Desiree

deesDe oproep om te schrijven voor themommydiaries.nl kwam als geroepen. Eindelijk een podium voor al mijn geklets aangezien 5 van de 6 gezinsleden toch niet naar me luisteren. Dat 6e lid geeft op alles een tandeloze grijns als antwoord. Ik vermoed dat hij het nog niet helemaal snapt.

Dat kleine lachebekje is Raaf van 15 weken. De meest lieve en relaxte baby die je jezelf kunt indenken. Altijd vrolijk en tevreden. Zijn iets grotere broer S van 2 daarentegen is een enorme eigenwijze, eigenzinnige peuterpuber. Trekt zijn eigen plan en met regelmaat ook eigen route. Grootste broer M houd het altijd spannend door de meest tropische beesten het huis in te slepen. Al net zo eigenwijs als S. Gaat iedereen rechts? Dan gaat M linksaf, rechtsom en tegen de richting in.

Tussen al die mannen zit meisje F. Voorheen bekend om haar zorgzaamheid, braafheid en vermogen om goed te luisteren. Tegenwoordig begint ze steeds meer haar eigen stem te vinden en zet ze iedereen, inclusief mij, op zijn nummer.

Samen met de vader van dit stel en 3 vergeten visjes heb je ons gezin. Terwijl vader van 8-5 werkt, houd ik het grut in bedwang, probeer te studeren en beklim mounteverwash op dagelijkse basis.

Ik blog over onze dagelijkse avonturen, overvolle bakfietsen, opvoed perikelen en het leven van een loedermoeder 😉