Paula en Sabrina

paula-en-sabrina

VOORSTELLEN GASTBLOGGERS

EEN DUO!

Hi, ik ben Paula, 30 jaar oud en sinds mei 2016 getrouwd met René en wij mogen op 6 mei 2017 ons eerste kindje verwelkomen. Ik werk als interim professionals (facilitair en inkoop) bij verschillende grote bedrijven. Naast mijn werk houd ik ontzettend van bootcampen, korfballen, shoppen, lekker eten en wijntjes drinken met vriendinnen en uiteraard blogs lezen.

Sabrina en ik ontmoeten elkaar in 2004, op de Hospitality Business school. Al gauw ontstond er een vriendschap. Sinds 2010 is dit als maar meer geworden doordat ik verkering kreeg met René en je raadt het vast al, Ricardo en René zijn vrienden. Beiden besteden wij in onze schaarse vrije uurtjes (lees; allebei nogal een druk (sociaal) leven) aandacht aan blogs en vlogs lezen. En zoals Sabrina hieronder beschrijft is onze zwangerschap een aanleiding geweest om ons als gastbloggers op te geven zodat wij onze hersenspinsels kunnen delen.

En ik ben Sabrina! 32 jaar oud, getrouwd met mijn jeugdliefde Ricardo en mama van Isabel, die alweer 2 jaar oud is! Op 11 mei 2017 verwachten wij ons tweede kindje, ja je leest het goed, dat is maar 5 dagen na Paula! En dat was ook direct de aanleiding om ons als gastbloggers aan te melden bij The Mommy Diaries! Want dit is natuurlijk té leuk en moet vastgelegd worden!

Naast het schrijven van deze blog, houd ik me bezig met mijn webshop ‘BabyBizznizz’ (neem zeker eens een kijkje, we verkopen hele stoere en unieke merken!), ben ik docent Events en Marketing op een hoge school en hoop ik volgend jaar mijn masterstudie af te ronden. In de vrije uren doe ik aan yoga, kijk ik vlogs (wat een handigheid is dat!) en probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met gezellige mensen, vaak onder het genot van veel lekkers! 😀

We hopen dat jullie onze verhalen herkenbaar, ontroerend, leuk, grappig en te pruimen vinden! Laat het ons vooral weten!

Veel leesplezier!