dezelfde kleurencombinatie te kiezen!)
Maar het Borgvest Jesper aquamarine vind ik wel erg gaaf voor de jongste!
Misschien dan toch maar beide ?

Reply
Cd 19 december 2016 - 21:10

Z8 is zo’n mooi merk! Als ik zou winnen zou ik amper weten wat te kiezen omdat er zoveel mooie dingen zijn. Uit de newborncollectie zou ik het mint groene boxpakje met koekjes erop kiezen, speciaal voor mijn metekindje. Voor mijn dochter van 3 vind ik de vest ‘Marloes’ wel heel mooi. En voor mijn zoon van 1.5 zou ik in de sale wat stoere shirts kiezen (bijv. flip/jaxx). Duimen maar!

Reply
Cindy Jerphanion 19 december 2016 - 20:39

Wow op instagram volger en facebook trouwe volger en 3 kinderen waar ik zo trots op ben die graag wil verwennen met x iets nieuws. En zulke mooie merken echt zo coool heb al iets gevonden wat dat zou aanschaffen . Liefste trotse mama

Reply
Liesbeth 19 december 2016 - 17:31

Ooohhh dit zou superleuk zijn voor het kleintje in mijn buik! Ik zou echt lekker kunnen shoppen hiervan en het eerste pakje kunnen uitkiezen! Ik doe graag mee!

Reply
kempenaers 19 december 2016 - 11:51

doe graag mee voor meen mooi vestje voor mijn kleinzoon of kleindochter

Reply
brants 19 december 2016 - 11:47

shoptegoed altijd plezant, mooie webshop, een mooi vestje voor mijn kleinzoon

Reply
Lotte 19 december 2016 - 11:43

Oeh… moeilijk kiezen! Ik hou erg van blauw met wit, dus ga zeker op zoek naar deze kleurcombi!

Reply
Lotte en Saar 18 december 2016 - 21:26

Ohyeah! Alles! Alles zou ik shoppen! ?
Haa nee, iig jas Marloes, https://www.z8.nl/marloes-fluor-pink-teddy#.WFbwf4HtSEc Die vind ik gewoon té stoer!

Reply
Alyt van der Heide 18 december 2016 - 20:30

Oh jeeeee €50 waar zal ik beginnen met shoppen……
Weet wel dat de €50 helemaal op gaat. Mijn meiden zijn echte jurkjes en rokjes dragers dussssss keuze genoeg.

Reply
Willianne 18 december 2016 - 18:12

Z8 heeft ontzettend leuke collectie dus doe heel graag mee! Heb 2 boys die ik allebei wel iets nieuws wil geven. Voor de jongste een leuk boxpakje en een vest. en voor de oudste zo lekkere broek met gave trui!
Volgde je al op Facebook.

Reply
Marianne 18 december 2016 - 16:57

Leuke giveaway! Ik heb nog steeds een winterjas nodig voor mijn meisje! Daar zou ik dan een gedeelte van de bon aan uitgeven! Ons zoontje wordt 4 in februari dus hij krijgt een leuk shirtje oid van de andere helft van de bon

Reply
Femke Dekker 17 december 2016 - 23:41

Gave actie … ik zou de moos kopen voor mijn kleine jongen en de mayson voor mijn grote jongen. Dezelfde kleuren… maar toch allebei weer anders!

Reply
Elvera Douwes-Kauffman 17 december 2016 - 21:41

Super leuk!
Ik koop graag Z8, de kwalitiet is top, maar hier betaal je dan ook voor.
Ik zou voor m’n zoontje een lekker vest aanschaffen, ik kan nog niet kiezen welke

Reply
Kittyvanschagen 17 december 2016 - 19:28

Ik doe mee uiteraard, Sef is bijna klaar voor maatje 74 dus tijd voor vernieuwing. We zijn gek op z8 en noppies, wat je zegt, topkwaliteit en 9 van de 10 keer ziet het er super leuk uit.

Reply
Denise 17 december 2016 - 11:45

Ohh woww!! Dat zou wel heelheelheeeel gaaf zijn zeg!!! Mijn jongste meisje Noa is echt gemaakt voor z8, het staat haar zo geweldig leuk!! We hebben al veel van deze wintercollectie in de kast haha dus als ik zou mogen winnen zou ik iets moois van de komende zomercollectie uit zoeken! Fijne kerstdagen!

Reply
Jolein koolske 16 december 2016 - 09:58

OH woooowww da is echt een super prijs, alle mama.’s worden wild nu denk ik hahah (Ik ook echt wel 😉 ) Ik waag dolgraag een kansje want vind dat roze jasje Aagje zooooooo lief !!!

Reply
Marianne V 15 december 2016 - 22:44

Oh wauw!
De Marloes vest vind ik al zeker een toppertje!

Reply
Jolijn 15 december 2016 - 21:41

Leuke actie, ik maak graag kans !

Reply
Nynke 15 december 2016 - 17:02

Heel toffe actie, hier doe ik graag aan mee!
Z8 is toch wel een van de favoriete merken hier, het zit onze dochter erg goed! Zou supertof zijn als we op deze manier een nieuw setje (ipv tweedehands, haha) kunnen aanschaffen 🙂

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 17:00

Ik ben helemaal verliefd op het Tanzanite broekje en het knuffelkonijn. Deze zou ik dus zeker al kopen.
Wat een fijne actie!

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:58

Z8 heeft echt zoveel leuks. Ik zou met de bon iets kopen voor ieder kind hier in huis, en moest er nog wat over zijn dan zou een pakje voor het kindje van mijn beste vriendin ook zeker welkom zijn. Cadeautjes delen is altijd fijn!

Reply
Swenne 15 december 2016 - 16:01

De leuke acties blijven komen, ik loop zelfs een paar acties achter, haha! Maar jullie hebben alledrie echt onwijs veel werk van deze winacties gemaakt!
Ik zou graag de bon van Z8 winnen, dochterlief komt bijna in maat 74, de kleding-kraam-cadeaus waren vooral maat 62 en 68. Niet erg nu mag ik lekker gaan shoppen voor haar!

Reply
Nicole 15 december 2016 - 15:46

Wat een toffe prijs! Ik ben begin februari uitgerekend van een meisje en voor haar zou ik het pakje Rose -Soft pink/Diamants bestellen 😀

Reply
luisa hansen 15 december 2016 - 15:10

Alleen die naam is al zo leuk! Ik ga dan het jurkje ‘Dream girl’ halen:-)

Reply
Daisy 15 december 2016 - 13:37

Ik doe graag mee!!
Witte geometrische broekje en donkerblauw shirt ‘mr hunk’ erop; zo geweldig leuk!!

Reply
Esmeralda Groenland 15 december 2016 - 12:01

Dat witte broekje met geometrische print ? Ik zie het al helemaal voor me als mijn mannetje straks geboren is. ?

Reply
priscilla 15 december 2016 - 11:39

Ik schat de kans HEEL klein dat ik win, maar ik waag toch wel even een poging hoor. Ik hou van dit merk, maar oh oh oh ik wat een prijzen. Geen make-up meer voor mama, maar jurkjes en broekjes voor Sofie! 😛 Jammer dat ik er zelf niet in pas whihi.

Reply
tine van aken 15 december 2016 - 05:04

W8 even, ik doe ook nog graag meeeeeeeee!!!! Hoop dat binnenkort de bon naar mij L8 voor een gave waardebon van Z…. nee, geen belachelijke rijmpjes, VERBODEN! Ok, opnieuw: zou gewoon heel blij zijn met dit shoptegoed, om zo iets moois te mogen uitkiezen voor onze kindjes, meer moet dat niet zijn!

Reply
Lara 14 december 2016 - 23:46

wat een leuke actie weer !!
Ik wil een mooi setje voor baby manuel

Reply
Sharleen 14 december 2016 - 22:49

Leuk! Ik doe graag mee voor m’n dochtertje en tweede dochtertje die onderweg is.

Reply
Mieke 14 december 2016 - 21:34

Ohh ik kan niet kiezen! In ieder geval een schattige onesie voor mijn kleine meisje en een broekje met leuke stoere print! Voor mijn beste vriendinnetje dan nog een leuk setje voor haar kleintje die in juni wordt geboren!

Reply
Marita 14 december 2016 - 20:48

Oeh!!! Super leuk voor ons kleine ukkie dat we in maart verwachten ❤️

Reply
Patricia 14 december 2016 - 20:23

Heel leuk! Ik zou er sowieso het jurkje Rian ervan halen, stippen doen het altijd goed!

Reply
Rianne Weerd 14 december 2016 - 19:43

Jeee zeg weer een gave actie! Toffe kleren zie ik weer voorbij komen, ik heb wel eens z8 gehad voor de kinderen. Stond altijd leuk, bleef goed. Maar de prijs is altijd wel aan de hoge kant. Dit houdt mij tegen, dus dit zal extra leuk zijn mochten we winnen. Dan ga ik heerlijk met mijn oudste dochter snuffelen, mag ze zelf een wat uitzoeken.

Reply
Lieke van Veen 14 december 2016 - 18:58

Ik zou heel graag dat truitje kopen met Mr Hunk. er op die is echt super leuk.

Ik volg je op facebook (lieke van veen)

Reply
Tineke 14 december 2016 - 17:45

Ik do graag mee en zou hiervan een leuk broekje voor mijn zoontje willen kopen.
Liefs

Reply
Miranda 14 december 2016 - 17:08

Z8 is geweldig! Mijn beide kids dragen het weleens. Ik zou er wat shirts voor de zomer van kopen voor allebei.

Reply
kristel 14 december 2016 - 17:02

Wow dit is een hele gave winactie. Ik vind de jurkjes juul en jess heel erg gaaf voor mijn dochter Noor. Die zullen haar prachtig staan 🙂

Reply
Hellen 14 december 2016 - 16:14

Jeej! Super leuke actie!!

Ik doe graag mee want I ❤️ Z8!!

Fingers crossed! ✌?️

Reply
Rosalie 14 december 2016 - 14:54

Zou heel leuk zijn! Ik zou een leuk jurkje voor mijn dochter uitkiezen of een stoere sweater voor mijn zoontje of neefje!

Reply
Mireille 14 december 2016 - 12:04

Ik zou er een leuk jurkje van kopen voor jij dochtertje van 1,5. ?

Reply
Loes Johanna 14 december 2016 - 11:42

Super leuk! Die zou goed van pas komen nu ik zo ongeveer een volledige garderobe aan het aanschaffen ben voor ons dochtertje, haha. Ik had mijn winkelmandje al een keer gevuld, vind uit de Newborn Never out of Stock 2016 het Lilac witte shirtje met roze hartjes en daarbij het Eagle broekje heel leuk. Ook het Cranberry I’m a girl shirtje met het donkerblauwe Bean legginkje. De sfeerbeelden van de nieuwe collectie zien er overigens ook super tof uit, dus dat zou helemaal goed moeten komen. 🙂

Reply
Sabine 14 december 2016 - 10:52

Ik vind Z8 echt een supermerk. Mijn oudste van twee draagt het vaak. Ik zou graag een New born pakje kopen voor de baby die in januari geboren wordt.

Reply
Minke 14 december 2016 - 05:48

Wauw er doen er al veel mee. Ik waag toch een gokje. Ik zou gaan voor een jurkje voor nola. Welke weet ik nog niet, er is zo veel leuks. Lastig kiezen. Daar zal ik nog even voor na gaan denken.

Reply
Kelly 14 december 2016 - 00:33

Ik doe mee!! Ik heb geen zielig verhaal alleen een leuke dochter van bijna 2! Ik kan je alleen niet vertellen wat het zou gaan worden; want ik vind het alleen leuk dus de keuze is reuze en daar zal ik nog even een nachtje over moeten slapen!

Reply
willie-anne 13 december 2016 - 23:54

Aah ik vind Z8 echt een super gaaf merk, heb er al verschillende keren kleertjes van gehad voor mijn meisjes van 2 en 4 jaar ik zou dus zeker wel raad weten met de bon! Ik zou er denk ik een leuk jurkje voor kopen van de nieuwe voorjaarscollectie of als ik niet kan wachten iets uit de wintercollectie, er is altijd wel iets leuks te vinden en ik kun mijn hart weer even ophalen met mijn grootste hobby, en al helemaal als het gratis is?

Reply
Gre VE 13 december 2016 - 23:09

z8 is gewoon een leuk kleding merk voor kids!

Reply
haia 13 december 2016 - 22:25

Paar jaar geleden had mijneerste zoon een hemd van z8 en ik had geen idee dat dit zo’nmooi en goed merk was. Had het van Iiemand gekregen. Het heeft hier wel 3 rondes meegegaan tot er vlek op was. Super kwaliteit. Kiezen wordt wel moeilijk of ik ga voor een volledig setje ( jurkje en leggging of pull en rokje) voor mijn kleine meid of deel ik de prijs met haar en broer en ga ik voor twee pullen. Coole prijs nuduimen maar

Reply
Kelly Aarts 13 december 2016 - 22:15

Ik heb de afgelopen week al veel mooie prijzen voorbij zien komen, maar elke keer toch aan me voorbij laten gaan, omdat ik denk dat iemand anders gelukkiger wordt van die prijs dan ik. Maar deze gun ik niemand, haha. Z8 is echt mijn lievelingsmerk!
Ik zou een mooie jurk kopen voor 1 van mijn dochters, want de jurken van z8 komen het meest uit de kast hier!

Reply
Nathalie Romaissa 13 december 2016 - 22:09

Gaaf hoor ik zou een pakje voor me nichtje kopen & een voor me dochter nichtje moet nog geboren worden in maart dan hebben we er allebei plezier van ?❤️

Reply
Duane van Thillo 13 december 2016 - 22:07

Wow ik als trotse papa zou dolblij om iets moois te mogen uitzoeken voor mijn prinsesje papa’s trots! !! Heb al iets gaaf gezien!!???

Reply
Anne 13 december 2016 - 21:52

Eigenlijk kan ik geen keuze maken, wat nog vrij lastig zal worden als ik de bon win. Maar dat zijn luxeproblemen zullen we maar zeggen, want of het nu een boxpakje, joggingbroek of sweater is. Het zal onze mini ongetwijfeld super staan! Ik heb eigenlijk een koopstop ingelast, want de baby wordt eind januari verwacht en heeft nu al meer kleren dan zijn vader. Maar deze win-actie laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan! Heel veel succes met het kiezen van een winnaar! Ondertussen duim ik verder;-)

Reply
Claudia Diependaal 13 december 2016 - 21:36

Ik zou heel graag een kans willen. Het popcorn shirt is geweldig!

Reply
Thea v boven-cia 13 december 2016 - 21:35

Oow gaaf dit is toch zo verslaafend zulke mooie kleding vroeger was dat allemaal niet zo en wij nu voor het eerst oma en opa worden zie je zoveel mooi’s wij zijn nog steeds in de wolken dat onze dochter zwanger is van hun eerste kindje een meisje dus dat word echt jurkjes haarbandjes noem maar op zoveel mooie kleding woehoeee ik zit alleen op fb

Reply
Mariska GiulianoJazzlyna 13 december 2016 - 21:31 Reply
Sanne Willems 13 december 2016 - 21:26

Z8 is ook ons (mijn zoon, vriend en ik) favoriete merk! Met die 50,- zou ik van de newborn zomer 2017 collectie, de blauwe superbo(d)y trui en het grijs geblokte broekje kopen! Echt fantastisch!

Reply
Annemiek Visser 13 december 2016 - 21:25

dat is wel een schitterende prijs. Ik zou gaan voor 2 truitjes deze https://www.z8.nl/moos-army-green-aquamarine#.WFBXmGczWpo en deze https://www.z8.nl/mayson-anthracite#.WFBYjmczWpo In een grote maat en donkere kleuren zodat het lang mee kan gaan. Op die manier kan mijn zoontje er lang mee doen, hoop ik ;).

Reply
Naomi van der laan 13 december 2016 - 21:15

Ohh weer zo’n vette actie!
Ik twijfel tussen een mooi setje voor m’n zoontje. Leuk baggy broekje met stoer shirt voor mn zoontje.. Of een leuk jurkje met legging voor z’n dochtertje..

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 13 december 2016 - 21:12

Ik doe graag mee voor mn draakjes 1 van 2,5 en 1 zit nog veilig bij mama in de buik ! Zou mooi uitkomen hihi

Reply
Kimberly 13 december 2016 - 21:09

Oh lord! Ik ben echt obsessief met Z8! Ik vind het zo ontzettend leuk en zet met de 50% saLe zelfs mijn wekker. De helft van Evi haar kledingkast is denk ik Z8. Ik zou gewoon weer gaan voor de jurkjes. Ik zit enorm te azen ontzet alles waar Fries before guys op staat. Maar omdat ze nog zoveel heeft is het er niet van gekomen…..

Reply
Majonne Twigt 13 december 2016 - 21:01

Lastig! Ga ik voor “baby, grow up slowly” voor mijn neefje die gisteren geboren is of ga ik egoïstisch voor iets leuks voor mijn eigen kinderen.

Reply
Susanne 13 december 2016 - 20:53

Wat een gave winactie! Z8 heeft hele mooie kleertjes! Ik zou graag willen winnen. Ben in juli 2017 uitgerekend dus dan komt deze zomercollectie goed van pas? Ik zou dan een boxpakje kopen die zijn zo fijn!

Reply
Sophie 13 december 2016 - 20:53

Ik doe mee! Mijn meissie kan wel weer een nieuw jurkje in een maatje groter gebruiken!

Reply
Rianne 13 december 2016 - 20:50

Yeaahh, wat een leuke actie! Ik l♡ve Z8! Ze hebben zulke leuke kleding !!! Ik doe graag mee om weer een leuk setje te scoren voor dochterlief! ???

Reply
Mirjam 13 december 2016 - 20:48

Wauw! De nieuwe newborn collectie is weer helemaal leuk! Hou van de kleurtjes en printjes! Doe graag mee voor mn zoontje van 3,5 week.

Reply
Marion Poeste Thomas 13 december 2016 - 20:38

het shirtje met ”grow up slowly” vind ik het heel leuk 😀

Reply
Dittyna Loosveldt 13 december 2016 - 20:37

Super leuke wedstrijd. Voor ons dochter Nyla hebben we veel kleren gekocht van z8. Het is stoere kledij. Alleen jammer dat ze zooo rap groeit.
Maar we zouden de bon wel met veel plezier kunnen spenderen aan toekomstige broer of zus.

Reply
Daan moerland 13 december 2016 - 20:31

Ik zou heelheelheel graag een mooi setje uit willen kiezen voor mn meisje die bijna jarig is !! Kan ik eens een mooie jurk met legging uitzoeken ipv altijd mama ??alles van z8 vind ik superr

Reply
Liesbeth 13 december 2016 - 20:28

Oh trui Penn voor m’n stoere mannetje of jurkje Tanja voor zijn zusje! Hier ook groot fan van Z8 en koop er elk seizoen wel wat moois voor ze. Elke keer toch weer iets unieks, deze keer heb ik zelfs een setje van broer en zus kunnen matchrn, trui Torre met jurkje May, super leuk! Ik ken geen ander merk waarbij dat kan..

Reply
Natascha Reelick 13 december 2016 - 20:27

Yes! Z8! Dat staat me menneke gewoon het leukst. ??

Reply
Marjo 13 december 2016 - 20:19

Wat een gave kleding! Ik dacht dat het alleen voor baby’s is, maar tot mijn grote verrassing ook voor mijn kids. Ik zou voor jas Kelly gaan????? zo gaaf! Dus nu duimen draaien!

Reply
Alicia Hofman - Voshol 13 december 2016 - 20:18

https://www.z8.nl/mia-fluor-pink-white-dots#.WFBJZbLhB0w
Vind deze trui erg leuk in combinatie met een rokje!

Reply
Neelke 13 december 2016 - 20:17

Wat een leuke actie is dit! Joep zijn eerste pakje was een pakje van Z8, dus ik heb echt heel veel <3 voor Z8. Ik doe graag mee voor de kadobon.

Reply
Jeanne 13 december 2016 - 20:16

Ohh wat een superleuke winactie weer!!
Ik heb nog een ‘klein’ zusje en een klein broertje (nakommertjes).
Zoals je begrijpt is hun grote zus dol op shoppen voor hen 🙂
De laatste tijd zie ik zoveel leuke kleding van Z8, maar ja.. jammer genoeg geen toereikend budget #alsarmestudenthaha.
Daarom waag ik hierbij een poging!
Ik heb al een beetje rondgekeken op de website en kwam hele leuke dingen tegen, moeilijke keus, maar ik denk dit:
– Voor mijn zusje dit superleuke jurkje in maat 128/134: https://www.z8.nl/rian-anthracite-fluor-pink-dots#.WFBF2DGQzDc
– Voor mijn broertje deze superleuke sweater in maat 80 of 86: https://www.z8.nl/kees-aquamarine-anthracite-all-over
Zo heb ik, wanneer ik win, voor beiden een super leuk item!

Reply
Yvonne 13 december 2016 - 20:16

Wow stop!! De blogs zijn altijd al leuk om te lezen maar deze moest ik echt nog een keer lezen. Wat een leuke acties. Z8 is inderdaad echt een super merk. Ik ben er helemaal fan van voor mijn meisje. Het is stoer maar toch meisjesachtig en dat zijn niet veel merken. Zelfs papa vind de jurkjes van Z8 leuk. Dus wij zouden zeker een leuk jurkje uitzoeken met de bon. Nu dus duimen

Reply
Daan 13 december 2016 - 20:13

YES! nieuwe collectie wat ziet het er toch weer veel te lief en schattig uit zeg! Hebben hebben hebben! Kom maar door, ik maak wel wat plek in de kast! Haha! (niet lichtelijk geobsedeerd hoor, ahum). Ik doe graag mee! 🙂

Reply
Andrea de ruiter 13 december 2016 - 20:04

Ik ben dol op z8, maar eigenlijk vind ik t een btje te duur om nieuw te kopen! Ik doe graag mee met deze winactie! Zo kan ik toch leuk shoppen voor mn binkie!

Reply
Kim heddema 13 december 2016 - 20:03

Ik zou deze bon heel graag winnen om iets te kopen voor ons 3e wondertje waarvan niemand nog wat weet? Voor m’n meiden isa en liv ben ik al heel groot fan van z8? Misschien mag ik dit keer voor het andere geslacht shoppen ?

Reply
Lisanne 13 december 2016 - 20:02

Omdat deze shopverslaafde moeder hier wel raad mee weer ?? ik zou de cadeau bon bewaren voor de nieuwe zomer collectie ?

Reply
Danielle 13 december 2016 - 20:01

Wat een gave actie! Ik vind de hele collectie altijd helemaal geweldig, dus dat zal nog moeilijk worden om iets uit te kiezen voor onze kleine. 🙂

Reply
Wendy 13 december 2016 - 20:00

Ohh jaaa! Nog zo’n leuke winactie! Het fluffy mint groene Nijn vestje uit de newborn collectie is mijn favoriet en zou ik graag met de cadeaubon kopen 🙂

Reply
Patricia Vermeulen 13 december 2016 - 19:58

O jaaaa! Ok dat klinkt misschien een beetje fout, maar als mama met een z8 (zowel merk als gevoel) verslaving wil ik deze prijs zoooooo graag! En denk dat mijn man ook blij zal zijn dat ik geld in mijn portomonee houd. Hihi.

Reply
Lenny 13 december 2016 - 19:56

Gave collectie weer bij Z8. Dushi, Bambi en Lassie vindt ik erg schattig!

Reply
Dorien 13 december 2016 - 19:48

Zó leuk, de kleding van Z8. Ik ben nog steeds fan. Ik shop er newborn setjes van, mijn vriendin heeft nl. vorige week een zoon gekregen, en er staat nog een vriendin op punt van bevallen. ‘k Weet al dat het een jongetje wordt, dus ik zit al stiekem overal te kijken voor de leukste kleertjes. Met deze bon wil ik ze graag allebei wat leuks geven!

Reply
Simone 13 december 2016 - 19:45

Jaaa! Woohoo! Z8 is mijn lievelings. Wat ik zou kiezen? Ik heb een jurkje op het oog voor Mirthe uit de wintercollectie wat ik stiekem nog zo graag wil hebben 🙂 Of… misschien wel een new born pakje (ooit); want voor zo’n leuke collectie, daar wil je toch een baby voor krijgen! 😉

Reply
Gewoonjasmijn 13 december 2016 - 19:44

Dat is makkelijk een borgvestje!

Reply
Marian 13 december 2016 - 19:43

Erg leuke kleding heeft Z8! Ik denk dat voor beide kids een trui doe. Moos en Simone zo heten de truien zijn erg leuk!

Reply
Lisette 13 december 2016 - 19:43

Wat leuk!!! Trui Torre staat al heel lang op m’n verlanglijstje voor m’n zoontje! En mr. Hun of super body voor het zoontje van m’n vriendin dat elk moment geboren kan worden ?

Reply
Jessica Brongers 13 december 2016 - 19:41

Wowie! Leuk! Ik ga er dan sowieso een sweatpants Z8 Elias Grey melange en een leuke bijpassende sweater?voor onze kleine binkie mee shoppen:-D (Y)

Reply
Kirsten 13 december 2016 - 19:41

Ik doe heel erg graag mee met je winactie! Heb net even op de site gekeken en ik vind het rokje “Anais” echt superleuk! & de pull “Mia” met Popcorn Time is ook écht supertof! Ik zie ze daarmee al voor tv zitten, te grappig!

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 13 december 2016 - 19:41

Oooh dit is echt in m’n straatje hihi. Deze mama is serieus z8 verslaafd haha. Maar toch zou ik een leuk New Born setje shoppen. Some one very close to me is namelijk zwanger hihi. Het is nog heel pril. Maar ik ben soooooo happy voor haar en ik zou dan ook haar heel erg graag hiermee willen verassen.

Reply
Nathalie Van Renterghem 13 december 2016 - 19:33

Z8 is een hip merkje dat ik heb mogen leren kennen via een vriendin. Ik zou kiezen voor mijn dochtertje Olivia het leuke jurkje ‘Lassie’ met het haarbandje ‘Simba’ en het broekje ‘Snuitje’. Waarom? Omdat een meisje nooit genoeg kleertjes kannhebben ???

Reply
ilona 13 december 2016 - 19:29

leuke winactie. Ik doe graag mee met deze actie!! Ik ga er truien voor kopen, voor als ze volgende maand op de schoolfoto komen 🙂

Reply
Heidy 13 december 2016 - 19:25

Ohh deze actie doe ik graag aan mee. Wat je zegt ze hebben super leuke kleding vernieuwd maar toch echt z8. Super stoere kleding! Moet zeggen dat ik het best prijzig vind, maar met zo’n bon kun je helemaal los. Het vest Wallace en broek cody vind ik echt super stoer!

Reply
Susan 13 december 2016 - 19:21

Leuke broeken voor mijn grote “kleine” vent als hij eindelijk loopt! Nu heeft hij na 2 á 3 x dragen een gat in zijn broek door op zijn knieën te lopen. Hier komen lappen op en zodra hij loopt krijgt hij nieuwe broeken zodat hij er weer hip uit ziet!

Ik ga niet niet kijken op de website. Er staan altijd teveel leuke dingen op die ik wil hebben ☺️ Duimen en mezelf beheersen ?? mochten we winnen dan zullen we zeker laten zien wat we uitgezocht hebben.

Reply
Jainy 13 december 2016 - 19:18

Mijn favo merk voor mijn meisjes! Al vanaf dag 1! Ik zou van deze bon dushi, snuitje en Simba kopen! ? Helemaal verliefd op! ❤️❤️❤️ Duimen! ???

Reply
Bo 13 december 2016 - 19:18

Ik zou heel graag de z8 bon gebruiken om kleding te kopen voor mijn nieuwe nichtje! Ze hebben zulke leuke dingen, maar ik zou voor nu gaan voor een jurkje, vestjes, een legging en een haarbandje!

Reply
Jamil 13 december 2016 - 19:13

Ps ik zou er jurkjes voor kopen

Reply
Jamil 13 december 2016 - 19:12

Wouw wat een leuke actie weer
Ik persoonlijk ken z8 niet dus hier hangt geen z8 in de kast van mijn dochtertje Zeineb van 2 ik hoor en zie veel verhalen over z8 hopen dat we er nu een keer zelf kunnen beoordelen

Reply
Jacqueline 13 december 2016 - 19:06

Dat zou goed van pas komen, want moet nog zeker 4 kraamkadootjes kopen

Reply
Marielle 13 december 2016 - 19:02

Super toffe actie weer!! Ik zou zowel voor mijn oudste als Mn jongste shoppen! En wat..? Waarschijnlijk veelste veel? Want als je dan toch mag shoppen voor die 50 euro.. tja, dan zie ik vast nog heel veel andere leuke dingen?

Reply
Pernelle 13 december 2016 - 19:02

Wow nog een superleuke winactie 🙂 leuk voor de feestdagen en Siem zijn verjaardag in januari. Trui torre en penn vind ik te gek!

Reply
Jaklien 13 december 2016 - 18:59

Aaah wauw Zacht! Laat mijn lieve buurvrouw weer zwanger zijn van een prachtig meisje! Ik zou voor haar een superschattig roze jurkje en haarbandje uitzoeken? Kan ze gaan genieten van het roze shoppen na haar zoon die bijna 4 jaar is kan ze zich uitleven in het meisjes assortiment?

Reply
jantine van bruggen 13 december 2016 - 18:57

Toen mn kleine man geboren werd in september kreeg ik van mijn zusje een pakje van z8. Wat een goede kwaliteit en mooie pasvorm.. ik was gelijk verkocht!!! Ik ga van de bon mooie kleertjes voor de lente/zomer kopen. Mijn favoriete seizoen. (Als k hem win natuurlijk) Oh ja. En het liet zo stoer mogelijk <3

Reply
Sharon 13 december 2016 - 18:56

Leuke actie! Ik zou gaan voor een paar lieve, zoete jurkjes!

Reply
Debbie van Doorn 13 december 2016 - 18:55

Ik vind z8 een fantastisch merk en heb er in het verleden een aantal mooie kleertjes van gehad. Maar…ik wil er iemand ontzettend blij mee maken. Die na een druk jaar wel een presentje verdient nu ze zwanger is van de tweede, na een jongen nu een meid! Ik gun mijn lieve vriendinnetje Amy dit cadeau als extra bedankje dat ze er dit jaar voor ons was en lekker mag gaan shoppen voor haar kids? #nietzieligwelemo #mamavanjayden #gunfactor

Reply
Christa 13 december 2016 - 18:55

Jaaaa ik doe mee voor onze dochter! Ze zit nog in m’n buik dus ik heb geen idee wat haar precies leuk gaat staan qua kleuren, maar het zachtroze fluffy vestje lijkt me heerlijk om haar aan te trekken. Echt een knuffelmagneetje ?

Reply
Vera 13 december 2016 - 18:54

Oh yes wat een leuke actie! Ik ben 6 weken zwanger van onze tweede, maar aangezien de oudste inmiddels bijna 5 is heb ik vrijwel geen babyspullen meer! Ook was het toen voornamelijk tweedehands spul. Ik kan niet wachten om met deze giftcard flink wat leuke rompertjes, boxpakjes etc te scoren! Liefs!

Reply
Lianne 13 december 2016 - 18:52

Owww i love z8! Hele mooie kleding, waarvan je er gewoon een paar van in je kast moet hebben!
Leuk!

Reply
Viviene 13 december 2016 - 18:50

Super leuke acties!!!
Ik ben dol op Z8!!
Kan niet wachten tot de nieuwe collectie online te bestellen is!! Op mijn verlanglijstje staat het box pakje oh boy! Super leuk weer.. ben benieuwd!!

Reply
Leila 13 december 2016 - 18:50

Wij zouden gaan voor het roze kleedje met de plusjes met bijhorend haarbandje , we hadden eerder het plusjes onesie pakje dus dit is de perfecte opvolger ?

Reply
Marleen 13 december 2016 - 18:49

Gave actie weer ? Ik zou Solange en Lieke (zo heet onze dochter ook, en zij en het jurkje zijn stoer en mooi 😉 ) kopen. Dus ik houd mijn vingers gekruist

Reply
Marissa 13 december 2016 - 18:49

Manlief zijn pinpas vind het niet zo leuk meer als ik ga shoppen voor ons meisje van 3 maand.. Met zo’n bon maak ik 3,5 personen héél blij: uiteraard mijn dochter en ik, papa én het halfje voor zijn bankrekening.. ?? #shoppenzonderbozeblikken

Reply
Odile 13 december 2016 - 18:49

Ooh weer zo’n leuke winactie! Maxim droeg als baby wel eens Z8, maar omdat ik geen winkel in de buurt had zitten die Z8 verkocht en ik het altijd lastig vond de maat te bepalen. Ik zou wat lekkere warme truien kopen voor Maxim want daar heeft hij er niet zoveel van. De Penn -Silt green trui of Joppe trui zouden hem denk ik erg mooi staan 🙂

Reply
Lina 13 december 2016 - 18:48

Ik heb een online shop verbod gekregen van the husband (hoe zou dat toch komen?!), maar met een cadeaubon mag ik vast mijn slag weer slaan! Ik vind de Dribbel en de Dikkie erg tof, en laten die namen nou verdacht goed overeenkomen met de baby in mijn buik!

Reply
Christa 13 december 2016 - 18:48

Jurkjes, jurkjes, jurkjes!!!
Dat is alles dat onze dochter van 3 draagt.
Goh, laat ik die nu eigenlijk net niet genoeg hebben én z8 is geweldig. Goede actie dus.

Reply
Brenda 13 december 2016 - 18:47

Super leuk! Een boxpakje voor ons wondertje die we in maart verwachten.

Reply
Patricia 13 december 2016 - 18:45

Yes ik doe weer mee met deze super winactie! Ik zou het jurkje bettina kopen voor mijn meisje

Reply
Lianne Marinus-Gijsen 13 december 2016 - 18:45

Oeh leuk. Hier is z8 ook een favoriet merk. De oudste heeft het veel gedragen en alles bewaard omdat ik er geen afscheid van kon nemen totdat ik zeker wist dat de 2e een jongen was. Nu met een opnieuw een meisje en eigenlijk al een overvolle kleding kast is er nog wel een plekje ergens voor de nieuwe collectie =)

Reply
Michelle 13 december 2016 - 18:44

Oh nog z’n leuke actie!
Umm misschien KUN je beter vragen wat ik niet zou kopen ?? Whahaha
Trui moos in de kleur anthracite/aquamarine
Trui torre
Broek elias en merlijn
En nog veel meer ??

Reply
Debbie 13 december 2016 - 18:40

Dat broekje waar bikkel onder staat en het shirtje met babbel eronder <3

Reply
Natasja Keizer Wesseling 13 december 2016 - 18:39

Natuurlijk doe ik met met deze leuke actie!
Zou echt super zijn voor onze beide meisjes Norah en Nila.!!

Reply
Joanne 13 december 2016 - 18:39

Wat een leuke winactie weer zeg 🙂
Ik koop altijd alles 2ehands van z8 maar een keertje nieuw zou ook wel leuk zijn!
Een vest vind ik ideaal of een leuk shirt of trui!!

Reply
janine Brouwer 13 december 2016 - 18:31

Ik zou twee truien van deze cadeaubon kopen. Trui moos ofzoiets vind ik wel Super leuk! (was ik vergeten bij m’n vorige reactie neer te zetten :p)

Reply
Melanie van dijk 13 december 2016 - 18:30

Leeeeuukkk! Zou voor mijn kleine meisje de in februari twee wordt een leuke bdayoutfit kiezen! #prettyinpink #itsmypartyandicryifiwantto

Reply
janine Brouwer 13 december 2016 - 18:28

Wauww! Ik vind het zelf ook ontzettend leuk merk! Cadeaubon is altijd handig. Cristiano groeit als kool ?

Reply
Michele 13 december 2016 - 18:25

Hele leuke actie inderdaad, ben ook zo’n fan van de Z8 kleren #fingerscrossed

Reply
Tessa 13 december 2016 - 18:23

Wauw super alweer!
Ik zou zeker de mr. Hunk tshirt en oh boy pakje kopen! Wauw zeg!! :O

Mijn baby Lucas is donderdag 6 weekjes en leuke kleertjes zijn altijd fijn 😉

Wij duimen!

Reply
Shirin 13 december 2016 - 18:23

Jaaah!! Super gaaf ben zo dol op dit merk voor mijn stoere boys. Als ik de winkel inloop en dit merk zie liggen word ik altijd gelukkig & en wat euro’s lichter ?Haha

Reply
Mariëlle Otten 13 december 2016 - 18:23

Wow dit is een leuke actie! Ik denk dat ik voor mijn boys zou gaan voor de Torre en/of de Matthijs. Maar stiekem zou ik alles wel willen, zulke stoere, leuke shirts en broeken!

Reply
Johanneke 13 december 2016 - 18:20

Wat een leuke extra actie! Ik wil de bon graag winnen zodat ik jurkje dushi legging. Snuitje en haarbandje Simba kan kopen! ???

Reply
Esmieranda 13 december 2016 - 18:18

tsja, waarom doe ik mee? Omdat ik het gewoon een super gave lieve actie vind. Ik zou het gebruiken voor mijn zoontje

Reply
Danielle 13 december 2016 - 18:16

Super leuke actie weer! Zoiets is super om te besteden. Vind de jurkjes zo leuk voor mn meisje..

Reply
Mandy 13 december 2016 - 18:16

Loveeere Z8 ♡
En zoals jij al zei ‘de hele collectie is leuk’
Zooo gevaarlijk voor mijn portemonnee: een cadeaubon is dus zeker welkom.
Voor een mooi jurkje voor ons meisje en voor een newborn shirtje ♡

Reply
Iris 13 december 2016 - 18:20

Jurkje Rian en legging Veere vind ik helemaal geweldig. Zo’n leuk merk is Z8, ik zou de hele collectie wel willen.

Reply
Patty Vossestein 13 december 2016 - 18:15

Supergave prijs! Een kraam cadeautje of een te gek setje voor onze jongste.. Of gewoon allebei omdat het allemaal te leuk is.. Wij doen graag mee

Reply
Brenda 13 december 2016 - 18:14

Ik zou het graag gebruiken om weer een nieuw borgvest voor isa aan te schaffen. Of weer een mooi jurkje, of toch een setje? #dekeuzeisreuze

Reply
Patty Vossestein 13 december 2016 - 18:13

Wij doen dolgraag mee ? een leuk kraamcadeau of een te gek setje voor onze jongste, word nog lastig kiezen denk ik!!

Reply
Mandy Koopman 13 december 2016 - 18:13

Loveeee Z8 ♡
zo’n leuk merk en zoals je al zei de hele collectie dus zooo gevaarlijk voor mijn portemonnee. Dus een cadeaubon is zeker welkom!!!
Mooi jurkje voor ons meisje en stiekem een newborn shirtje/vestje/pakje

Reply
Joke Vermanen 13 december 2016 - 18:11

Oh wat een superleuke collectie… maar ik ga pas iets kopen als de baby er is. Want we willen het geslacht van te voren niet weten.
Ons derde kindje wordt in mei volgend jaar verwacht, zo lang kan ik vast nog wel wachten… toch?

Reply
Judith van veen 13 december 2016 - 18:11

Ahh dit is een leuke prijs. zoveel leuks te kiezen voor dag bedrag. Voor zowel justin als jolien!

Reply
Mandy Koopman 13 december 2016 - 18:10

I ♡ Z8!!!
Fijn mooi merk!

Ik koop graag een mooi jurkje voor ons meisje en stiekem een newborn shirt (♡)

En dan nu Duimen!!!!

Reply
Sanne 13 december 2016 - 18:10

Ik zou vest Krijn wel willen. Zo kan ik toch toegeven aan mijn verslaving voor mintgroen, zonder dat iedereen denkt: jahoorrr daar heb je dr weer ?. Zo hoef ik niet af te kicken.

Reply
Floor Verseveldt 13 december 2016 - 18:09

Wat een leuke actie weer! Ik zat net te kijken maar kan geen keuze maken tussen torre,krijn of Penn haha

Reply
Melanie kooistra 13 december 2016 - 18:07

Wauw wat een ontzettend gave acties allemaal! Ik doe graag mee voor de jongens z8, zouden beide boys weer een nieuw shirtje in hun kast kunnen toevoegen.

Reply
Priscilla schutte 13 december 2016 - 18:06

Super graag ik zou graag het leuke boxpakje met diamantjes voor mijn dochter, en natuurlijk die o zo fijne broekjes!!

Reply
Anna 13 december 2016 - 18:04

Ooooh wwoooww geweldig… dit is zo een gaaf merk… ik zou nieuwe kleertjes voor mijn dochter uitzoeken..
facebook: An Na

Reply
angelique van hoewijk-verhage 13 december 2016 - 18:03

Ook weer zon super leuke actie! Ik doe graag mee voor me meisje.. Z8 is zon super leuk merk! Ik volg de facebook&instagram en ik ga de actie ook even delen 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.