1 Maand blogger!

by Tamara

Op deze ontzettend leuke 1 april, ( houd je grapjes maar voor je, ik haat 1 april grapjes!) vier ik mijn 1 maandig ( is dat een woord?) bestaan als blogger! Ok, eigenlijk maakte ik op 26 februari mijn domeinnaam aan, maar op 1 maart plaatste ik mijn eerste blog! Willen jullie lezen wat ik allemaal leerde in mijn eerste maand? Lees dan snel verder!

My blog

Ik blijf het maar zeggen, ik had nooit verwacht dat ik bloggen zo ontzettend leuk zou vinden! Normaal begin ik vaak aan iets en heb ik na een paar keer geen zin meer, zoals de eerste paar keren dat ik een blog begon. Maar ik heb nog inspiratie genoeg en kan voorlopig nog even voor uit!

En ik moet echt even mijn verbazing uiten hoor! Ik heb gewoon LEZERS! Gewoon serieus mensen die mijn blogs lezen en zelfs reacties achterlaten! Echt zo ontzettend gaaf! Natuurlijk heb ik wel eens dagen die tegenvallen, maar afgelopen dinsdag had ik zomaar een ( voor mijn doen ) enorm hoog bezoekersaantal! Ik kreeg er gewoon een egoboost van! Zo ontzettend leuk! En dat terwijl ik had verwacht zo’n blogger te worden waarvan er elke dag sporadisch 1 bezoeker langs zou komen ofzo! Haha,

Ik weet gelukkig inmiddels redelijk hoe wordpress werkt, wel moet ik nog veel aan mijn layout werken, maar daar moet ik me eerst eens in verdiepen! En…. Nu voel ik me heel dom, maar ik weet inmiddels wat het betekent als bloggers plog of vlog in hun titel hebben staan! Dat wist ik eerst eeeecht niet! Haha!

 

Zoals ik al zei heb ik nog genoeg inspiratie, al is het misschien voor lezers wel wat eentonig om steeds dat gebrabbel over kwaaltjes en kinders aan te horen, dus mochten jullie nog ideeën hebben, met dingen die je graag zou willen lezen of zien, dan wil ik dat heeeel graag horn! Ook wanneer je vragen en of opmerkingen hebt zijn die welkom natuurlijk!

Nou nog even een klein beetje spam om mijn eerste maand te vieren, ( mag wel toch?) ik ben ook te vinden op Instagram, twitter, bloglovin en Facebook! Meer volgers zijn altijd welkom!

 

Veel liefs! En niet teveel mensen klieren op deze 1 april! 😉

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Linda 2 april 2015 - 09:16

Bijzonder hoor, je zou niet zeggen dat he pas zo kort blogt. Je doet het erg leuk!

Reply
Tamara 2 april 2015 - 09:19

Wat lief! Haha! Ik vind het ook echt heel erg leuk om te doen!

Reply
Patricia 1 april 2015 - 18:42

Gefeliciteerd ik volg je nu een maandje, je schrijft leuke artikelen!

Reply
Tamara 2 april 2015 - 09:22

Wat lief!!! Dankjewel!

Reply
yasmin 1 april 2015 - 11:10

Zodra k merk dat je weer wat geplaatst hebt ga ik lezen erg leuk om het te lezen !!
Ben benieuwd waar jevolgende blog over gaat! Xx

Reply
Mommysworld 1 april 2015 - 11:16

Gegeliciteerd meis met je 1 maand blogger bestaan

Reply
Tamara 2 april 2015 - 09:24

Leuk!!! 😀 er staat nu weer een nieuwe op!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.