Over de site

 

Welkom op Themommydiaries! Leuk dat je bent aanbeland in het ‘Over de site’ gedeelte. Dit wil vast zeggen dat jij graag iets meer wil weten over deze fantΓ‘stische blog *kuch*. Nou laten we daar maar eens wat meer over vertellen dan.

Over de site.

Het begin.

Op een dag heb je het: ‘Ik ga bloggen!!’ Nou ging daar bij mij wel ietsje meer aan vooral, een heleboel meer zelfs. Ik heb jaren getwijfeld om te gaan bloggen, want je zo bloot geven op internet, was dat wel iets voor mij? Na een paar halve pogingen op diverse sites waar je gratis kon bloggen besloot ik de trap toch maar te zetten en TheMommyDiaries was geboren!

Onderwerpen.

Op TheMommyDiaries schrijf ik over een heeeleboel onderwerpen. Natuurlijk over het moederschap ( No shit Sherlock), maar er zijn ook genoeg andere onderwerpen te vinden zoals mode, interieur en lifestyle! Zo is er voor iedereen wel wat leuks te lezen!

De gastbloggers.

Op 1 september 2016, toen Themommydiaries precies 1.5 jaar bestond, kreeg Themommydiaries een heus bloggersteam bestaande uit 5 bloggers. Natuurlijk nemen mijn eigen blogs nog de overhand, maar de blogs van het bloggersteam zorgen voor een welkome afwisseling tussen al mijn geneuzel! De bloggers zijn stuk voor stuk allemaal gekozen vanwege hun schrijftalent en goede aansluiting bij de site! Meer over hun lees je onder het kopje gastbloggers in de menubalk.

Samenwerkingen en advertorials.

Op Themommydiaries zul je hier en daar ook wel eens een samenwerking of een review tegen komen. Dit staat altijd aangegeven in de tekst en onder het bericht. Wil je een samenwerking opstarten met Themommydiaries en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan onder het kopje samenwerkingen of mail tamara@themommydiaries.nl voor meer informatie betreffende mijn tarieven en statistieken.

Ik wens jullie heel erg veel leesplezier! Er staan meer dan 600 blogs online, dus neem een kop thee en een heel pak koekjes en klik maar fijn door!

 

1 Comment

  • Reply
    ilse
    16 augustus 2015 at 17:53

    Het woordje basisschool moet je even veranderen ?☺

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge