#12daysofchristmasgiveaway 10. Win Head & Shoulders glad en zijdezacht.

by Tamara
head and shoulders

Alweer de tiende winactie van de 12 days of christmas winweek! Vandaag heb ik maarliefst 3 beautywinacties voor jullie! Als je zo niet mooi het nieuwe jaar in gaat dan weet ik het ook niet meer! De eerste winactie van vandaag is een winactie in samenwerking met Head & Shoulders. Die oubollige antiroosshampoo? Ja dat dacht ik dus ook, maar Head & Shoulders is helemaal vernieuwd en beter dan ooit! Ook mijn bloggende dotjes Josan en Cassandra hebben vandaag een hele gave winactie online staan! Deze vind je onderaan deze blog.

 

#12daysofchristmasgiveaway 10.

Win Head & Shoulders glad en zijdezacht.

95% van de mensen heeft het wel eens gehad. Een hele plaatselijke sneeuwbui, oftewel roos. Jarenlang heb ik ook ontzettend veel last gehad van roos. Een zwarte trui dragen? Echt niet! Dan had ik binnen no time witte schouders! Jarenlang dacht ik dat ik de enige was. hadden andere mensen nou gewoon geen roos? Of konden hun het gewoon heel goed verbergen? Ik weet nog dat ik mijn haar toen moest wassen met shampoo van Head & Shoulders. Die shampoo van die reclame waarbij mensen eerst heel ongelukkig waren en daarna ineens met hun haar liepen te zwiepen. Ik weet er niet veel meer van, maar ik weet wel dat mijn haar altijd als touw voelde en ik die shampoo echt niet fijn vond. Maar, Head & Shoulders is vernieuwd! Ze hebben een hele nieuwe lijn uitgebracht met shampoo’s die je haar verzorgen en zorgen dat je roos verdwijnt. ( Ik wilde zeggen als sneeuw voor de zon, maar dat is een flauw grapje!)

img_5650

Wat doet Head & Shoulders?

Ik moet toegeven, ik was eerst wel een beetje huiverig om mijn haar met Head & Shoulders te wassen. Ik heb inmiddels al een aantal jaren geen roos meer en ik wilde ook niet dat ik het nu ineens wel weer zou krijgen door te wassen met antiroosshampoo. Het eerste wat me opviel wat de heerlijke geur. Ik heb al veel shampoos gebruikt, maar ik denk dat dit wel 1 van de lekkerste shampoo geuren is. Toen ik mijn haar ermee waste, was ik eigenlijk best wel verbaast over het resultaat. Het schuimde prima en het was makkelijk uit te spoelen.

Ik besloot de conditioner eens te skippen en het na het wassen en uitspoelen te drogen. Op hoop van zegen, want ik had een bos touw verwacht. Tot mijn verbazing was dat echt niet zo. Mijn haar voelde heerlijk glad en zacht en ik had zelfs behoorlijk wat volume! Ik had een heleboel verwacht, maar dit niet haha!

Ik ben dus heel erg positief over de Head & Shoulders glad en zijdezacht shampoo! En jij kunt hem nu ook proberen!

img_5651

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! bij Josan een Leitz bluetoothspeaker en bij Cassandra een Treets pakket.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

27 comments

Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:35

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze head & shoulders! Ik ken het alleen als anti roos dus doe graag mee!

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 10:31

Oh lijkt me perfect voor mijn haren ! Mijn haren zijn erg lang dus goede verzorging is belangrijk. Ik waag graag een kansje ?

Reply
Marieke 20 december 2016 - 12:14

Ik doe heel graag mee met deze winactie 🙂
En wat heerlijk dat je niet origineel of zielig hoeft te doen, of eerst aan een waslijst vol met eisen moet voldoen 🙂 Hou ik van!

Reply
Cd 19 december 2016 - 20:49

Ik gebruik al jaren enkel Head&shoulders shampoo. Ik ben heel benieuwd naar de vernieuwde versies!

Reply
Marijke 19 december 2016 - 20:47

Nou ik heb er geen probleem mee als mijn roos dan eindelijk als sneeuw voor de zon verdwijnt. Vond het ook nooit fijne shampoo, maar 3 merken gehad en het blijft maar terugkomen, dus ze mogen mij ook positief verrassen!

Reply
kempenaers 19 december 2016 - 11:38

leuk wil het wel eens uitproberen

Reply
brants 19 december 2016 - 11:37

doe graag mee voor mijn vrouwtje

Reply
karin 18 december 2016 - 21:08

ik doe graag mee!

Reply
Femke Dekker 17 december 2016 - 23:34

Leuke prijs!’

Reply
Nadia Gard 17 december 2016 - 19:34

Super dit! Ik heb helaas ook last van roos dus Head&Schoulders zou zeker een goede werking hebben als ik dit zo lees dus doe graag mee ?

Reply
m.j.h. 17 december 2016 - 14:53

Ik doe graag mee! Ben al een tijdje op zoek naar een goede shampoo voor mijn haar.

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:19

Heerlijk ik doe graag mee
Facebook: An Na

Reply
Marianne V 15 december 2016 - 22:49

Deze wil ik ook wel eens uitproberen!

Reply
Lynn 15 december 2016 - 21:39

Mijn haren voelen de laatste tijd nogal ruw aan, dus laat maar komen die ‘gladde-haren-shampoo’! 😉

Reply
Jolijn 15 december 2016 - 21:17

Klinkt goed, ik maak graag kans!

Reply
Marian Zw. 15 december 2016 - 18:50

Ik heb wel een possje de head en shoulders met appel geur gebruikt, die vond ik ook wel fijn maar het haar was niet zo zacht. Dat lijkt met deze variant wel zo, ik wil hem graag proberen.

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:59

Roos weg en een lekkerruikend kapsel, ik teken!

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:56

Daaaaag roos! Hopelijk doet het wat het belooft, want een hoofd vol roos is echt niet fijn en de meeste dingen lijken niet te helpen.

Reply
Linda Smeets 15 december 2016 - 03:44

Tja… roos dat blijft toch een dingetje… Bij tijd en wijlen heb ik er wel eens last van helaas. Ik gebruik momenteel een shampoo van een ander merk waar ik eigenlijk niet geheel tevreden over ben. Ik zou graag eens Head & Shouders willen proberen en doe daarom dan ook graag mee.

Reply
Natascha 14 december 2016 - 21:56

Deze shampoo zou ik graag willen proberen! Mooi haar wil iedereen.

Reply
Iris 14 december 2016 - 20:50

Dit lijkt mij een heerlijke shampoo, en dan ook nog zacht haar, geweldig.

Reply
Mariska GiulianoJazzlyna 14 december 2016 - 20:42

Ooo dat lijkt me heerlijk

Reply
Marian 14 december 2016 - 20:09

Oubollig of niet, de reclame werkte wel. Zacht haar dat wil ik ook, zou het graag eens uitproberen.

Reply
kristel 14 december 2016 - 16:54

Hmz wie wil er niet heerlijk zacht haar 🙂

Reply
Anna 14 december 2016 - 16:15

Ik heb deze mogen testen voor de kruidvat echt een hele fijne shampoo..! Ik doe dus ook graag mee ?
Facebook: An Na

Reply
Jacqueline 14 december 2016 - 16:13

Ja ben ook heel benieuwd of ik net zo’n lekker zacht haar ervan krijg dan jij, dus ja ik doe graag mee

Reply
Kelly 14 december 2016 - 16:06

Leuk! Ik wil wel meedoen!
De reden dat ik head & shoulders nooit zelf zou kopen is dezelfde reden als jij beschrijft! Wil het nu toch eens proberen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.