12 days of christmas #1 Win een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp

by Tamara
gepersonaliseerde stokke tripp trapp

Weet je nog? Dat winweekend in oktober samen met Josan en Cassandra? Dat was zo’n succes, dat we besloten het in december nog eens dubbel en dwars over te doen! En niet met zomaar een winactie, nee we hebben een heuse 12 days of christmas giveaway! Hierin geven we elke dag een prijs weg en op sommige dagen zelfs meerdere! Ik heb even getwijfeld welke prijs ik als eerste weg zou willen geven. Want, zoals jullie van mij gewend zijn, heb ik weer ontzettend mijn best gedaan om de meest gave prijzen te regelen voor jullie! Dus hoe kon het ook anders dan dat we aftrappen met een hele gave prijs. Namelijk een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp.

tripp-trapp-1

12 days of christmas #1

Win een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp

Al bijna een jaar staat hij hier aan de eettafel te pronken. De Stokke Tripp Trapp. Bij de jongens was ik eigenwijs en ben ik voor een andere stoel gegaan. Want wat is er nou zo bijzonder aan een simpele houten stoel? Toen ik de tripp trapp mocht testen voor mijn blog was ik echter meteen helemaal om! Ik heb een aantal kinderstoelen gehad. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit toch wel verreweg de fijnste is.

tripp-trapp-4

Nu kan ik wel vanalles gaan vertellen over de tripp trapp, maar ik heb dat al eens gedaan in een hele uitgebreide blog. Wat ik wel wil vertellen is dat je nu de mogelijkheid hebt om je tripp trapp net even wat specialer te maken. Je kunt nu namelijk , als speciale actie, de naam van je kindje in de achterzijde van de stoel laten graveren. Hoe ontzettend leuk is dat. Ook leuk als je meerdere kinderen hebt, zo kunnen ze meteen zien welke stoel van hun is!

Weet je wat nog leuker is? Ik mag dus zo’n  gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp weggeven! Hoe je meedoet lees je hieronder!

tripp-trapp-7-_2_

Hoe doe je mee met deze winactie?

Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

de allergrootste winactie ooit

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra kun je een babyborn babydraakje winnen en later vandaag heeft ze een winactie met Hemdvoorhem. Op de site van Josan kun je een heus kinderbed winnen! Als dat geen leuke prijzen zijn?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

233 comments

Cd 19 december 2016 - 20:44

Ik ben zo’n fan van die stoelen! We hebben er 1 maar we hebben 2 kindjes, dus er zou er zeker nog eentje welkom zijn. Hopen maar!

Reply
Anse Mertens 19 december 2016 - 20:43

Ik doe graag mee!

Reply
Paulien 19 december 2016 - 20:29

Nou dat zou Mega cool zijn zeg… handig met 2 kleintjes!!

Ik doe graag mee

Reply
gerdydoom@hotmail.com 19 december 2016 - 20:13

Ik doe graag mee zodat m’n prinsje/prinsesje hun eigen troon heeft met hun naam erop,en als ze later willen regiseren/acteren dan hebben ze ook al hun stoel ?

Reply
Gitte Brouwer 18 december 2016 - 20:46

Ja super graag voor Levi! Wij doen mee!!? nog altijd spijt dat we niet een stokke hebben gekocht in plaats van de grote onhandige lompe die we nu hebben, waar ik al heeeel vaak mn kleine teentje blauw aan heb gestoten!

Reply
Sharleen 18 december 2016 - 19:36

Ik doe graag mee voor deze winactie! Ontzettend leuk!

Reply
Marye 18 december 2016 - 18:59

Wauw! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje van 7 maand. We hebben nu een hele simpele stoel, die erg vervelende poten heeft, dat we al meerdere keren onze tenen aan hebben gestoten. Onze kleine man vindt het ook niet fijn om erin te zitten. Een goede stoel zou dus echt een uitkomst zijn. Dan heeft hij een fijne stoel en hebben papa en mama geen zere tenen meer (en nog beter, zijn niet meer geirriteerd ?

Reply
Lotte 18 december 2016 - 17:06

Wie wil deze handige meegroeistoel nou niet winnen?! Ik doe graag mee ?

Reply
Judith 18 december 2016 - 16:42

Wat een super aktie! Ik doe heel graag mee 🙂

Reply
Vera 18 december 2016 - 11:20

Ik doe mee!! Dit zou ontzettend goed uitkomen, volgend jaar wordt onze tweede geboren maar aangezien er 5,5 jaar tussen zit met de oudste, hebben we vrijwel geen babyuitzet meer. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de Tripp Trapp!

Reply
Kittyvanschagen 17 december 2016 - 19:25

Ohh ja alsjeblieft! Ik doe mee? Zijn de beste stoelen, vind ze zelf ook nog lekker zitten haha

Reply
Noush Beer 17 december 2016 - 15:21

Yes wij wagen een poging! Met een gezinnetje van 5 en zo nu en dan oppaskindjes wordt de tripp Trapp hier op en top gebruikt! Wie weet ? Duimen maar. En op de stoel? Zetten we gewoon kleinste beer met al mijn vreetbeertjes ?❤️

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:09

Wat een te gekke prijs!!! Ik doe graag mee voor onze dochter Julia ??
Facebook: An Na

Reply
brants 16 december 2016 - 13:35

doe graag mee voor deze mooie tripp trapp , moet nog op kraambezoek en dit zou een mooi cadeau zijn

Reply
kempenaers 16 december 2016 - 13:34

doe graag mee voor deze mooie stoel

Reply
cora van der Bijl 15 december 2016 - 21:57

Ow mijn kleinzoon heeft een nieuwe kamer en hij zij oma ik heb zo stoel nodig die bij staat ! Maar oma doet hem niet weg zijn zusje zit er veel op ! Nou meschien kan oma Jari blij maken en dan ook noch zijn naam er op !

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:50

Triptrap…ik hoor er zoveel goeds over, maar zelf hebben we er geen. Het zou nogal ruzie zijn voor wie er op mag hier thuis, dus een stoel met iets als ‘Liefde <3' op (of iets anders dat ik kan bedenken moest ik hem winnen) zou denk ik het beste zijn.

Reply
Sylvia van den Bogaard 14 december 2016 - 22:48

Te gek!
Zou graag de naam Ivander op deze stoel zien shinen!

Reply
Patricia 14 december 2016 - 20:26

Ik zou hem dan voor mijn nichtje willen winnen, met haar naam erop 🙂

Reply
Hellen 14 december 2016 - 16:22

Suuuperrrr leuke actie!!
Triptrap is gewoon te gekk!
Mila van 2,5 heeft er al een en Maud die bijna 5 mnd is kan straks ook bij ons aan tafel in deze toffe stoel met haar naam ?

Fingers crossed! ✌?️

Reply
Anne 14 december 2016 - 13:38

Ik zag hem laatst bij Kelly langskomen en toen dacht ik al; hoe leuk zou het zijn om de naam van onze mini erin te laten graveren? Een Stokke tripp trapp wordt het zeker weten, nu nog duimen dat ik hem bij jou win!

Reply
Jolanda 14 december 2016 - 11:20

Ontzettend gave prijs! Een Stokke Tripp Trapp staat al lang op het verlanglijstje ?? wij struikelen steeds over die irritante Ikea stoel ??

Reply
Sanne 13 december 2016 - 21:38

Jeejj! Wat een gave actie <3 Ik doe heel erg graag mee! Wij hebben zojuist bekend gemaakt dat ons eerste kleintje op komst is en de triptrap staat al op ons lijstje. Wat zou het dan ontzettend gaaf zijn om hem te mogen winnen! Als echte Limburgse bourgondiërs wordt er hier natuurlijk lekker uitgebreid gekookt en gegeten en wat is er nu leuker dan je kleintje hier direct bij aan te kunnen laten schuiven op zijn/haar eigen stoeltje 🙂 (Overigens heb ik als verloskundige ook al eens mogen ervaren dat die triptraps bij bevallingen toch ook verrekte handig kunnen zijn en bijna dienst kunnen doen als 'baarkruk'! :D)

Reply
Daan 13 december 2016 - 20:22

Oh wat wil ik graag zo’n stoel voor onze kleine die volgend jaar wordt geboren!
Ik hou heel erg van eten en koken (vooral eten, heel veel eten, zeker in deze tijd van het jaar, nomnom.) Dus deze stoel zou perfect zijn zodat de baby met ons mee kan eten en kan genieten van mijn kookkunsten (zoals ik zelf graag geloof, keukenprinses, kuch).
Xx

Reply
Lina 13 december 2016 - 19:05

Wat ontzettend leuk! Veel gehoord over deze stoel.. en hoe tof is een gepersonaliseerde versie! Ik doe mee 🙂

Reply
Wendy 13 december 2016 - 17:40

Een super fijne winactie waar ik graag aan mee doe! Nu is mijn buik nog de leefomgeving van ons ukkie en vliegt uk mee de hele wereld rond maar straks is het natuurlijk super fijn als hij of zij een fijne nieuwe zitplek heeft 🙂

Reply
Ineke 13 december 2016 - 12:55

Super gave actie, ik doe graag mee voor onze spruit die in april 2017 wordt geboren!

Reply
Kim 13 december 2016 - 04:56

Ik kan natuurlijk niet achter blijven om te reageren! Wat een leuke actie. Ik zou onwijs graag de tripp Trapp willen winnen. Onze dochter Tess is nu 3 maandjes en wij kijken regelmatig naar de New Born set die erop past. Wij vinden namelijk aan tafel zitten met onze andere dochter van 6 de gezelligste moment van de dag. Praten over de dag wat er gebeurt is en met een lekker hapje erbij. Onze kleinste van 3 maanden (Tess) zit dan altijd in een wippertje. Maar dit zou dus geweldig zijn als wij de stoel winnen om haar gezellig bij ons aan te schuiven. Dat ze dan geZellig deel uit maakt van ons gezelligste momentje van de dag.

Reply
Yvonne 13 december 2016 - 04:49

Wat een geweldige actie! Dit is het enige item wat nog mist in de uitzet. 😉

Reply
Nathalie Romaissa 13 december 2016 - 00:41

Vooor prinsessen Yara van 1 jaaar super leuk dit weeeer whiehaaaaaaaa ben erg fanatiek weer en van jullie blog leer ik ontzettend veel van over bepaalde producten ???

Reply
Inge Groenen 12 december 2016 - 20:31

Met een mooie gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp in bezit,
weet ik dat mijn neefje als een trotse pauw bij zijn ouders aan de tafel zit.
Dan wordt hij in het zonnetje gezet
en beleeft hij veel zitpret!

Reply
Neelke 12 december 2016 - 19:16

Oh wat zijn er veel reacties! Ik hoop dat ik ook een kans heb om deze gave Tripp Trapp te winnen. Hoe leuk zou dat zijn voor Joep om zijn eigen stoel te hebben! Hij zit nu nog in de Antilop van Ikea haha. Superleuk dat je deze winactie organiseert Tamara, thumps up voor jou.

Reply
Rachel 12 december 2016 - 17:48

Wat te gek zeg! De Stokke stoel is onze favoriet en wat gaaf dat je ze nu kunt personaliseren! We doen mee omdat we dus verliefd zijn op deze stoel en deze dolgraag willen winnen voor oma! Een fijne, stevige stoel zodat de kleintjes ook bij oma heerlijk aan tafel kunnen zitten!

Reply
Luisa Hansen 12 december 2016 - 16:16

Super zeg deze actie! Vind dat Stokke echt een one of a kind stoel heeft ontworpen, en dat je hem kan laten graveren maakt het helemaal af! Wat ik er dan op zou zetten.. Ik twijfel een beetje tussen haar naam of toch een leuke omschrijving. Maar eerst maar eens winnen natuurlijk haha!

Reply
melissa 12 december 2016 - 15:09

Superleuk. dochter elise heeft een nieuwe slaapkamer en een bureau, maar nog geen bureaustoel. deze tripp trapp doet natuurlijk perfect dienst hiervoor. ik twijfel of ik haar naam of prinses of ballerina erop zou zetten want dat typeert haar wel. ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

Reply
Mandy Vermeulen 12 december 2016 - 06:41

Ja natuurlijk doe ik mee. Gezellig! Dex zijn naam zou gewoon heel gaaf staat op deze prachtige stoel ❤. Hij kan met zijn 3,5 maand nog niet zitten maar dat komt vast goed ?.

Reply
Cassandra 11 december 2016 - 17:34

Ik wil deze al zooooooolang, die van ons is een van de Prenatal en ontzettend lomp, en staat dus mega in de weg. Qua graverig zou ik denk ik gewoon voor Leia haar naam gaan. Misschien zelfs haar beide namen, zodat het echt haar troon is haha

Reply
Debby 11 december 2016 - 17:17

Super gaaf! Die zou hier echt fijn zijn. Ik ben deze maand uitgerekend van ons tweede kindje. Zou leuk zijn als die dezelfde stoel krijgt als de grote zus 🙂

Reply
Mirjam 11 december 2016 - 16:45

Ik doe heel graag mee voor ons zoontje JessyJay. We willen heel graag dat hij aan tafel kan zitten met ons door middel van de newborn set van Stokke. Een nieuwe stoel en de newborn set was iets te prijzig, dus mochten we winnen dan kopen wij de newborn set en kan ons kleine mannetje met kerst aan tafel eten met de hele familie ♡

Reply
Lizet 11 december 2016 - 09:56

Wat gaaf zo’n gepersonaliseerde Tripp Trapp!
Ik zou er de naam van me dochtertje Lizzy opzetten.
Een eigen ‘grote’ stoel voor me kleine meid

Reply
Mandy 11 december 2016 - 00:21

Ik heb nog geen idee wat ik erop zou zetten, maar nog een tripptrapp zou hier heel erg welkom zijn!

Reply
Inge 10 december 2016 - 21:47

Jee wat een prijs, zo iets groots en zo erg gewild. Doe graag mee voor mijn zoontje Tobias.

Reply
Michelle 10 december 2016 - 19:50

Kan je nog meedoen voor deze winactie ? Want dan doe ik graag mee! Met een derde op komst, Is zo”n stoel erg welkom!!

Reply
helena 10 december 2016 - 18:25

Dat zou geweldig zijn voor ons kleine meissie!

Reply
Saskia 10 december 2016 - 18:04

Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn neefje die nu nog veilig bij mijn zus in haar buik zit

Reply
Miranda 10 december 2016 - 14:40

Ja ik doe graag mee met deze winactie. Wij zijn zelf al trotse bezitters van een tripp trapp maar deze is super leuk voor onze kleine vriendje Flint !
Zo kan hij ook heerlijk met zijn zus, papa en mama aan tafel zitten en meegenieten van alle gezelligheid als vriendinnetje Roos weer komt spelen ☺️

Reply
Marita Cuypers 10 december 2016 - 13:06

Ik zou graag willen meedoen voor mijn kleinzoon, zodat hij bij zijn grootouders een stoere eigen stoel heeft

Reply
Kristel 10 december 2016 - 12:31

Wij wagen graag een kans…. voor mijn zoontjes Wes en Daan….. #fingerscrossed.

Reply
Christa 10 december 2016 - 07:59

Whoehoe! The price is going to be mine.. muhaha 😉

Reply
Jolein koolske 10 december 2016 - 06:20

Woooowww wat super gaaf zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje ?

Reply
Danique 10 december 2016 - 00:02

Duim duim ! Heb wel al de newborn set maar helaas de stoel nog zelf niet. Wie niet waagt wie niet wint !

Reply
Anne Wijjer 9 december 2016 - 19:52

Ik die nee! Wat een leuke actie! Voor ons kleine meisje 🙂

Reply
Kitty 9 december 2016 - 13:49

Mijn oudste heeft al zo’n mooie tripp trapp stoel. Het zou top zijn om deze ook voor de jongste te winnen!

Reply
Michal 9 december 2016 - 13:17

Love it!!!! Zou onze kleine knoeikont heel graag in een mooie eigen tripp trapp zien? We struikelen nu elke dag over die @/€/)2)3&2@ poten van de stoel die we nu hebben?

Reply
Lisanne 9 december 2016 - 13:06

Jaa leuk! En dan een mooie opvallende roze voor ons meisje.. omdat papa al dat roze zo leuk vind ??

Reply
Elke 9 december 2016 - 11:37

Leve de tripp trapp 🙂

Reply
Kim verhoef 9 december 2016 - 11:09

Ow wauw! Wat zal deze gaaf zijn voor onze dochter zeg! De j dat ze verkocht is al we het zullen winnen! Voor iedereen succes ?

Reply
Tanja Kuijer 9 december 2016 - 11:02

Wauw wat een geweldige kans op een prachtige speciale gepersonaliseerde Stokke Trip Trapp :-D!
Wat een fantastisch kerst cadeau zou dat zijn voor mijn gezin. Ons derde kindje kan elk moment geboren worden, dus er zijn hier straks 3 kindjes die met veel plezier gebruik gaan maken van de Stokke Tripp Trapp. Daarom kom ik heel graag een kansje wagen op dit super gave kerst cadeau! Nu maar heel hard duimen draaien!
Fijne feestdagen! Groetjes Tanja

Reply
Anna 9 december 2016 - 09:25

Wauw! Deze zou mooi zijn voor onze tweede dochter die we in januari verwachten. Hebben allebei onze meisjes straks zo’n mooie stoel! Gave actie! Nu maar duimen!

Reply
Mariska de Vos 9 december 2016 - 08:45

Bij opa en oma staat nu zo’n handige Zweedse stoel, maar dat past natuurlijk niet in hun interieur. Dus tijd voor een tripp trapp bij opa en oma!

Reply
Crystal 9 december 2016 - 07:42

Zachtjes gaan de rendiervoetkes, trippe trappe trippe trapp.. onee dat klopt niet aar wat een feestelijke winactie! Dit is mijn eerste kerst als mama dus dat wordt een December to remember❤️?

Reply
Wilma Post 8 december 2016 - 22:04

Ohh die is handig , onze kleindochters zitten nu net een beetje tussen wel op een gewone stoel ( met veel geklieder) of in de kinderstoel wat ze eigenlijk niet willen haha . Dus met deze zitten ze lekker op de goede hoogte en toch zelf aan tafel 😉

Reply
Jilke Jansen 8 december 2016 - 21:49

Een Tripp Trapp troon voor ons zoontje Guus, wauw, daar doe ik heel graag voor mee!

Reply
Lucinda 8 december 2016 - 21:40

Ik doe mee! Ons kleine mannetje zit nog warm in mijn buik, maar heeft straks toch echt een eigen stoel nodig!

Reply
José 8 december 2016 - 21:26

Super, onze kroonprinses heeft een eigen troon nodig!

Reply
Jacqueline 8 december 2016 - 20:59

Wauw wat een vette win actie..
Ik wil hem graag winnen voor mijn 3e spruit die op komst is..de koning van ons gezin verdient een mooie troon.

Reply
Ilona meijer 8 december 2016 - 20:24

Zoooo gaaf ..
Ik doe mee voor onze 2 meisjes.
Eline (4jaar) en Esmee( 4maanden)
Nooit geen ruzie meer om de stoel ..
Zou zoooo goed uitkomen

Reply
Ilona 8 december 2016 - 20:24

Zoooo gaaf ..
Ik doe mee voor onze 2 meisjes.
Eline (4jaar) en Esmee( 4maanden)
Nooit geen ruzie meer om de stoel ..
Zou zoooo goed uitkomen

Reply
S. Van der Meulen - Huisman 8 december 2016 - 19:59

WoW wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen om voor mijn lieve zoontje Owen een mooie kinderstoel te winnen. Hij is nu 4,5 maand oud en is al volop aan de groente en fruithapjes dus een mooie stoel zou goed van pas komen!
Nogmaals, wat een leuke actie! Keep up the Good work??

Reply
ilona 8 december 2016 - 18:08

leuke winactie! Ik doe mee voor Daley

Reply
Marian 8 december 2016 - 17:46

Wat een aftrap! Dat zie je ook wel aan de reacties! Maar wie niet waagt … Mijn zoontje heeft al een Tripp Trapp stoel en die bevalt erg goed. Ik zou graag voor ons meisje van nu een maand oud ook fijne Tripp Trapp stoel willen. Met naam zou helemaal leuk zijn!

Reply
Tips voor Papa's 8 december 2016 - 17:28

Wauw, wat een hele coole winactie! Nu J op een normale stoel zit is het voor hem niet meer nodig, maar voor de 2e man die eraan zit te komen zou deze heel goed van pas komen! Ik doe dan ook heel graag mee!

Reply
Thamina 8 december 2016 - 16:28

Nu de jongste net geboren is, is de eet stoel meer dan welkom!

Reply
Jessie 8 december 2016 - 16:22

Wat leuk! Ik doe mee!

Reply
k v kammen 8 december 2016 - 16:14

Super leuke actie. Ik kom zeker een kansje wagen

Reply
Jeanne 8 december 2016 - 16:14

Wat een onwijs gave winactie!!
Graag doe ik mee voor de Tripp Trapp!
Het zou ontzettend leuk zijn als we hem winnen voor onze kleine boef Adrian.
Hij houdt heel erg van gezelligheid, dus het zou geweldig zijn als hij gezellig bij ons kan zitten aan tafel 🙂

Reply
Roos 8 december 2016 - 16:12

Ja ik kan nu aankomen met een geweldig verhaal over vanalles en nog wat, maar ik wil gewoon winnen haha! De tripp trapp staat nog steeds hoog op ons verlanglijstje, maarja de prijs hè ;). Dus, ik ga duimen!

Reply
Susan 8 december 2016 - 15:38

Nou Tamara ik dacht dat je het rustiger aan zou gaan doen. Knal je er gewoon een 12 daagse kerst give away op je blog!
Je kan het gewoon niet laten om ons te verwennen. Je bent en blijft een kerst liefhebber. Als je na deze geweldige actie lekker aan jezelf, je 3 schatjes en je liefje denkt ?
Je volgers blijven je volgen ook al doe je het rustiger aan.

Met deze hele leuke give away doe ik niet aan mee. We hebben voor elk kind al een trip Trapp stoel en mijn mannetje vind een stoel winnen geen reden voor een derde.
Voor een derde moet het goed gaan met mij en daar ben ik hard voor aan het werk.

Ik hou deze dagen zeker in de gaten of er iets leuks voor mijn kleine man of meisje bij zit.

Reply
Eline 8 december 2016 - 15:31

Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties, maar deze is wel erg tof! We hebben al een Tripp Trapp maar aangezien meisje nr.2 onderweg is kunnen we er zeker nog eentje gebruiken! We hebben nog geen naam voor ons kindje maar als we ‘m hebben komt ie zeker op de Tripp Trapp te staan! Veel liefs, Eline

Reply
Roxanne 8 december 2016 - 14:30

Leuke winactie! Ik doe graag mee! 🙂

Reply
Bianca 8 december 2016 - 13:44

Wat een toffe actie! Ik heb ook helemaal geen zielig verhaal hoor. Wel een derde baby onderweg en hoe tof zou het zijn om haar stoel te winnen. Dan kan ik van het bespaarde geld schattige meisjeskleren shoppen ?

Reply
Jamilla 8 december 2016 - 13:40

Super leuk blogs
Herken me er vaak heel erg in in jou verhalen!
Soms ook niet heb drie kids super blije moeder maar soms ook niet?
Dus word altijd heel erg blij van jou verhalen?
En de stokke stoel ook past aangeschaft bij nummer twee dus zou juist nummer

Reply
Inge 8 december 2016 - 13:18

*valt achterover* 150 comments al! Wow, dat is er niet naast…
Maar ik doe ook wel graag me, because our princess is a princess 🙂

Reply
Miekske Dingens 8 december 2016 - 12:53

Jullie hebben zo’n gave acties en artikels!!! Gewoon top! Voor deze leuke actie doe ik graag mee voor onze kapoen! <3 Een mooie Stokke zou zeker handig zijn aan onze tafel! Fingers crossed!

Reply
Cynthia 8 december 2016 - 12:10

Ja super gaaf ik doe mee ??

Reply
Jovita 8 december 2016 - 12:08

Graag zou ik deze stoel winnen voor mijn dochter!

Reply
Mieke 8 december 2016 - 11:37

Geen zielig verhaal maar gewoon een bericht dat ik de stoel heel graag zou winnen! Perfect voor onze eerste (en een leuk kerstcadeau :-))

Reply
Evi G Huys 8 december 2016 - 11:23

Wij doen heel graag mee. Ik had vroeger zelf ook een triptrap om op te zitten, en daar heb ik hele leuke herinneringen aan. Die is naar mijn nichtje gegaan en dat vind ik wel spijtig nu ik zelf kinderen heb. Maar wie weet winnen we er gewoon eentje! Als we niet mee doen, maken we geen kans natuurlijk 😉

Reply
Mirte 8 december 2016 - 10:49

Sponge, ik ben duidelijk niet de enige die graag een Tripp Trapp aan tafel schuift! Niet geschoten is altijd mis, dus ook ik ding graag mee naar deze fantastische prijs. Sinds september trotse moeder van een prachtige dochter en een Tripp Trapp staat hoog op mijn lijstje van toekomstige aankopen. Zou heel leuk zijn als ik die binnenkort zou kunnen af strepen!

Reply
Sanne 8 december 2016 - 10:42

Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn jongste. Haha geen gedichtje of zielig verhaal. super leuke win actie!!

Reply
Marian van Trigt 8 december 2016 - 10:25

Leuk en mooi voor Rijk. Geboren 7 november 2016. Nog niet in huis.

Reply
Swenne 8 december 2016 - 09:53

Ook ik ben fan van de tripp Trapp! Voor onze tweede spruit zou ik deze stoel graag winnen.

Reply
Novè Bleker 8 december 2016 - 09:51

Ja! Ik wil mee doen voor mijn mooie meisje Juna?

Wij hebben net een nieuw huis gekocht en zijn flink aan het klussen om het ons paleisje te maken ?!

Een mooie kinderstoel zal zeker gewaardeerd worden!
(Kan de oude 2e hands van MP eindelijk weg ??)

Wij gaan duimen????
&gedeeld natuurlijk ??

Reply
Saskia 8 december 2016 - 09:26

Wat een gave actie!
Ik doe graag mee & ik zal geen zielig verhaaltje of gedichtje schrijven. 😉
Wat ik wel graag zou willen is er een mooie naam op laten zetten, maar welke naam dat is, is nog een verassing.

Reply
Femke Dekker 8 december 2016 - 09:07

Jaaaaa ….. gaaf zeg! Ons kleine mannetje wil heel graag in zo’n mooie stoel zitten. Wij doen dus graag mee!

Reply
Laura 8 december 2016 - 08:06

Ik doe heel graag mee! Onze heeft na 15 jaar en 4 kinderen bijna de geest gegeven. ( jongere broer en zus van mijn man en mijn 2 oudste kinderen hebben er plezier van gehad. Nu onze jongste er is maak ik heel graag kans.

Fijne kerst alvast dames. ♡

Reply
Sadhana Moesa 8 december 2016 - 08:03

Ik doe heel graag mee voor onze twins Morris & Dylan! Bijna 6 maandjes en wil ze stiekem beide een tripp trapp geven, kunnen ze gezellig bij ons aan tafel!

Reply
Danielle 8 december 2016 - 07:56

Wauw wat een gave actie hebben jullie met z’n drieen tot leven geroepen! Aan het aantal reacties te zien nu al een succes, haha! 🙂
Ik zou deze stoel graag willen winnen, ik doe dus mee voor onze kleine spruit! Xx

Reply
Nina schieving 8 december 2016 - 07:10

Wij gaan begin volgend jaar verhuizen,
Dus hoe gaaf zou het zijn als er zo’n mooie triptrapp met naam staat te shinen in ons nieuwe huis! Dus doe graag mee ✌?️?

Reply
Joke 8 december 2016 - 06:44

Ik ben heel grote fan van de Tripp Trapp! Het ideale kraamcadeau voor baby #2 die onderweg is (mei 2017).
Mijn dochter zit er al vanaf haar geboorte in, past bij elke nieuwe levensfase en ze zijn er in zo’n mooie kleuren! Ik heb dan ook nooit getwijfeld welke kinderstoel het zou worden.

Reply
Geovanni 8 december 2016 - 00:56

Zou heel leuk zijn voor mijn kleine meid! dit zou haar kerst helemaal top maken en die van mij natuurlijk hahaha en leuk om volgend jaar met dat zelfde stoeltje te gourmetten. En natuurlijk zou der naam ‘ jaylinn helemaal top staan op zo een stoeltje duimen maar ☘️☘️!

Hele leuk actie keep it up!! Wij genieten hier wel??☘️

Reply
Sophie 7 december 2016 - 23:50

Onze Roos is ook nog niet voorzien van zo’n coole stoel, haar broer Siem wel. .dus het zou super zijn als ze samen gezellig kunnen aanschuiven op ieders een eigen mooie kinderzetel.

Reply
Angelique 7 december 2016 - 23:07

Dit zou zeker van pas komen met mijn kleine kleuter en oog op een tweede 😉

Reply
Mariska giulianojazzlyna 7 december 2016 - 23:03

O wow super cool. Ern eigen trip trap voor mijn zoontje olivièro. Die naam zal de frabriek van trip trap stoelen nig niet vaak zijn tegengekomen!! Wat een vette prijs !! Ik ga duimen met zoveel deelnemers.

Reply
Sam 7 december 2016 - 22:50

Jaaa. Te gek voor onze Jinthe!?

Reply
Kim Boomkens 7 december 2016 - 22:41

Jaaa!! Geweldige prijs! Wij doen graag mee, we zijn een druk gezin met 3 kids en 1 triptrap! Het zou een stuk leuker aan tafel worden zonder geruzie over wie er op de goede stoel mag zitten. Ik zie onze boys al shinen?.

Reply
Jainy 7 december 2016 - 22:37

Jaaa! Ook via het blog meedoen om zo,n geweldige stoel te winnen! Onze dochter van bijna 6 maanden mag er bijna in en we willen graag een stokke tripp Trapp omdat onze dochter van 3 er ook een heeft en het een heerlijke stoel is! ?

Reply
Jolanda siemens 7 december 2016 - 22:32

Wauw gaaf! Zou super zijn voor in ons nieuwe huis straks!

Reply
Kim 7 december 2016 - 22:21

Gaaaaaf! Ik doe heel graag mee!

Reply
Kelly 7 december 2016 - 22:06

Oh shit… ik was dus al helemaal op rijm.nu gegaan om een belachelijk goed gedicht te maken over drie sexy kerstvrouwen die wel van een feesie ” houwen” maar ik ben maar gestopt. We hebben van de week ons ellendige kreng van een kinderstoel weggedaan, en nu zo een verhoging voor in de stoel Wat een rampenplan… Hele stoel zit nu binnen 1 week al onder de vlekken… Dus… die Stokke. Die zou hier echt een ereplaatsje krijgen, wie weet kan ik die eetkamerstoel dan nog enigzins redden xD

Reply
Renate van Hout-Broekema 7 december 2016 - 22:00

Wat een toffe actie!!! Naast alle leuke, lachwekkende en leerzame blogs!!! Deze stoel staat ergens bovenaan ons lijstje!!! Begin januari verwachten wij onze eerste… Een zoon!!! Dus zou een heel welkom kerstkado zijn

Reply
Lisa janszen 7 december 2016 - 21:54

Gewoon omdat prinsesje roos hem onwijs goed kan gebruiken om gezellig een broodje mee te eten, of een spelletje te doen.. daarom 😉

Reply
Mireille 7 december 2016 - 21:49

Al een tijdje opzoek naar een goede kinderstoel, dus ik waag zeker een kansje om er eentje te winnen! ?

Reply
rewana 7 december 2016 - 21:47

wow, vet cool;) ik doe zekers weer mee hoooooooor!

Reply
haia 7 december 2016 - 21:21

Geweldig moed broer zijn stoel niet afstaan aan kleone zus die bijna zal kunnen gaan aanschuiven aan tafel.

Reply
Lara 7 december 2016 - 21:20

ik zou heel graag deze super leuke actie willen winnen omdat ik eerst een kinderstoel had gekocht van ikea leopard voor € 60 euro en bleek niet veilig te zijn, en daarna heb ik een kinderstoel van de hemarkt gekocht en deze bleek ook niet veilig te zijn . als ik deze win dan weet ik zeker dat manuel een veilige stoel heeft.
ik heb ik 2 kunderstoelen die ik niet gebruik?

Reply
Wenda 7 december 2016 - 20:59

Superactie Ik doe graag mee voor mijn 2 weken oude zoon

Reply
Laura 7 december 2016 - 20:57

Wat zou ik deze graag willen winnen voor de liefste oma… Zij kan zo’n gave stoel wel gebruiken aan haar eettafel. I keep my fingers crossed!

Reply
Lieke 7 december 2016 - 20:56

Wat een gave actie zeg! Nu ik zwanger ben van nummer 2 staat een trip trap weer op het lijstje voor de baby. Voor Mason hebben we al een grijze en zijn er zo blij mee, dat het geweldig zou zijn om deze voor onze kleine meid te winnen! Fingers crossed! (Ik volgde je al op fb)

Reply
Maaike 7 december 2016 - 20:55

Hahaha, heerlijk, geen zielige verhalen of gedichtjes! ?? Een top voorwaarde!
Ik wil deze stoel gewoon voor mijn dochtertje haar tweede verjaardag.

Reply
Debbie Plantinga Duindam 7 december 2016 - 20:54

Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze wil dolgraag dezelfde stoel als haar broertje. Ik zou er prinses Lizzie op laten zetten.

Reply
Joke Vermanen 7 december 2016 - 20:46

Dat lijkt me supergaaf!
Ik ben ook zo’n moeder die eigenwijs alleen een kinderstoel van IKEA heeft en meer niet.
Nu is die wel heel makkelijk schoon te houden en toen hij een jaar of 4 in de schuur had gestaan was een bleekbadje voldoende om hem weer helder wit te krijgen maar toch…
Ik ben enorm benieuwd!
Oh en een volger van Josan maar ik heb me nu ook hier maar aangemeld, ik ben benieuwd!

Reply
Tamara V 7 december 2016 - 20:37

Wat en stoere kinderstoel.In mijn omgeving hoor ik er ook alleen maar enthousiaste dingen over dus hoogste tijd dat hij ook in onze kamer een plaatsje krijgt.

Reply
Suzanne 7 december 2016 - 20:37

Ik doe heel graag mee! De jongste is nu 9 maanden en ik ben zwanger van de derde, een extra triptrap zou te gek zijn!

Reply
Anne Dierselhuis 7 december 2016 - 20:26

Wauw voor Teun, trotse bezitter van 2 tanden en n half jaar oud.
Tijdens de kerst gezellig bij de familie aan tafel, lekker gepureerde wortels met rijst, al wil hij zijn tanden liever in iets anders zetten, een groot stuk vlees of zo.
Ik als moeder neem mijn taak zeer serieus dus zal goed opletten dat hij zijn tanden niet in de mooie stoel zet maar geef hem wel een konijnenbout #flappie2016 ?
Ik doe graag mee met deze super leuke actie ??

Reply
MarliesS 7 december 2016 - 20:25

Trip-trap stoelen zijn erg handig, al heel jong kunnen ze er op zitten en hij groeit helemaal mee tot tienertijd

Reply
Kim 7 december 2016 - 20:25

Voor in ons nieuwe huisje! Wij hebben vorige week de sleutel gehad ! En deze stoel zou heel mooi zijn in onze nieuwe keuken ?

Reply
Simone Staal 7 december 2016 - 20:25

Aaaaah jaaa ik doe mee??
Super gaaf kerstkado voor onze meid Demi
Dan kan erop komen te staan Little D omdat we haar altijd zo noemen??

Reply
Channa Hiemstra 7 december 2016 - 20:20

Ja gek op tripp trapp! mijn oudste dochter heeft er al een en nu is mijn jongste meisje ook toe aan een tripp trapp! gezellig samen knutselen en met super sand spelen 🙂 Helemaal te gek dus doe graag mee met deze toffe winactie

Reply
Channa Hiemstra 7 december 2016 - 20:19

Ja gek op tripp trapp! mijn oudste dochter heeft er al een en nu is mijn jongste meisje ook toe aan een tripp trapp! gezellig samen knutselen en met super sand spelen 🙂 Helemaal te gek dus doe graag mee met deze toffe winactie

Reply
Marieke 7 december 2016 - 20:11

Jaaaaa!!!! Ik ben dol op tripp trapp stoelen! ???? En dan ook nog gepersonaliseerd. I ? It

Reply
Marieke 7 december 2016 - 20:10

Jaaaaa!!!! Ik ben dol op trip trap stoelen! ???? En dan ook nog gepersonaliseerd. I ? It

Reply
Yvonne 7 december 2016 - 20:08

Mijn beide kinderen hebben al een prachtige aquablauwe en paarse tripptrapp dus ik gun hem iemand anders. Marjo van Mar-joya verwacht haar 3e kindje en ben heel blij voor haar dus hoe leuk zou het zijn om haar hiermee te verrassen?! Mijn duimen draaien…

Reply
Jikke 7 december 2016 - 20:08

Mijn prinsesje Anna zou heel graag op zo’n mooie stoel aan tafel willen zitten. Ik doe dus graag mee.

Reply
Jamila 7 december 2016 - 20:07

Wouw wat een gave winnactie ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van 2 jaar ik oor veel verhalen over het merk stokke maar persoonlijk nog niet meschien is is dit onze kans dus duimen we maar

Reply
Marloes 7 december 2016 - 20:05

Wat een super leuke win actie! ?Ik doe graag mee! We gaan duimen !

Reply
Johanneke 7 december 2016 - 20:03

Ik doe graag mee! Onwijs leuke winactie voor ons dochtertje!

Reply
Yolanda 7 december 2016 - 20:00

Wat een super leuke actie! ?
Ik doe heel erg graag mee wij verwachtten in januari ons eerste kindje ? en hebben de hele uitzetlijst afgevinkt alleen de kinderstoel hebben we nog eerst even gelaten dus die zou super van pas komen en hoe mooi is het dat je hem ook gepersonaliseerd krijgt!! Ik zeg fingers crossed ?!! Super actie!

Reply
Michelle 7 december 2016 - 19:44

IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! IK! *zwaaaaaaaait* Ik doe ook heel graag mee; ons tweede kindje is onderweg en ik heb nog geen betaalbare leuke meegroeistoel gevonden 🙁 meestal komen wij niet verder dan marktplaatsspullentje vanwege ons budget. Deze vond ik echt SUPER (toevallig vandaag nog op de website staan bekijken), maar prijzig, dus als ik hem zou kunnen winnen dan zijn we dubbel gelukkig! <3 ik zal ook nog even delen via FB!

Reply
Annelies 7 december 2016 - 19:34

Wij hebben al een blauwe stokke stoel voor de oudste. Haar lievelingsstoel zoals ze zelf zegt. In september is er een zusje bijgekomen en het zou mooi zijn dat zij straks ook op haar lievelingsstoel kan zitten.

Reply
Liesbeth 7 december 2016 - 19:28

Woowwwww! Die wil ik heeelll graag winnen voor ons verwachte kleintje! Zou supergaaf zijn!

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 7 december 2016 - 19:23

Oh my! Geweldig! Wij hebben de nepvariant van de Stokke en bevalt niet (stom dat ik hierop heb bezuinigd).. Nu een tweede op komst is is ook een 2e stoel nodig. Deze winactie is goed getimed 😉

Reply
Annelies Randewijk 7 december 2016 - 19:23

Origineel ben ik niet, de stokke tripp trapp stoel winnen willen we wel voor onze vrolijke prinsesje van 15 mnd. Klappen in haar handjes als het eten lekker smaakt, hier zegt ze ook ja op als je vraagt of het eten lekker smaakt. Met deze nieuwe stoel kan ze mooi dicht bij de tafel zitten waardoor eten nog leuker wordt. Met haar huidige stoel kan dat niet. Dus een nieuwe stoel voor onze vrolijke Hanna!

Reply
Dana 7 december 2016 - 19:20

Wat gaaf dat je ze ook al kan personaliseren !!
Ik doe graag mee voor ons meisje van 5 jaar die een eigen troon verdiend
Vandaag oudergesprek gehad en het gaat super !
We zijn erg Trots op haar
Ik like je op facebook

Reply
Vivian 7 december 2016 - 19:11

Gaaf! Een eigen troon voor mijn kanjer! Hoe cool is het om een tripp trapp met je eigen naam te mogen hebben. Gelijk goed voor papa en mama, dan mogen zij er niet meer op 😉 want laten we eerlijk wezen…ook voor een volwassene zit de tripp trapp heerlijk!! Waag graag een kansje!!

Reply
Janine Brouwer 7 december 2016 - 19:01

Ja leuk! Voor Cristiano een witte tripp trapp! kan hij wat beter bij tafel zitten haha! Leuke actie hoor!

Reply
Tessa 7 december 2016 - 18:52

Wij doen mee!

Reply
Tessa 7 december 2016 - 18:51

Ons oudste zoontje heeft al een trip trap stoel wat onze jongste straks ook kan gebruiken.. Hoewel… Het ook wel heel leuk zou zijn als hij een keer iets niet van zijn oudere broer ‘erft’ ?

Reply
Annemiek Visser 7 december 2016 - 18:50

Wat heb je al veel reacties gekregen. Niet vreemd met zo’n geweldige winactie. Waarom ik deze stoel wil winnen? Hij ziet er gaaf uit, is heel handig voor mijn zoontje en zit denk ik geweldig. Deze stoel is ook heel handig om in te klimmen denk ik.

Reply
Dorien 7 december 2016 - 18:48

Geweldig! Wat leuk zeg, dat je deze stoelen kunt laten personaliseren. Een schitterend Kerstcadeau! Ik doe heel graag mee aan jullie leuke winactie!

Reply
Sanne 7 december 2016 - 18:45

Ja! Hallo, hiero! Ik wil! Wij zijn al eeuwen aan het twijfelen of we er nou een moeten kopen of niet (Oké vooruit, geen eeuwen maar pas een half jaar). Een tekst moet ik nog even bedenken. Aangezien onze Guus wel de eerste maar waarschijnlijk niet de laatste is en deze stoel waarschijnlijk tig jaar mee gaat.

Reply
Astrid 7 december 2016 - 18:45

Ooooo die moet ik winnen!!! Gewoon blank. Zwart of wit. Met daarin gegraveerd Coolest Kid On The Blog ?

Reply
Stefanie 7 december 2016 - 18:41

Super leuk!! Faylicia is al 2 maar zit nog onwijs graag op een hogere stoel. We hadden bij Quinten een houten stoel die best fijn was, soort stapelding, maar die ging redelijk snel kapot. Daarna zo’n plastic Chicco ding bij Faylicia, maar die heb ik pas weg gedaan omdat ie ook gebreken begon te vertonen en hij is een onwijze sta in de weg en Faylicia kan er niet zelf inklimmen dus dat vond ze stom en werd ze gefrustreerd van. Toen kreeg ik van een van mn beste vriendinnen een houten Ikea stoel die al heel wat jaartjes oud was en die spleet een paar weken later bij de schroeven en vervolgens zakte Fay er doorheen?. Dus nu twijfel ik heel erg.. ze is 2 dus een hele nieuwe Stokke kopen vind ik zonde. Hoewel mijn neefje er tot een jaar of 10 nog op zat achter zijn bureau. Het geld is het dan dubbel en dwars waard. En toch.. die twijfel. Ze is twee! Maar nu zijn we op vakantie en hier hebben ze Stokke look a likes en daar zit ze zo uren op aan tafel. Nou ja, je hoort het, ik ben er nog niet over uit?. Dus als we ‘m zouden winnen super tof! Scheelt me weer dubben.

Reply
Lynn 7 december 2016 - 18:38

Ik hou van alle Stokke producten en doe dus met héél véél plezier mee met deze mooie actie!

Reply
Manouk 7 december 2016 - 18:32

Mijn klein frummeltje begint volgende week met haar hapjes, ze is dan 6 maanden, dus wat zou leuker zijn dan ze loopt (zit) the shinen in zo’n mooie staan én waar dan ook nog eens haar naam op staat. Ik zeg: dat is een echte prinsenssenstoel voor een prinsesje.

Reply
Romina Roberti 7 december 2016 - 18:19

Wij doen heel graag mee! Zou een perfect kerstcadeau zijn voor onze kleine meid die zich een dezer dagen moet aandienen!

Reply
Manon 7 december 2016 - 18:17

Oeh mega gaaf!!!! Ik doe een poging 😀 Ik ga geen heel verhaal ophangen want the truth is: ik wil gewoon een tripptrapp voor m’n toekomstige dochter zodat ze gezellig mee kan zitten aan tafel in de newbornset die we al hebben van grote broer! Fingers crossed 😀

Reply
Alicia Hofman - Voshol 7 december 2016 - 18:15

Super gave actie! Het lijkt me super om dochterlief met een gepersonaliseerde stoel aan tafel te hebben. Echt een stoel die je voor later bewaard..

Reply
Fabienne den Ouden 7 december 2016 - 18:12

Wij doen mee!! De naam van onze dochter Amarise (6 maanden) zouden wij erop willen laten zetten.

Reply
Maureen Henriët 7 december 2016 - 18:12

Erg leuke actie. Doen gaan mee, willen hem aan ons nichtje weggeven.

Reply
Karien 7 december 2016 - 18:05

Super leuk voor ons eerste kleine princesje in de buik 🙂

Reply
Sanne 7 december 2016 - 17:59

Zoooo leuk zo’n winactie! En ik deel je mening over de stoel volledig! Mijn broer heeft een tijdje gebivakkeerd bij ons en als de dames het in hun bol hadden dat ze perse op een gewone stoel aan tafel wilden dan nam hij plaats op onze trip trap hihi….30jr en zeer zeker 100+kg…en dat kon met gemak!

Reply
Nienke 7 december 2016 - 17:56

Jaaa, ik zou heeel graag zo’n mooie stoel willen winnen voor onze jongste zoon! Onze kinderstoel is dringend aan vervanging toe, dus het zou fantastisch zijn om deze mooie prijs te mogen winnen!

Reply
Natascha Velthuis 7 december 2016 - 17:55

Ik doe heel erg graag mee met de winactie. Mijn zoontje Jip zal heel blij zijn met zo’n mooie stoel.

Reply
Sweetynientje 7 december 2016 - 17:55

Ik doe mee omdat ik hem gewoon graag wil hebben en te duur vind om zelf te kopen.

Reply
Benay 7 december 2016 - 17:54

Hier doe ik graag aan mee voor ons dochtertje Imani. Ze is nog maar 10 weekjes, maar met een newbornset erbij kan ze gezellig met ons aan tafel “mee eten”, want mevrouw is zo nieuwsgierig dat ze niks wil missen en mee kan kletsen aan tafel.

Reply
Naomi van der laan 7 december 2016 - 17:51

Jaaaaaaa super graag voor m’n dochtertje!!

Reply
Mendy 7 december 2016 - 17:35

Doe ik toch maar eens mee voor mijn zoon. Bijna 3, en gewoon een handige stoel voor hem

Reply
Michelle 7 december 2016 - 17:34

Wat een super leuke actie, ik zou graag mee doen voor zo’n gave Stokke Tripp Trapp kinderstoel wij verwachten in Maart 2017 ons eerste kindje en ons oog is direct gevallen op de Stokke Tripp Trapp dus deze actie zou super uitkomen!

Reply
Marielle 7 december 2016 - 17:26

Jaaaa!! Ik doe mee!!! Ik heb een schijt irritante kinderstoel van mijn schoonmoeder gekregen, waar ik me eigenlijk al 3 jaar aan erger!! (Geen zielig verhaal toch,?).

OW wat zou ik graag winnen!! ? Toffe actie wederom!!

Reply
Lilian 7 december 2016 - 17:14

Wat een te gekke actie, zoiets speciaal zie je niet vaak! Ik doe graag mee?

Reply
Rianne 7 december 2016 - 17:13

JA ik wil!! Heel leuk:-) duimen maar!!

Reply
Precilla den Daas 7 december 2016 - 17:13

Oooh wat leuk! Ik wil een roze voor mijn prinsesje. Of mijn man het eens is met de kleur maakt mij eigenlijk niet zo heel veel uit haha!

Reply
Manon 7 december 2016 - 17:12

Hoi! Een super leuke actie waar ik graag aan mee wil doen. Geen zielig verhaal, haha, maar het lijkt me gewoon oprecht onwijs gaaf op zo’n mooie stoel te winnen.
Succes met het lezen van alles reacties en leukste/beste kiezen!

Reply
Annemieke 7 december 2016 - 17:11

Oh, ik doe graag mee. Zou een mooie oplossing zijn ipv die p*kke ikea stoel waar we allemaal over vallen.

Reply
Pernelle 7 december 2016 - 17:11

Jaaa! Net als vele andere wil ik dit graag winnen en ben ik ook fan van tripptrapp. Supertof om een unieke tripptrapp te hebben voor mijn zoon Siem!

Reply
Rania Noor 7 december 2016 - 17:10

Hoi Tamara,
Na het lezen van jouw blogpost over de triptrap ben ik om! EN wat zou ik graag willen winnen! Ik ben in verwachting van een baby boy en zie hem er graag in zitten..
Ben niet zielig en ga ook geen zielig verhaal ophangen, wil graag 1x in mijn leven winnen en waarom dan niet zo een gave prijs!

Doei doei ?

Reply
Stefanie 7 december 2016 - 17:07

Ja heel graag! Uk is bijna 1.5 en toe aan een ereplekje aan tafel!

Reply
Janine 7 december 2016 - 17:05

Ik doe graag mee aan deze gave actie!! Nog even bedenken of er “gewoon” Siem op komt of een stoere tekst zoals op jouw foto 🙂

Reply
Debbie 7 december 2016 - 17:05

Ja heel graag, ben in februari uitgerekend. Vind vooral de kleuren geel en aqua erg leuk 🙂

Reply
Manon 7 december 2016 - 17:03

Oooo wow dit zou super zijn om te winnen. En dan zou ik als tekst “Eva” op laten zetten. Ze heeft haar stoel nu aan haar kleine zusje moeten af staan, maar met 4 jaar is ze echt nog te klein voor de gewone stoel…een nieuwe tripp trapp stond al op mijn verlanglijstje.

Reply
Majonne Twigt 7 december 2016 - 17:01

Super mooie stoel! Ik heb een nepper, iets met een gegeven paard en een bek…ideaal ding maar waaibomenhout, kwaliteit is duidelijk minder.
Doe graag een gok. Nu nog bedenken wat er op moet met 2 kinderen. Misschien pik ik het idee van “eet smakelijk” wel.

Reply
Annemarie Hoang 7 december 2016 - 16:59

Jaaaa dan kan ik het ene laatste ding van mn babyuitzet afvinken! En hier kan onze minime nog wel een aantal jaar van genieten! #fingerscrossed!

Reply
Jennifer Lee 7 december 2016 - 16:58

Ik doe super graag mee voor mn zoontje! Een Stokke Tripp Trapp is super mooi en dan ook nog gepersonaliseerd! Geweldig! <3 fingers crossed!

Reply
Natascha 7 december 2016 - 16:58

Ik zou graag mee doen aan deze toffe winactie! Ik volg je blog al een tijd op Facebook 🙂

Reply
Marianne 7 december 2016 - 16:58

Wat een ontzettend gave actie en wat een tof idee! Nog nooit een Stokke Tripp Trapp gehad! Ik doe graag mee voor mijn kinderen Senn en Saar!

Reply
Bregje 7 december 2016 - 16:57

Wat een gave prijs Tam! Ik doe niet mee, want hebben al een TrippTrapp 😉
Ben benieuwd naar de andere winacties!!

Reply
Susanne van der Veen 7 december 2016 - 16:57

Wat ontzettend leuk!! Graag zou ik deze mooie stoel winnen voor mijn liefste meisje.. zij op haar troon, ik op de mijne! 😉

Reply
Suzanne de vries 7 december 2016 - 16:56

Graag voor onze kleinzoon Lars van 15 maanden die regelmatig met een hapje bij ons eet

Reply
Lieke van Veen 7 december 2016 - 16:55

De Stokke Tripp Trapp lijkt me super handig! Leuk dat je er een in je eigen stijl kunt maken.
Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje.

Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.

Reply
Laury Crama 7 december 2016 - 16:53

Gaaf wij doen mee ! Lees vaak met veel plezier en humor je blogs ! Moet het perse een naam zijn ? Ik zou er eet smakelijk op zetten !

Reply
myrna 7 december 2016 - 16:53

Hahaha geen zielige verhaaltjes of gedichten ?
Gave winactie Tamara! Een tripp trapp stoel! Ik doe graag mee?

Reply
Kimberly 7 december 2016 - 16:52

Maar maar maar ik wilde juist hele berichten achterlaten over de zielige dieren in de kou, dat m’n beeb enorm verkouden is, de enorme berg aan speelgoed van de sint maar nergens ruimte. O en ik weet ook nog niet wat we vanavond gaan eten. Is toch allemaal afgrijselijk dacht ik. Maar ok, zonder dollen… Ik zou wel bijzonder raar zijn om niet even een gokje te wagen voor zo’n gave stoel. Uiteraard lijkt me deze heel gaaf staan in de woonkamer met de beeb haar naam erop!

Reply
Wilma 7 december 2016 - 16:50

Wauw die willen we wel graag winnen. Bij de eerste ook te eigenwijs geweest, en voor een andere kinderstoel gegaan.. waar we stiekem ook wel spijt van hebben gehad.
Zou super zijn om deze stoel te winnen voor baby2, die we begin juni verwachten.

Reply
Stacey en Lova 7 december 2016 - 16:50

Yes please! Onze pasgeboren baby Lova wil graag gezellig aantafelen straks 🙂

Reply
Marleen 7 december 2016 - 16:48

Haha geen zielige verhaaltjes! Gelukkig ben ik ook helemaal niet zielig, ik heb een zoon van 7 maanden die nu lekker begint te zitten dus een mooie tripp trapp met zijn naam erop zou echt super zijn!
Ow en ik kan ook niet dichten, dus dat komt ook goed uit!

Reply
Monica 7 december 2016 - 16:47

Jaa, wat gaaf met zijn eigen naam! Ik doe mee:)

Reply
Loes Johanna 7 december 2016 - 16:44

Wat een ontzettend gave prijs! Deze staat nog op ons wensen lijstje voor onze dochter die begin volgend jaar geboren zal worden, dus ik doe heel graag mee! Het gepersonaliseerde is ook wel heel tof, super om haar naam erop te kunnen laten zetten (al moeten we hem dan nog wel even verstoppen tot begin maart ;)).

Reply
Sanne Willems 7 december 2016 - 16:44

Wat even fantastische prijs! Een perfecte stoel om mijn zoontje aan tafel te leren eten ?

Reply
Marijke 7 december 2016 - 16:43

Wat een gave winactie zeg! Ik doe heeeeeel erg graag mee. Wij krijgen in april 2017 ons tweede kindje en ik heb bij onze eerste geen tripp trapp aangeschaft omdat ik ook dacht ‘wat is er nu zo bijzonder aan’. Maar inmiddels weet ik dat dit echt de beste stoel is, en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Als ik deze tripp trapp zou winnen koop ik er meteen een newborn set bij zodat de baby straks bij ons en onze dochter aan tafel kan ‘zitten’! Ik heb je Facebook geliked (Marijke germeraad).

Reply
Patricia Bouthisma 7 december 2016 - 16:38

Wat een gave prijs. Daar zouden we jaren plezier van kunnen hebben. Zitten zelfs heerlijk als je als wat ouder bent 🙂

Reply
Lisette 7 december 2016 - 16:37

Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Juliette van 11 maanden, mooi cadeau voor haar eerste verjaardag!

Reply
Marieke 7 december 2016 - 16:35

Voor mijn dochter hadden we 9 jaar geleden een goedkope stoel maar toen ze er met haar hoofd klem in kwam te zitten kreeg ik daar toch een beetje spijt van haha
Het zou super tof zijn om deze mooie stoel nu te winnen voor onze zoon van drie maanden!

Reply
Suzan 7 december 2016 - 16:35

Wat een gave actie!!!

Ik doe heel graag mee voor ons draakje Danie! Zou ontzettend gaaf zijn als we hem mogen winnen, dan kan eindelijk die grote lompe in de weg staande kinderstoel die we nu hebben weg!

Reply
Inge 7 december 2016 - 16:34

Zo getwijfeld om te reageren…. waarom? Ik ben zo’n annonieme volger die nooit reageert. En dan wel reageren om een tripp trapp stoel te winnen is dan beetje egoïstisch misschien… maar ja dat is wat zo’n stoel dan toch met je doet!
Was bij mijn dochtertje te eigenwijs om een tripp trapp stoel aan te schaffen en dus een andere te dure stoel aangeschaft waar ik nog steeds spijt van heb. Nu is dochter nummer 2 op komst en zou ik het deze keer graag goed doen en niet zo eigenwijs zijn! Hopelijk kan jij me daar een handje bij helpen ;).

Reply
Eva schomakers 7 december 2016 - 16:33

Dat lijkt me een heeeel kado die er na 3 maanden achter kwam dat ze zwanger was en in aug.is bevallen van de mooie Sayleigh…deze prinses zal shinen in deze mooie stoel

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 7 december 2016 - 16:31

Wauw zou super zijn in Januari verwachten wij een zoontje en hebben al een stokke crusi in huis zijn al helemaal fan van stokke en deze stoel gaat aardig wat jaartjes mee ! En wat we er op willen zetten is de naam van onze zoon alleen die ga ik nog niet publiceren op internet haha

Reply
Hester 7 december 2016 - 16:31

Jaaa! Deze staat op ons aanschaf lijstje voor onze baby die in april geboren wordt!

Reply
Willianne 7 december 2016 - 16:28

Super gaaf! Doe heel graag mee! Ons zoontje Teun zal er nog heel lang plezier aan gaan hebben!

Volgde je al op Facebook.

Reply
Ilja W 7 december 2016 - 16:27

Ik doe mee! Vind hem wel superstoer!

Reply
Marta 7 december 2016 - 16:27

Geen gedichtjes?Prima ik kan niet eens dichten en de reden is miss zielig maar mijn mannetje is zijn IKEA stoeltje al uitgegroeit .

Reply
Bonita 7 december 2016 - 16:26

Leuk! Liv heeft er al 1, via mp gekocht en die moet nog geverfd eigenlijk hahah. Maar als ik deze win hoef ik dat niet meer te doen en kan deze eerst op zolder voor een broertje of zusje ooit ;-). En wie wil er nu geen stoel met eigen naam!

Reply
Leonie 7 december 2016 - 16:24

Wauw! Ik heb er 1 waar mijn zoontje nog elke dag op zit. 1 erbij voor mijn dochtertje van bijna 6 maanden zou heeel handig zijn

Reply
Anne 7 december 2016 - 16:22

Ja wat gaaf! En nog gaver dat ie gepersonaliseerd word. Ik ben fan van Stokke en mijn dametje is al voorzien maar ik doe graag mee voor mijn schoonzus die in februari uitgerekend is van haar 2e dochtertje! De naam is dus nog een geheimpje maar als ze wint wil ze deze vast wel aan je verklappen! 😉

Reply
Lotte en Saar 7 december 2016 - 16:22

Yeah! Ik wil hem al een tijdje want in deze stoel blijft ze bij haar nichtje wél veilig zitten! ? En dan mag er SAAR of haar volledige naam SAAR LEXIE op ? <3

Reply
marloes 7 december 2016 - 16:21

Wij doen graag mee aangezien wij na jaren van verbouwen de keuken eindelijk klaar hebben? zo’n mooie triptrap kan natuurlijk niet ontbreken voor onze 1 jarige dochter !!

Reply
Sabine Flothuis 7 december 2016 - 16:20

Een Stokke Tripp Trapp is DE stoel der stoelen!! Jammer genoeg heb ik hem nog niet kunnen kopen, maar hij staat nog steeds op mijn verlanglijstje 🙂 Onze dochter is inmiddels 6 en onze zoon net 1, beide kunnen er dus goed gebruik van maken….Ik zou dus heel graag een kansje willen maken 🙂

Reply
Gerdi 7 december 2016 - 16:20

Wat een toffe actie! Voor mijn dochter heb ik er al een oudje opgeknapt, maar ook mijn zoontje is bijna uit z’n ikea kinderstoel gegroeid en wat zou dan leuker zijn dat hij ook op een mooie tripp trapp kan zitten..

Reply
Robin Gruters 7 december 2016 - 16:19

Super graag zouden we deze winnen! Geen zielig verhaal gewoon 2de wonder op komst?

Reply
Alkina 7 december 2016 - 16:19

Hai! Voor onze zoon hebben we al een trip trap kinderstoel. Erg blij mee 🙂 zaterdag ben ik uitgerekend van zn zusje.. Hoe leuk zou het zijn wanneer zij een trip trap zou winnen? ???? ?????

Reply
Kimberly 7 december 2016 - 16:18

Je pakt gelijk goed uit, super gaaf om zon stoel te mogen weg geven en zou helemaal
WAUW zijn om er een te mogen winnen. In Mei verwachten wij onze tweede zoontje. Zou dus helemaal top zijn en hij zou ook nog is mooi aan de eettafel staan. Super vet!

Reply
Ilona 7 december 2016 - 16:18

Ohh mooi! Hier zouden we graag kans op maken. Voor ons prinsesje Hailey.

Reply
Karin 7 december 2016 - 16:18

Ik doe graag mee voor mijn vriendin Sharon, zij is in mei uitgerekend van haar 1e kindje! Wij hebben zelf de Tripp Trapp stoel ook, nu met de newbornset voor Suus, onze dochter van 5 maanden. Het is superhandig omdat ie natuurlijk ‘meegroeit’ met je kindje! Daarom wil ik de prijs weggeven aan mijn vriendin!

Reply
Nadia 7 december 2016 - 16:17

Nice!
Ik doe graag mee, waarom?
Waarom niet?
Onze kleine vent zit nu nog in een ikea stoel maar hij wordt natuurlijk groter en groter en dus hebben we straks een nieuwe stoel nodig!
Ik ben wel erg benieuwd naar de stoel, we zijn nog niet echt op zoek geweest en de wereld van de grote jongens kinderstoelen is me nog onbekend, daarom wel leuk om ook even je blog te lezen!

Reply
Joyce 7 december 2016 - 16:16

Super gaaf. Wij hebben al een tripp trapp voor onze zoon dani (1.5 jaar). Dan zal het natuurlijk super tof zijn om een gepersonaliseerde tripp trapp te winnen voor onze jongste zoon Quin (6 weken). Hij krijgt al veel wat van zijn “grote” broer is geweest. Dit is dan echt iets wat speciaal voor hem is.

Reply
Linda 7 december 2016 - 16:14

Jemig wat een gave prijs! Ik zie Fenna al zitten 🙂 Ze is nu 8 weekjes, dus dan kan ik mooi de newborn set kopen zodat ze gezellig bij ons aan tafel kan zitten. Lijkt me ideaal!

Reply
Lenny 7 december 2016 - 16:13

Superdolle actie zegt onze oudste dochter (4 jaar) waar we graag aan mee doen. Niet voor onze oudste maar voor onze kleine meid. Een goede stoel is een must nu ze bijna oud genoeg is om in een kinderstoel te zitten

Reply
Lenny 7 december 2016 - 16:14

oja, ik zou er kanjer op laten zetten.

Reply
Channah 7 december 2016 - 16:12

Dit zou zo leuk zijn voor in ons nieuwe huis waar we nog voor de geboorte van onze tweede dochter intrekken. We hebben al een tripp trapp voor Tara, maar een erbij voor baby #2 zou echt super zijn!

Reply
Jess 7 december 2016 - 16:11

I’m in. Superleuk idee!!

Reply
Heleen 7 december 2016 - 16:07

Wat een superwinactie! En wat een prijs! Ja, ik ding graag mee. Wij hebben hier 2 Tripp trapps staan voor onze jongens. Echt nog geen moment spijt van onze keuze! Als ik zou winnen, zou ik ‘m aan mijn zusje geven. Dan kan ze ook in levende lijve ervaren hoe geweldig die is. Zij verwacht binnenkort haar eerste kindje en dit zou een prachtig kraamcadeau zijn. Die letterlijk nog jaaaaaaren meegaat, hoe gaaf is dat als cadeau?!

Reply
Gwen 7 december 2016 - 16:06

Tja hoe kan het ook anders dan dat ik mee wil doen met deze te gekke actie. Geen zielig verhaal, gewoon dol op de Tripp Trapps en aangezien de meiden er beiden 1tje hebben, kan de baby straks niet achterblijven. Zeker als het jongetje is en hij tegen zussen op moet boxen is iets exclusiefs met zijn naam erop natuurlijk nog vetter dan een ‘gewone’ TT 😉

Reply
Denise 7 december 2016 - 16:05

Wow wat een superleuke actie weer!! Al jaren staat er hier een tripp trapp aan tafel voor onze oudste dochter, het zou geweldig zijn als mijn kleine meisje ook haar eigen tripp trapp zou hebben! En de tekst… ik zou er heel graag little princess op willen laten zetten, zo leuk!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.