#12daysofchristmasgiveaway 11. Win Olaz verzorging twv 60 euro.

by Tamara
olaz

En we zitten alweer op winactie nummer 11! Vandaag is beauty win dag. Er staan vandaag 3 beautywinacties online van Head & shoulders, Olaz en Venus. Nu zijn mijn bezoekers al heel knap, maar zo kan ik iedereen nog een handje helpen nog wat knapper te worden! Vandaag geef ik een Olaz Renegerist 3 zone reinigingssysteem + Olaz Regenerist 3-zone superantiverouderingscreme weg. Samen is deze set 60 euro waard en ik moet zeggen, hij is ook wel echt superfijn! Ik reviewde hem voor jullie en geef ook een setje weg!

Ook mijn lieve blogcollega’s Josan en Cassandra geven weer een leuke prijs weg! Deze vind je onderaan deze blog!

#12daysofchristmasgiveaway 11. Win een Olaz verzorging twv 60 euro.

Plakkerige handjes, make-up en kwijlkusjes. Mijn huid heeft nogal wat te verduren en daarom zorg ik ervoor dat ik hem af en toe extra goed verzorg! Voor mijn verjaardag kreeg ik van Saskia een gezichtsborstel en sinds dien ben ik helemaal fan. Het is een hele makkelijke en snelle manier om je gezicht goed te reinigen en sinds ik hem vrijwel dagelijks gebruik, is mijn huid echt stukken vooruit gegaan. De borstel die ik had pulseerde, maar ik wilde al een tijdje heel graag een borstel die draaide. De borstel die ik vandaag weggeef, van Olaz doet dat!

img_5629

Olaz Renegerist 3 zone reinigingssysteem.

Gezichtsborstels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer van elke vrouw. Had ik er een paar jaar geleden nog nooit van gehoord, inmiddels kan ik niet meer zonder. Met een gezichtsborstel wordt de huid op een zachte manier gescrubt en ontdaan van de dode huidcellen en vuil, terwijl je met de meegeleverde cleanser je huis en je poriën diep reinigt. Na de behandeling voelt de huid een stuk zachter en gladder aan. Doordat de poriën openstaan, is je huid nu helemaal voorbereid op het smeren van een creme, die zo nog beter opgenomen word.

img_5628

 Olaz Regenerist 3-zone superantiverouderingscreme.

Een creme die heel geschikt is voor gebruik na zo’n diepe reiniging is de Olaz Regenerist 3-zone superantiverouderingscreme. Maar Tamara, jij bent pas 25, dan heb je toch geen antirimpelcreme nodig? Nee dat klopt, maar toch gebruik ik het. Vooral de laatste tijd merk ik dat ik om mijn ogen hele fijne lijntjes begin te krijgen en al voel ik me op sommige dagen heeel oud, op rimpels zit ik nog even niet te wachten. Dus voorkomen is beter dan genezen! Ik wissel deze creme af met een creme voor een jonge huid, zodat ik van beide soorten verzorging iets meekrijg.

De Olaz Regenerist 3-zone superantiverouderingscreme zit zoals je van Olaz mag verwachten in een supermooie en luxe verpakking. Wat ik meteen heel erg fijn vond toen ik de verpakking opende is dat de creme geen overheersende geur heeft. Ik hou zelf wel van lekker ruikende verzorgingsproducten voor mijn lichaam, maar voor mijn gezicht wil ik dat niet. De geur van deze creme is heerlijk subtiel. Wat ook erg fijn is, is dat het een dikke maar goed smeerbare creme is. Er is een periode geweest dat alle dagcremes een beetje op een gel leken, maar mijn voorkeur gaat juist uit naar een echte creme.

Omdat de creme dik is en goed uitsmeert, heb je er niet heel erg veel van nodig. Je doet dus erg lang met een potje.

img_5632

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

de allergrootste winactie ooit

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! bij Josan een Leitz bluetoothspeaker en bij Cassandra een Treets pakket.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

33 comments

Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:34

Enorm graag! Was normaal mn gezicht met mn vingers maar geloof dat dit wen stuk beter en schoner is. Ben enom benieuwd en doe super graag mee!

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 10:35

Oh ik zou hier graag mee willen beginnen. Ik ben misschien nog niet erg op leeftijd maar jong beginnen met goede huidverzorging lijkt me perfect om huidveroudering tegen te gaan 🙂

Reply
Cd 19 december 2016 - 20:47

Ik doe graag mee! Ik ben dol op crèmes 😉

Reply
kempenaers 19 december 2016 - 11:57

doe graag mee voor dit mooie verwenpakket, ziet er heerlijk uit

Reply
brants 19 december 2016 - 11:53

doe graag mee voor dit mooie pakketje voor mijn vrouwtje

Reply
Diena 18 december 2016 - 21:41

Lijkt mij een heerlijk beauty verwen moment!!!ik doe graag meeeee
? ? ? ?

Reply
Esmieranda 18 december 2016 - 20:51

Terwijl ik jullie actie aan het lezen ben hoor ik mijn dochter zeggen; mam, deze kun je wel gebruiken. Wel meedoen he? En bedankt! Dus bij deze doe ik mee?

Reply
beb vos 18 december 2016 - 20:37

Wat een leuke prijs. Ik doe graag mee. Olaz is mijn favoriete crème en een gezichtsborstel is erg handig die ontbrak nog maar als ik hem win heb ik altijd een heerlijk zachte huid

Reply
Diane Kooistra 18 december 2016 - 00:14

Mooi. Ik zal aan mijn zoon vertellen dat hij met zijn mooie bruine huid niet bang hoeft te zijn voor rimpels. Dan kan ik dit kado wel gebruiken voor de mijne want met mijn blanke huid krijg ik ze wel.

Reply
Femke Dekker 17 december 2016 - 23:32

De gezichtsborstel zou ik graag eens gebruiken…. ben benieuwd, zou het kriebelen??

Reply
Elvera Douwes-Kauffman 17 december 2016 - 21:37

Nu ik bijna de 30 aantik merk ik toch wel dat mijn huid veranderd (help ik wordt gewoon echt oud)
Gelukkig voel ik me nog jong en met dit blijf ik er hopelijk ook zo uitzien 😉

Reply
M.J.H. 17 december 2016 - 15:16

ik doe graag mee

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:20

Te gek ik doe graag mee
Facebook: An Na

Reply
Marianne V 15 december 2016 - 22:52

Ja! Deze zou ik graag winnen!

Reply
Lynn 15 december 2016 - 21:43

Wooow! Sinds de eerste keer dat ik zo’n ‘machientje’ zag wou ik er zo eentje. Helaas waren ze mega duur en heb ik het dus niet over mijn hart (lees portemonnee 😉 ) gekregen om hem te kopen. Hoe cool zou het zijn mocht ik die nu gewoon winnen?!!

Reply
Jolijn 15 december 2016 - 21:14

Lijkt me een heerlijk pakket, ik maak graag kans!

Reply
Marian Zw. 15 december 2016 - 18:49

Olaz is altijd lekker, en nu ik ovër de 40 ben wordt het tijd dat ik wat meer aandacht aan mijn gezicht ga geven, anders wint de zwaartekracht het. Een borstel heb ik nog nooit geprobeerd, maar het lijkt me wel fijn reinigen.

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:55

Nu ik 27 ben, is het blijkbaar nodig de crèmetjes. We zullen er dan maar eens mee beginnen!

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:54

Al veel goeds gehoord over Olaz. Ik vind het een sterk merk!

Reply
anne 15 december 2016 - 09:45

Jee! Olaz heeft zulke fijne producten maar ik vind ze eigenlijk stiekem een beetje te prijzig dus winnen zou te gek zijn! Kunnen mijn ik-heb-een-15-maande-oude-dochter-wallen tot mn knieën misschien weer een beetje richting ooghoogte komen!

Reply
tine van aken 15 december 2016 - 05:01

Perfect voor die wallen en vale huid na alweer een heerlijke nacht boordevol hoestende kindjes :-p… count me in! Zou zeer graag kennismaken met het gamma, lijken me fijne producten!
En dan nu een liter koffie aub :-))

Reply
Linda Smeets 15 december 2016 - 03:35

Kan mij nog goed herinneren dat moeders vroeger een flesje Oil of Olaz op de kaptafel had staan waar ik regelmatig stiekem als kind zijnde aan zat… Heerlijke geur!
En tot op heden gebruik ik nog regelmatig Olaz. 🙂
Jong geleerd, oud? gedaan! ? Ik doe dan ook graag mee. ?

Reply
Lara 14 december 2016 - 23:36

waauuuwww Ik doe graag mee met de winactie. heerlijk ^_^

Reply
Tamara TS 14 december 2016 - 23:24

Oeh, dit is geweldig!!! Ik begin steeds meer te merken dat ik mijn velletje beter moet gaan bijhouden nu ik iets ouder word, dus deze prijs komt als geroepen! (FB Tamara Mara Großmaul)

Reply
Natascha 14 december 2016 - 21:50

Ik doe graag mee met de winactie. Mijn huidje kan wel een oppepper gebruiken!

Reply
corry de vos 14 december 2016 - 21:03

Ho ho ho
wat een mooi kerstkado

Gooi mij maar in de hoge hoed
Dan komt het met mijn verzorging…..
vast wel goed

Reply
Iris 14 december 2016 - 20:48

Weg met mijn rimpels met deze heerlijke crème.

Reply
Ilonaromeijn@gmail.com 14 december 2016 - 20:11

Ben hier wel benieuwd naar, maar vind het aan de prijs, dus laat ik het maar. Heb ook steeds te laat door als het in de aanbieding is, ook niet handig 😉
Zielig? Nee…mijn huidige doet het ook prima. Denk ik…. Maar misschien kan het beter 🙂 dus wie weet…
Succes ladies.

Reply
Marian 14 december 2016 - 19:10

Een gezichtsborstel is hier nog niet ingeburgerd… Moet er maar eens van komen. Tja en de eerste ouderdomstekenen zijn al zichtbaar, hopelijk kan ik het proces met dit pakket wat remmen

Reply
Sharon de Ridder 14 december 2016 - 18:10

Oh oh, zou dit dan helpen met die aanblik ‘s morgens in de spiegel… Ik maak dus graag kans!

Reply
Patricia Bouthisma 14 december 2016 - 18:10

Nou, inmiddels de 40 gepasseerd, dus deze set is letterlijk op mn lijf geschreven hahaha. Ik lijk natuurlijk geen dag ouder dan 25, maar dat wil ik graag zo houden, dus ik maak graag kans.

Reply
Wanda Berg 14 december 2016 - 18:08

Doe graag weer mee, mijn gevoelige huid kan wel een goede verontreiniging gebruiken en de crème zou ik graag cadeau willen doen aan mijn lieve moeder #Duimen

Reply
Xmasaddict 14 december 2016 - 18:06

Oooh yeeaaahhhhh kom maar door met die cremetjes. ZO herkenbaar dat stukje over je af en toe oud voelen. Dst zijn de dagen dat ik liever niet in de spiegel kijk. Wellicht dat ik dat met dit pakketje dan wel graag doe 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.