#12daysofchristmasgiveaway 13. Win een The Body Shop pakket twv €75.

by Tamara

Er zijn van die winkels waar je gewoon even naar binnen moet als je erlangs komt. Voor mij is dat The Body Shop. Het is echt mijn favoriete winkel voor heerlijke luxe verzorgingsproducten en alleen al van in de winkel zijn word ik heel erg gelukkig. Er is 1 lijn die echt mijn lievelingslijn is en dat is de Britisch rose verzorgingslijn. Het gekke is dat ik normaal helemaal niet van rozengeur houd, maar  bij deze lijn vind ik het echt heerlijk. Ik mag vandaag 2 producten uit deze lijn  weggeven, samen met nog twee andere hele fijne producten. Ben je benieuwd naar de winactie? Lees dan vooral verder!

Ook mijn blogvriendinnetjes Cassandra en Josan hebben een hele gave winactie online staan. Wat zij weggeven, dat lees je hier helemaal onderaan!

img_4601

#12daysofchristmasgiveaway 13. Win een The Body Shop pakket twv €75.

British Rose Petal Body Scrub. 18 euro.

Als er 1 lijn van The Body shop is waar ik  over te spreken ben en is het wel The Britisch rose lijn. Alle producten hebben een heerlijke subtiele rozengeur. Als ik naar The Body Shop ga, zijn er altijd 2 soorten producten die ik altijd mee neem. Namelijk Scrub en Douchegel. Deze scrub had ik nog niet eerder geprobeerd, maar ik ga hem zeker nog een keer kopen!

img_4605

De scrub zit in een pot van 250 ml. Het is dus wel een scrub waar je een tijdje mee kunt doen aangezien je niet heel erg veel nodig hebt. De scrub bestaat uit een soort dikke gel, met daarin rozenblaadjes. Ondanks dat de scrubdeeltjes niet heel erg groot zijn, doen ze hun werk wel prima. Na het scrubben voelt de huid heerlijk zacht aan en laat het product een zachte rozengeur achter.

Black Musk perfume oil. 22.50

Ik had al heel erg veel over dit parfum gehoord, maar hem nog nooit getest. Sowieso is het gebruiken van een parfumolie redelijk nieuw voor me. Aangezien ik eigenlijk altijd parfums in een verstuifverpakking gebruik.

img_4607

Ik las op internet dat veel mensen de verpakking saai vinden, maar ik vind hem juist door zijn eenvoud heel erg mooi en elegant! Ik moet wel zeggen dat ik door de donkere verpakking een heel zwaar parfum had verwacht. Toch is dat helemaal niet zo. Het is een warme, ietwat zoete geur. Het grote voordeel van een parfum olie is dat hij dan misschien wel wat zwaarder is, maar daardoor blijft hij ook veel langer hangen. Ik heb hem getest en je rook hem aan het einde van de dag en zelfs de volgende ochtend nog!

Amazonian Acai mask. 20 euro

Ik ben gek op maskertjes. We hebben een hele verzameling aan verschillende maskers en we gaan regelmatig in de avond wat eerder naar boven om een masker op te doen en lekker te tutten! Nu ben ik meestal nogal fan van maskers die hard worden of van Peel of maskers, dus dit ‘gelmasker’ was iets helemaal nieuws!

img_4611

Het Amazonian Acai mask komt uit een lijn met allemaal superfoodmaskers. Toen ik het potje openmaakte dacht ik eerst dat het een soort jam was, daar lijkt de roze/rode gel met de kleine pitjes namelijk nogal op! Je brengt het masker aan op een schone huid en na 10 minuten haal je het er met scrubbende bewegingen en water weer af.

Ik ben Fan! Mijn huid was heerlijk zacht en fris!

British Rose Softening foaming bath. 12 euro.

Mijn absolute favoriet uit dit pakket is dan toch wel het badschuim. Ik ga niet heel vaak in bad (tijdgebrek enzo) maar als ik ga wil ik ook in bad met heel veel schuim! Dat is precies wat dit product doet, je hebt maar een heel klein beetje nodig en dan heb je een heel bad vol met heerlijk zacht schuim. Het heeft een subtiele rozengeur die heerlijk is als je in bad zit, maar die jammer genoeg niet echt blijft hangen.

 img_4618

 

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen!   Bij Josan een prijs in samenwerking met DVC en bij Cassandra een Olaz Pakket.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

59 comments

Anoniem 12 februari 2020 - 16:44

Hoi, Kan deze reactie met mijn naam verwijderd worden? Bij voorbaat dank.

Reply
sophie wilschut 29 november 2017 - 19:21

omggg super leukk ik en mijn zus zijn gek op The Body Shop en ik zou het supperr leuk vinden om haar voor haar zestiende verjaardag een pakket te geven van de body shop die ze super graag wou hebben. Super lief dat je dit weg geeft en ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen !!! Ik doe meeee!!!xxxxxxxx

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:31

Ik doe super graag mee voor mn moeder. Een heerlijke verwenpakket dat ze enorm verdiend!

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 10:40

Oh lijkt me een heerlijk pakket ! De body shop moet ik ook altijd even mmaar binnen, je word door de lekkere geur als je voorij loopt eeigenlijk al mee naar binnen getrokken . Mmmmmm…. Hahahha

Reply
brants 21 december 2016 - 09:57

doe graag mee voor deze heerlijke producten voor mijn vrouwtje

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 09:56

ken dit merk niet maar wil deze heerlijke prodcuten wel eens uitproberen

Reply
Marsha 20 december 2016 - 11:26

Wat een super gaaf pakketje zeg! Ik doe graag mee! ^^

Reply
Cd 19 december 2016 - 20:42

Zalig! Een beetje mommy me time kan ik wel gebruiken. 😉 Duimen maar!

Reply
luisa hansen 19 december 2016 - 18:33

Heeerlijk! Lekker veel producten om te delen met vriendinnen x

Reply
karin 18 december 2016 - 20:48

ik doe graag mee! heerlijke producten!

Reply
Evelien 18 december 2016 - 08:10

Super leuk pakket! Wil ik graag winnen ?

Reply
Femke Dekker 17 december 2016 - 23:18

Heerlijke verwennerij!

Reply
Elvera Douwes-Kauffman 17 december 2016 - 21:28

Wat maken jullie er een leuk feestje van!
Ik ken deze producten van de body shop niet, dus je maakt ke hartstikke nieuwsgierig

Reply
Moniek (sprankje) 17 december 2016 - 21:09

Vooral de perfume oil zou ik heul graag proberen!!!

Reply
m.j.h. 17 december 2016 - 14:47

Heerlijk pakket! Ik doe mee!

Reply
Jeanne 17 december 2016 - 13:48

Heerlijk!
Ik doe graag mee 😉

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:22

Heerlijk ik doe graag mee
Facebook: An Na

Reply
Ling Choi 16 december 2016 - 17:51

Heerlijk verwennerij en ik ga mezelf graag in de badkamer opsluiten!

Reply
Ramona pisters 16 december 2016 - 16:58

Wat een super leuke kerst actie ? Ik heb nog nooit iets gebruikt van de body shop . Maar zou dit wel eens graag willen proberen . Helaas u’s mijn butget er niet naar . Doe graag mee ? Gun iedereen het allerbeste voor de kerst .

Reply
Henrieke 16 december 2016 - 11:00

Ik wil ook graag een kansje wagen! Het blijft toch leuk om steeds weer wat anders uit te proberen.

Wat heb je de foto mooi aangekleed trouwens. Die zwarte potjes die schrikken me een beetje af maar met deze verlichting er tussen ziet het er prima uit! 🙂

Reply
Jo's Daughter 16 december 2016 - 09:39

Mama is chronisch ziek en heeft vaak pijn. Verwenmomenten zijn dan extra fijn!! Dus doe ik graag mee in de hoop haar te kunnen verrassen. Vind dit bodyshop pakket echt bij haar passen!! Nu nog hebben een vleugje geluk. Dan kan haar Kerstmis/jaar niet meer stuk 😀

Reply
Susan 16 december 2016 - 08:30

Heel erg leuk! Ik doe natuurlijk mee 🙂 Ik ben groot fan van TBS, maar deze lijn heb ik nog nooit geprobeerd. Vooral het masker spreekt mij erg aan. Nu maar duimen:)

Reply
Corry de Vos 16 december 2016 - 07:12

Ho ho ho
wat een mooi kerst kadoo
gooi mij maar in de hoge hoed
dan beginnen mijn kerstdagen vast wel goed

Reply
Tamara TS 16 december 2016 - 03:03

Ik heb nog nooit iets van the Body Shop geprobeerd (ja, ik snap zelf ook niet waarom eigenlijk niet), dus ik ben onderhand heel nieuwsgierig naar de producten. Daarom doe ik heel graag mee.

Reply
Linda Smeets 16 december 2016 - 02:22

Ik ben dol op producten van de Body Shop, goede kwaliteit en ze ruiken enorm lekker! Ik doe graag mee want dit betekent voor mij heerlijk even wat me-time als de kleine uk ligt te slapen. ❤

Reply
Sharon 16 december 2016 - 00:51

Ohh wat een hemels pakket! ♡

Reply
Esmeralda Groenland 16 december 2016 - 00:44

Héérlijk! Ik ben van de partij, hihi.

Reply
Marianne V 15 december 2016 - 22:59

Zalig, zo’n The Body Shop pakketje! Ik doe zeker mee

Reply
Lisanne 15 december 2016 - 22:13

Ik houuuu van the bodyshop ? na liv besteed ik veel te weinig aandacht aan mezelf. Maar na puist nummer 120 toch maar een bestelling gedaan bij de bodyshop sindsdien verliefd ?

Reply
Annemiek Visser 15 december 2016 - 22:12

Een bodyscrub heb ik zelf nog nooit geprobeerd maar wie weet is het iets. Een masker en gewoon even lekker genieten lijkt mij zeker wel wat net als die parfumolie. Die badschuim zou ik graag proberen, als we een bad hebben 😉 Maar wie weet kun je het ook als douchegel gebruiken. Zo’n verwenpakket lijkt mij wel zeker wel wat.

Reply
haia 15 december 2016 - 21:57

Ziet er zalig uit. Ik doe mee.

Reply
Lynn 15 december 2016 - 21:28

Leuk om mezelf even te verwennen n de kerstvakantie!

Reply
Jolijn 15 december 2016 - 20:58

Wat een gaaf pakket! Ik maak heel graag kans.

Reply
Lara 15 december 2016 - 20:45

ik doe meee hier word ik helemaal blij van

Reply
Marian 15 december 2016 - 20:43

Hoppa weer een leuke prijs! Wat zou het verwennen zijn met dit pakket. Ben dol op scrubs, erg nieuwsgierig naar deze scrub maar ook naar de parfumolie want daar ben ik nog helemaal niet mee bekend.

Reply
Anja 15 december 2016 - 20:17

Oh, ik zie mezelf al heerlijk relaxen met dit pakket…. Heerlijke me-time ….

Reply
Lianne 15 december 2016 - 20:14

Mommy telax time!

Reply
Amira krkic 15 december 2016 - 20:10

Ik ben gek op de producten van de bodyshop! Ik doe graag mee!

Reply
Grete Karina 15 december 2016 - 19:41

Wat een heerlijk The Body Shop pakket, echt verwennerij en ik loot graag mee!

Reply
Floor Verseveldt 15 december 2016 - 19:22

Heerlijk! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de parfum olie

Reply
Ilona 15 december 2016 - 18:58

Jaaa hier doe ik ook graag mee mee…wat lekker 🙂

Reply
Sharon 15 december 2016 - 18:56

Zalige verwennerij! Ik doe weer mee!

Reply
Natascha 15 december 2016 - 18:37

Hier word ik blij van. Ik die graag mee met de winactie.

Reply
Nynke B 15 december 2016 - 17:51

Leuk! The Bodyshop heeft altijd van die heerlijke dingen.

Reply
Xmasaddict 15 december 2016 - 17:50

Ik vond de vanille geur alrijd zo lekker daar. Jammer dat ze dite niet meer verkopen. Ben wel heel benieuwd naar deze producten, ik doe dus mee!

Reply
Sandy 15 december 2016 - 17:31

Al vanaf m’n 15e ruik ik naar White musk van de bodyshop. 23 jaren. Word tijd dat ik de andere geuren ook leer kennen ?

Reply
T van der valk-partal 15 december 2016 - 17:30

Love ‘The Body Shop’ ❤❤❤
Gave actie..

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:52

Vroeger was ik vaste klant bij The Body shop, sinds de kinderen er zijn raak ik er niet meer en dat mis ik wel. Wat zou een verwenpakketje voor mezelf fijn zijn!

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:47

Oh ik hou van de Bodyshop! <3

Reply
Janet Zindel 15 december 2016 - 16:43

Leuk!! Ik doe mee, lijkt me heerlijk.

Reply
Joyce 15 december 2016 - 16:42

Ik doe mee hoor! Heerlijk! ?

Reply
Irene Niec 15 december 2016 - 16:34

Zo een fijn pakket, daar zou ik wel even dolblij mee zijn, graag maak ik kans

Reply
Marian Zw. 15 december 2016 - 16:31

Heerlijk! Lekkere potjes van de bodyshop en rozen! Daar wordt toch elke vrouw blij van. Ik loot ook vandaag weer graag mee

Reply
Aicha 15 december 2016 - 16:17

Ik doe ook mee!

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 15 december 2016 - 16:15

Hier precies t zelfde. Voorheen woonde ik vlakbij goes. Daar zit ook een bodyshop. Altijd even neuzen. Heb laatst een make up palette daar gehaald. Echt enorm tevreden mee. Helaas zit er waar ik nu woon geen bodyshop in de buurt. Maar ben al blij dat je tegenwoordig ook online kan bestellen hihi. Heb deze lijn nog niet gezien en geroken. Maar ben wel heel erg benieuwd. Ik doe daarom ook graag mee met dit heerlijke verwen pakket.

Reply
Lisa 15 december 2016 - 16:12

Oh kijk, hier doe ik aan mee! Ik koop/krijg dingetjes van de Bodyshop eigenlijk alleen voor kerst, en had nog nooit van deze rozenlijn gehoord, dus ik ben benieuwd!

Reply
Sanne Willems 15 december 2016 - 16:10

Ik doe mee! Ik kan wel wat verwen-mezelf-tijd gebruiken

Reply
Heidie van der Steeg 15 december 2016 - 16:05

Dat lijkt me heerlijk. Ik ken deze British rose lijn niet, maar maak graag kennis. Ik heb wel een producten van de Body Shop gebruikt, en dat was voor herhaling vatbaar. Heerlijk om daarna in de kerstvakantie te relaxen!

Reply
Melanie kooistra 15 december 2016 - 16:04

Eerlijk nog nooit van dit merk gehoord ? maar het ziet super fijn uit. Dus doe heel graag mee!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.