Samenwerken

Samenwerkingen.

Ik ben altijd in voor een leuke samenwerking, hieronder de verschillende soorten samenwerkingen die mogelijk zijn:

Review product.

Het is altijd mogelijk om mij een product op te sturen. Zonder ontvangen product, schrijf ik geen review, ik ben van mening dat ik geen eerlijk oordeel over een product kan hebben zonder het eerst uitgeprobeert te hebben. Wanneer ik het een leuk product vind om over te schrijven en het past goed bij mijn site, dan zal ik er ook een artikel over plaatsen. Hierin geef ik mijn eerlijke mening over het product. Afhankelijk van de waarde van het product, vraag ik al dan niet voor een vergoeding voor het schrijven. Raadpleeg hiervoor mijn tarievenlijst.

Advertorial.

Advertorials vind ik heel leuk om te schrijven. Ik zal altijd mijn best doe om een zo leuk en interresant mogelijk artikel te schrijven met daarin verwerkt de opgegeven links of informatie. Advertorials schrijf ik tegen een vergoeding, deze vergoeding staat in mijn tarievenlijst.

Review webshop.

Ik heb al veel samegewerkt met diverse webshops en vind dit ook erg leuk om te doen. Ik schrijf hierbij รณf een artikel over de webshop zelf, waarbij ik eerlijk vermeld wat ik van de webshop vind. Denk hierbij aan: overzichtelijkheid, assortiment, doelgroep enz. Of ik schrijf een artikel over een bepaald onderwerp, met daarin verweven de linkjes naar de webshop. Zie bijvoorbeeld deze blog voor ikbenzomooi.nl over het inrichten van de babykamer. Reviews over webshops schrijf ik meestal voor een vooraf bepaald shoptegoed, een artikel uit de winkel, of een vergoeding van een bedrag, kijk ook hiervoor in mijn tarievenlijst.